Bu Kadar mı Çirkindim?

Keşke takıntı yapacak kadar umursasa beni. Hiç sanmıyorum. Ben takıntı yapılacak biri olmadım zaten hiçbir zaman. Ben hep çok net oldum, adamlar da hep imdat dercesine gittiler arkalarına bakmadan :) Yani başıma bela alacağımı zannetmiyorum.

Katılıyorum belki dünyanın en iyi erkeği (%1 ihtimalle) ama ortam tekinsiz, bir yıl paylaşım olmuş mimiksiz jestsiz. İnsan kafasında bir hayal yaratıyor ister istemez bu da adamın gerçeğiyle uymuyor güvensizlik daha da artıyor.

Ahhh neden ama? Olmaz boyle! Naz yapmak oyun oynamak hic de cekici degil bunu anlayin!
Normal, kendiniz gibi cevaplar verin kestirip atmayin!
Kafami ssalliyorum iki yana! SMH

Çok tatlısınız ya :)) Kendim olabilmem için tekrar aşırı samimi eğlenceli sıcakkanlı olmam gerekir. Bunları da olacak halim gerçekten kalmamış ona karşı. Belki hala uzak şehirlerde olsak devam edebilirdim ama şimdi elini uzatsa beni görebilecek mesafede neredeyse. Haftasonu diye yırtınıyorum ama ona bile gerek yok iş çıkışı bir saat ayıramadığı bir kızım ben onun için maalesef. Bu nedenle onu artık sanal olarak eğlendirmek zamanını hoş sohbetlerle geçirmesini sağlamak istemiyorum.

Hislerimi kontrol altına alabilmiş gibiyim şu an. Tekrar görüşürsek ne olur yine ne tür aptallıklara yelken açarım bilemiyorum tabi.

Bir yıl geçmiş 3-5 yıl geçip ortada hala birşey olmayabilir takıntı yapsa ilgilense seninle bir gelecek düşündüğünü düşünürsün bende düşündüm herhangi bir çaba görmedim iş konusunda laylaylom takılıyordu bende yolumu seçtim doğru şekilde doğru insanla tanışıp evlendim onun kadar sevmiyor belki beni yada o kadar düşkün değil ama ciddi biri niyeti ortada Allah rızasını biliyor nişandan sonra hemen evlenmek istediğini söyledi 3.5 ayda evlendik toplamda ve kesinlikle pişman değilim o kişiyede büyük ders oldu bu şuan belki hiç başaramayacağı bir mevkiye geldi şuan bile tedirginim yine yazar mı diye eşimle birkaç kez konuştuk bu durumu birkez benim yanımda aradı ve eli ayağı titredi sinirden diyeceğim o ki şu haline şükret yolun yakınından dön çünkü takıntı haline gelirse ne güzellikle reddetmeni anlar ne küfürünü nişan gününü bile tek bir mesajla zehir edebilir bu mesajın içeriği anneler günün kutlu olsun bile olsa.

Off sizinki klinik bir vakaymış. Numaranızı değiştirip sosyal ağları sıfırlamışsınızdır heralde? Hala nasıl bulabiliyor sizi gerçekten tedirgin edici.

Off sizinki klinik bir vakaymış. Numaranızı değiştirip sosyal ağları sıfırlamışsınızdır heralde? Hala nasıl bulabiliyor sizi gerçekten tedirgin edici.
Bana mesaj attığını söylediğim için eşim aradı arayan eşimdi yani sadece Whatsapptan engelli diğer sosyal medya hesaplarımı bilmiyor eşim numaramı değiştirmemi istedi ama 10 seneden fazladır numaram aynı olduğu için ben değiştirmek istemedim şuan bir sıkıntı yok anladı inandı sanırım daha önce kurtulmak için numara yaptım sevgilim var nişanlandım diye gerçekten zor bir durum sapık olsa sapık dersin belalı olsa belalı eşimle konuşamayacak kadar ödlek biri ne diyeyim Allah herkese akıl fikir versin.

