Bu kadar nankörlük olurmu ?

Amin ama benim ona destek adı altinda tum hatirlatmalarim. Simdi kendine dikkat etsinde, ilerde yataga bagimli bir hayati olmasin diye.
Kesinlikle doğru olanı yapıyorsun ama hepsi hastalığını hatırlatan şeyler.
Ondan iş bekleyenler, menfaat umanlar ise hastalığını unutturan kişiler.
Hasta psikolojisi ve hasta yakını psikolojisi uzman yardımı gerektirir.
Allah yardımcınız olsun.

Amin cok tesekkur ederim

Cok buyuk bir sinavdan geciyorsunuz ikiniz de. Esinizin hastaliginin ne kadar ciddi oldugunu siz daha iyi biliyorsunuz, 2 yil boyunca adamda sinir sistemi kalmaz. Birakip gitsen, hasta adami birakti gitti derler, birakmasan kalsan, ayri bir dert. Umarim bu sinaviniz kisa surer ve esinizle araniz duzelir, tekrar mutlu olursunuz.

Anldim canim Allah sifa versin ailesi butun olanlari biliyodur umarim eve gelmedigini soyle sende kararini ver uygula

Bütün yasadiklarimizi biliyorlar. Kizkardesime tacizini de benden yanaydilar en son tartismamizda ablasini aradigimda, beni bunun icin arama duyunca kendimi kaybediyorum dedi. Ama ben ve ailen ne yasadik umrunda degil kimsenin. Bakalim beni neler bekliyor bundan sonra. O cekip gitti telefonu da kapalı. Ben umrunda bile degilim

canım bazı insanlar hastalanınca hırçınlaşıyor,bazılarıda melek gibi oluyor.seninki hırçınlaşmış.sana dua edeceğine bunları yaşatmış.psikolojisi bozulmuş belliki.inşallah hatasından kısa sürede döner.Allah sifa versin

Ne olur bilmiyorum düşünemiyorum bile artik. Sizce kizkardesimin olayindan sonra bu adamla mutlu olunurmu?

İyilik baskı oluşturur,düşünün size çok büyük iyilik eden kişiye karşı nasıl olursunuz.
Bu ağır bir yüktür , minnet duygusu ezer insanı .
Bir zaman sonra yorulursunuz , küçük bir şeyi kötülük gibi gösterip o yükü atmak ister insan üstünden .

Eşinizde aynen bu durum olmuş , siz farklı bir konumdasınız artık , herkes yapamaz sizin yaptıklarınızı , bu kadar sabreden insan şuncacık şeye mi yenilecek,sanmam .
Siz evellallah üstesinden gelirsiniz,ancak hastayken sana ben baktım demeyin ne kavga da ne başka bir konu da.Vurmayın yüzüne.

Ya sanirim konu sahibinin kiz kardesini taciz etmis esi... Bu dogru mu? Gercekse igrenc bir adam bu. Sizin karsilikli sevginiz bitmis demek istemiyorum ama boyle mi? Cocugunuz var mi?

Amin Allah razi olsun. Ama okuduysaniz tek sorun onun hircinligi degil

bırakıp gitseydiniz kiymetlisi olurdunuz. İnsanoğlu nankör, allah size sabir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…