- 13 Mart 2012
- 1.124
- 89
- 113
herkese selaammm :)) benimki aslında sıkıntı değil sadece paylaşmak istiyorum fikirleriniz önemli bildiğiniz gibi boşanıyorum diye konu açmıştım 2 gün önce o konu içinde yorumlarınız için teşekkür ederim :)
Eşimle severek kaçarsk evlendik çok zorluklar çektik maddi yönde dğil benim ailem olsun kaçarak evlendiğim için işlaki oldu problemler .. Eşim sürekli bana destek oldu bende ölümüne sevdim ama oda öyleydi hiç belli etmezdi ama sorduğum zaman salak mısın yani seviyorum sizden başka kimim var siz benim herşeyimsiniz derdi birde 4 aylık bebeğimiz var bi prenses..eşim işten geldiğinde kapı açılırken hemen kapıya koşardım montunu çıkarırdım sorardım soruştururdum naptın neettin bugün diye , el ele göz gözeydik yani hiç bi problemimiz yoktu..boşanmaya karar vermem eşimin sürekli içki içmesinden dolayı sabah eve gelmesinden dolayı oldu dayanamadım
bu yüzden sevgimde kalmadı .. Tükendim .. Sinirden üzüntüden miğdem balım hergün ağrıyodu .. Mutluyduk işte bilmiyorum .. 19 mayısta okullar yok diye kardeşim evde diye annemlere geldim oturdum oturdum annemle konuşmamız filan oldu ben gitmek istemiyorum dedim ağlama aldı beni sinirden üzüntüden annem ben gittiğinden beri mutsuz olduğunu biliyodum yapamıycağını biliuodum ..kaçarak evlendiğim için babam küstü bu yüzden geleniyordum annemede anlattım babam beni istemiyo nasıl geliyim filan annem seni yollamam dedi kaldım gittim kaynanamgile ben gelmiycem boşanıcam dedim ağladım anlattım , tabi beni suçladılar filan .. Eşimi aradık geldi gidersen git dedi
İlk gece geçti telefonumu almışlardı amcamdaydı msj atmış seni sormuyorum senle işim olmaz ben kuzumu soruyorum kuzum nasıl diye ..
Şimdi nasıl sevgi anlamadım
Ben içkili geldiğinden sabah geldiğinden korktuğumdan soğudum ..
Peki ya o ? Kendime bakıyorum kadınlığımı yapıyodum , yemeğimi , evimi , işimi gücümü yapıyodum ..
Bilmiyorum anlam veremedim ..
Konuşmadım da konuşmam da konuşulcak biri değil n herşeyi dalgaydı..
Eşimle severek kaçarsk evlendik çok zorluklar çektik maddi yönde dğil benim ailem olsun kaçarak evlendiğim için işlaki oldu problemler .. Eşim sürekli bana destek oldu bende ölümüne sevdim ama oda öyleydi hiç belli etmezdi ama sorduğum zaman salak mısın yani seviyorum sizden başka kimim var siz benim herşeyimsiniz derdi birde 4 aylık bebeğimiz var bi prenses..eşim işten geldiğinde kapı açılırken hemen kapıya koşardım montunu çıkarırdım sorardım soruştururdum naptın neettin bugün diye , el ele göz gözeydik yani hiç bi problemimiz yoktu..boşanmaya karar vermem eşimin sürekli içki içmesinden dolayı sabah eve gelmesinden dolayı oldu dayanamadım

İlk gece geçti telefonumu almışlardı amcamdaydı msj atmış seni sormuyorum senle işim olmaz ben kuzumu soruyorum kuzum nasıl diye ..
Şimdi nasıl sevgi anlamadım

Ben içkili geldiğinden sabah geldiğinden korktuğumdan soğudum ..
Peki ya o ? Kendime bakıyorum kadınlığımı yapıyodum , yemeğimi , evimi , işimi gücümü yapıyodum ..
Bilmiyorum anlam veremedim ..
Konuşmadım da konuşmam da konuşulcak biri değil n herşeyi dalgaydı..