Ladyhappy duygularını bukadar takip edebilmene bayıldım.Ne hissettiğini ne dusundugunu çok iyi tespit ediyosun.Hep böyle devam edersin inşallah.Boylece herşeyin ustesinden kolayca gelirsin

Ladyhappy duygularını bukadar takip edebilmene bayıldım.Ne hissettiğini ne dusundugunu çok iyi tespit ediyosun.Hep böyle devam edersin inşallah.Boylece herşeyin ustesinden kolayca gelirsin

Teşekkür ederim. Durum hala aynı devam ediyor bir aşırı ilgi canım cicim, bir günlerce sessizlik. Buluşma konusunda bu haftasonu çok ısrarcıydı hatta küstü galiba gitmedim diye. Hala arayışta oluşunu, herkese amiyane tabirle yanlamasını midem kaldıramadığı için sanırım tekrar görüşmeyeceğim bir adamla bir yıl boş hayaller kurmuşum. Duygularımı ve mantığımı dinlediğimde artık istemediğim sinyallerini alıyorum çünkü. Son durumum bu

eee o zaman niye yirtiniyorsun biraz kendine guven

eee o zaman niye yirtiniyorsun biraz kendine guven

Yırtınmam bir hafta sürebildi aslında. Yıllardır kimse için duygulanamamış biriyim ve bu bile fazla geldi. Güvenimi de toparlıyor gibiyim hafiften. Konunun görünüşümle değil karşıdakinin karakteriyle ilgili olduğuna inanıyorum artık

Bence ters bisey soylememis. Sizin biraz abarttiginizi dusunuyorum. Akisina birakmak ikiniz icin de iyi

Bence ters bisey soylememis. Sizin biraz abarttiginizi dusunuyorum. Akisina birakmak ikiniz icin de iyi

Pek akışı kalmadı gibi bizim işin. Bir yıl boyunca toplasanız iki üç gün üst üste yazmadığı bi kere olmuştur belki. Buluştuktan sonra neredeyse bir hafta konuşmadık. Aslında her şey çok zahiri ama biz kadınlar bazen anlamak istemiyoruz.

Bana buraya konu açtıracak kadar havada hissettirmesi, döner dönmez ağlamam yani bunlar hep işaretti aslında. Gökten zembille 'sizin iş olmaz' yazılı bi kağıt inmeyeceğine göre..

Toparlanma sürecimin ortasındayım. O adamı haklı çıkarabilecek bi yoruma çemkirmiş gibi oldum ama aslında öyle değil, kusuruma bakmayın. Akıbetimizi merak edenler var diye arada yazma gereği duyuyorum.

Adam tekin değil belki ama 1 yılı dolu dolu onunla gecirdin mi gecirdin. Mutlu oldun mu oldun. Bu adamın hayalini mi kurmusum ben diye düşünme. Sana hissettirdikleri önemliydi onlar da güzeldi bu kadar. Inan senin düşündüğün kadar içler acısı degil durum. Ikinizin de beklentileri yüksekti karşılanmadı sadece. Ama inan o kadar vahim olsaydı engellenmesen bile en fazla bi iki mesajla ugurlanirdin.

Çok teşekkür ederim, çok güzel sözler yazmışsınız. Sabah sabah özgüven gardımı daha bir sağlamlaştırdı mesajınız. Ben de yaşadığım, hissettiğim yanıma kardır her kadın-erkek ilişkisi evlilikle mutlu sonlanacak değil diye düşünmeye çalışıyorum.

Birkaç mesajla net bir şekilde uğurlanmam belki daha çok üzerdi, kötü hissettirirdi beni ama acı çekme süremi kısaltırdı. Şu an hala konuşmaya görüşmeye çalışıyor, trip atıyor. Ben şu gün müsaitim dediğimde ise pazar çalışıyorum olmaz diyebiliyor. Yahu zaten geçireceğimiz altı üstü iki saat. Duyan da sabaha kadar oyalayıp onu iş göremez hale getireceğim sanır. Yani eskisi gibi değil tavırları kesinlikle. Bahaneleri var benimle görüşmek isterken bile. Tam aradığı ben değilim ama bırakmak da istemiyor ya da daha iyisini düşüremedi henüz :)

