Bu Kadar mı Çirkindim?

Ya boşver o zaman
Çok çok iyilerine layıksın sen
Zamanına yazık etme

Ya boşver o zaman
Çok çok iyilerine layıksın sen
Zamanına yazık etme

Haklısın.. Ama bu adam da bir gün durulacak okyanustan bir balıkta karar kılacak ömür boyu böyle gezecek hali yok ya. O balık ben olamadım onu durduracak düzeyde biri olamadım diye düşünüp bunalıyorum arada işte

Önemli olan o değil onun ne yapacağı da değil bundan sonrası için ister dursun ister devam etsin
Seni mutlu edemedikten sonra kimle ne nane yerse yesin
Kankamın bir sevgilisi vardı.Kaç sene çıktılar.Bizimki evlilik düşüncesinde adam hayat aleminde.Kankamda taş gibi hatun yani.Adam evlilğe niyetim yok benim dedi.Ayrıldılar.Ne çekmiştim o zaman.Sabaha kadar ağlamalar sinir krizleri.Telefonda esir alıyordu kız beni düşün yani :)
Aradan 1 sene geçti geçmedi.Kankam başka birine aşık olmuştu.Sosyal medyadan adamı aratıcaz.Soyadı neydi bunun ya diye 10 dkk düşündü hatun
Sen aşık olduğunda bu herif de hafızanın derinliklerinde gömülü olacak

Bu takıntıyı at. kendinede güven
Senin benimkinden de güzel ailen olur.
İnan ve iste gerisi gelir.

Canım sana bir şey diyeyimmi
Olur ya bu adam şu saatten sonra sana deli divane olsa evlenseniz vs
Sen bundan öncekileri kafana takıcağından yine bu adamla mutlu olmazsın
(Kii böyle adamlardan kimseye iyi koca olmaz)..
Sen her şeyi kafaya takan kendine dert eden bir tipsin
Senin biraz bunu atmam
Karşındakinin de senin yumuşak taraflarına karşı dikatli davranan biri gerekiyor..

Geçen haftasonu için geç söyledin planım var diye reddettiğim için bu haftasonunu bugünden ayarlamaya çalıştı. Hem bu kez geçerli bir bahane sunamadım hem de bir kez daha görmek istiyorum sanırım. Şu an hislerimde daha kontrollüyüm heyecana kapılmam hem de kendime güvenim bir parça daha arttı sayenizde.

Yani sabahtan geceye kadar bana tamam dedirtmeye çalıştı adam. Tamam o çok güzel kızlar buna dönüş yapmadığı içindir ama beni de umursamasa bu kadar ısrarcı olmazdı diye düşünüyorum. Yanlış mıyım?

Öte yandan cumartesiye kadar beklemesine de bir anlam veremiyorum taş çatlasa 2-3 saat oturucaz zaten yarın çıkalım desene be adam. Sanki taş taşıdığı bir işi var da iş günlerinde görüşmüyoruz. Cumartesi akşamında masada bir kız olsun galiba derdi. Her neyse ben gidiciyim anlayacağınız bu buluşmaya. Tavsiye, akıl fikir, özgüven, cesaret pompalamak isteyen varsa yorumlarınızı beklerim :)

Herhangi bir arkadaşına nasıl davranıyorsan ona öyle davran.Neticede internet üzerinden 1 yıldır konuşuyor olabilirsiniz ama birbirinizi gerçekte yeni tanıyorsunuz ve sen ne kadar normal, rahat davranırsan o kadar iyi olur.Bu arada aslında akşam değil öğleden sonra buluşmak daha makul olabilirdi. Eğer akşam buluşacaksanız ve işin içinde içki varsa apranax içtiğini ve bu yüzden içki içemeyeceğini söyle. Neşeli ol, bol bol gülümse ve keyfini çıkar.

Bir de senden şunu gözlemlemeni rica ediyorum. Yüzü kapıya dönük mü oturacak yoksa sırtı kapıya dönük mü... Bunu kesinlikle unutma.

Zamana bırakalım demekle çirkinim anlamını nereden cıkardınız ki.. Sonuçta bu adam sizin mutlaka resminizi görmüştür bi şekilde.. Çirkin oldugunuzu düşünse zaten görüşmezdi..

Zamana bırakalım demekle çirkinim anlamını nereden cıkardınız ki.. Sonuçta bu adam sizin mutlaka resminizi görmüştür bi şekilde.. Çirkin oldugunuzu düşünse zaten görüşmezdi..

Zamana bırakılamayacak hemen bi adına koyalım denecek kadar beğenilmediğimi düşündüm. Gerçi görüştükçe sadece beni değil her şeyi öteleyen akışına bırakan biri olduğu kanaatine de vardım ama görücez artık

Kesinlikle arkadaşlarımla olduğum gibi rahat ve neşeli olmayı düşünüyorum bu kez. Beğendi mi beğenmedi mi korkum kalktı artık nasılsa. Spor bi şeyler giyip eğlenmeye gidicem sadece.

Öğlen buluşmayı ben de teklif ettim hatta sana pizza ısmarlarım bak falan da dedim ilgisini kaydırır diye ama ille akşam ve bi şeyler içmekte ısrar etti. En fazla bir alkollü içecek alabiliyorum zaten onu da üç saatte içmeyi planlıyorum. Daha arkadaş bile olamadan farklı beklentilere girmesini istemem çünkü.

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Kapı mevzusunda beni önden yürüttüğü için ben nereye oturursam karşıma geçmek zorunda kalacak. Ama dikkat ederim yine de

Esasında alkol içmeni istememe sebebim farklı beklentiye girmesine sebep olabileceği ihtimali değil. Alkol duygusallığı tetikler, şu an cool görünmeye çalıştığını varsayarsak fazla açık yürekli davranman ve kendin hakkında daha vermesi erken olan ayrıntıları vermen kaçınılmaz olabilir. Oysaki tamamen duygulardan ırak olmalısın ki kafası karışsın...

Madem oturacağın yeri sen seçiyorsun o halde Garsonun ilk gösterdiği yeri onaylama, oturacağın masayı kendin seç ve yüzün kapıya dönük olsun... Garipsedin değil mi, garipseme bunların hepsinin bir sebebi var...

Bu arada bütün bunları yaparken kendini kasma elbette.

Çok güzel fikirleriniz var. Gerçekten de bi birayla bile hüngür hüngür ağlamışlığım var. O kafayla ben ağzına düşebilirim adamın. Tamam kesinlikle yer beğenmiyorum kendim şuraya geçelim deyip kapıya karşı oturuyorum.

Aynen öyle, bol şans...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…