Cirkinlikle, guzellikle aglakasi yok bu islerin.. o takip ettigi kizlarin yuzunde bi ton badana var.. hele bi silsinler bakalim makyajlarini.. ayrica senin cirkin olduguna inanmiyorum.. sorun karsindaki insanda.. demekki ciddi degilmis..
Akşam eve döndüğünde attığı mesajda ne yazdı
O onun çirkinliği. Belki hizli davranmak istememiştir? Diyecegimde belko hiç gorüşmeyiz ne ya? Amaan bence uzamasindan sa bu sekilde bitmesi daha hayirlidir belki. Sen kendine küsme, ah bu erkekler..
Kötü bişey dememiş ki adam bi akşına bırak bakalım cnm msjlar kesilicekmi tavırları ilgisi her zmn konuştuğunuz gibimi bnce şuan tek yapman gereken gözlemlemek
Beni de o sözü çok düşündürdü zaten. Daha ilk buluşmadan benimle hiç görüşmeyebileceği ihtimalini düşünebilmiş adam. Sanırım tek sebebi beni yeterince beğenmemesi
bence aşk sevgi güzelliğe bakmıyor. ve eminim siz çok güzelsiniz. Bu kadar kırılgan bir kadının çirkin olacağını düşünmüyorum. En azından kalbiniz burdan çok güzel görünüyor. üzülmeyin lütfen, aynaya bakın ve kendinize gülümseyin
Kaç yaşındasınız?
Guzel misin degil misin bilemem ama o kadar tatli anlatmissin ki hafif tebessum bile ettim. Allah karsina en iyilerini cikarsin insallah
Çirkinlikle ne alakası var?
Ayrıca şimdi biz neyiz diye sorarsan olayı çirkinliğe bağlamanda doğal tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?