Dünya güzeli evli bir arkadaşım var.
Hep güzeliğine imrendiğim bir kadın.
Bir ara dış görünüşten bahsederken,
Sizin anlattığınız gibi kendini öyle bir şekilde anlattı ki!
Hani karşımda gözümle görmesem ne çirkin bir kız bu anlattığı derim.
Halbuki karşımda 2 çocuk sahibi kadın 20 yaşında bekar kızı kıskandıracak güzelikte
Hayır çirkin bir kocası var, artık oda karısını eleştiriyormuş, kendi görünüşüne bakmadan.
Okadar özgüvensiz ki.
Artık ben bile şüphe ettim kendimden
Ama yok yahu kadın taş bildiğin
Ama bundan haberi yok, ve bunu çevresinede yansıtıyor.
Özgüven insanı güzeleştirir.
Siz kendinizi güzel bulmasanız inanın kimse güzel bulmayacaktır.
Bu arada kimse kusursuz değil.
Adriana lima muhteşem ama hiçmi kusuru yok...
Lütfen önce sen kendini beğen ve sev
Sen bunu yapmasan kimseden yapmasını bekleyemezsin.
açkçasi bende brad pitt olsa ozgveni olmayan kendini begemeyen biriyle bidaha gorusmek istemezdim.

Beni de sizin arkadaşınızı beğendiğiniz gibi beğenenler oluyor arada şok oluyorum ve açıkçası inanmıyorum da pek. Acaba ne beklentisi var acaba niye bana moral verme peşinde diye. Haklısınız aslında özgüveni olan biri ortama girdiğinde bile farklı bir sinerji yaratıyor kusurlarını incelemek aklına gelmiyor kimsenin. Ben kendi duvarımı aşamadığım için, biraz da yüzeysel bir erkekle karşı karşıyayıl diye direkt konuyu buraya bağladım.

Lady, ben gercekten anlayamadim sen neden internetten sevgili yaptin?

1 yil boyunca gormeden, dokunmadan yuzune bakmadan biriyle gorusmek sana mantikli geliyor mu? Etrafimda begenenler var demissin ehh neden onlara sans vermiyorsun?

Evde internet basinda hayat tuketme bence, zamanina yazik. Gez toz, spora git, hobi kursuna git....zamana yazik gercekten 1 yili ziyan etmissin bence.

Haydi bunlari gectim, internet gayet tehlikeli , spigi var, manyagi var ya hasta ruhlu biri cikip pesine musallat olsaydi?

Benim bir arkadaşım vardı. Hep kendini aşağılar, özgüvensizliğini açık açık dile getirirdi. Çirkin miydi? Tabiki hayır. Esmer güzeli kendisi. Boyu uzun değil ama o bunu o kadar büyütüyordu ki sanırsın 1.20 boyunda :) Benimle muhabbetin dibine vururdu. Bak herkesle böyle ol, muhabbetinle bile adamı aşık edersin sen kendine derdim ama inanmazdı.Hal böyle olunca herkes gözardı etmeye başlıyor kendini aşağılayan kişiyi. Lütfen kendinizi beğenin, sevin. Ben daha bu sabah işe gelmeden hazırlandıktan sonra aynada dikkatlice kendime baktım, "maşallah ya nazar değmesin" dedim kendi kendime gülerek :))) Çok mu güzelim? Evet güzelim arkadaş! Güzellik göreceli bi kavramsa ben kendimce gayet güzelim. Boyum, kilom, kaşım, gözüm kimseyi ilgilendirmez. Bu özgüvenle insanın yürüyüşü bile daha bi cilveli oluyor sanırım

Aslında sevgili yaparım diye cevap vermedim ilk başta. Neresinden tutsam nasıl açıklasam elimde kalacak gerçi ama.. Çok yalnızdım, her zamanki gibi kronik bunalım halindeydim. Küçük bir yerde yaşamak zorundaydım o süreçte spora bile giden bir ben vardım salon sahibiyle yalnız olmamak için birileri gelse diye beklerdim hep. İnternet batağına düşmem böyle bir döneme rast geldi. Konuştukça da eğlenceli geldi, mesleği iyi, kurumu belli. Acaba olur mu bana da şans buradan gülecek belki diye kendimi kaptırdığımda beşinci ayda falandık.

Ben hayaller kurmaya, acaba demeye başladıktan birkaç ay sonra akıl ettim bu adam başka kimi takip eder kimi ekler kime yorum yazar demeyi. Stalk yapmaya başladığım an gördüm aslında tek olmadığımı. Söyledim de hatta şaşkınlık içinde. Sonra iknalar, ısrarlar, şifremi vereyimler falan koparamadım kontağı irade gösterip. Yani akıllı geçinirken gafil avlandım durum buralara geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…