bırakıp gitseydiniz kiymetlisi olurdunuz. İnsanoğlu nankör, allah size sabir versin.
Oyle yaa. Kime gozum dersen gözün
Sessiz kalmadim ama duyduktan bir sure sonra kanser oldugunu öğrendik. Kalakaldim
Benim de hasta bir insan oldugumu unutuyor. Ben itp hastasıyım, yani kanimi pihtilastiran hucrelerim eksik bebeklerim öldü bu yuzden. Benim bir stres aninda beyin kanamasi riskim var. Bunu bildigi halde bana hastaysan napıyım diyor.
Ne olur bilmiyorum düşünemiyorum bile artik. Sizce kizkardesimin olayindan sonra bu adamla mutlu olunurmu?
Kız kardeşini taciz mi etti ?
Vay pişkin , iş değişti şimdi ...
Amin Allah razi olsun. Ama okuduysaniz tek sorun onun hircinligi degil
allah sizi kocanizla siniyor ve siz onun icin bi odulsunuz resmen. hastaysan napayim lafina asiri sinir oldum suan.
okudum canım okudumAmin Allah razi olsun. Ama okuduysaniz tek sorun onun hircinligi degil
Varsa imkanın hiç bekleme direk boşan , hem kahrını çekeceksin hem de böyle sapık mıdır nedir ya.Evet neymis kardesimin sohbet icin girdiği siteye oda giriyor. Günlerce sohbet ediyorlar tabi normal sohbet degil. Kardesim terslemis hep ama patlak verdi cok gecmeden. Simdi sor ben sadece denedim onu. Ama o Sitede cok acik şeyler paylasiliyordu seytana uydum diyor.
Ya sanirim konu sahibinin kiz kardesini taciz etmis esi... Bu dogru mu? Gercekse igrenc bir adam bu. Sizin karsilikli sevginiz bitmis demek istemiyorum ama boyle mi? Cocugunuz var mi?
Varsa imkanın hiç bekleme direk boşan , hem kahrını çekeceksin hem de böyle sapık mıdır nedir ya.
ooooooooooooooooooo adam tam manyak ya.Milleti gozetleyip hasta yataginda sahte face acip eski ev sahibimizin suan 18 yaşında olan kizina arkadaşlık gondermezdi
okudum canım okudumnankörlük bencillik hepsi var ama ne diyeyim bilemedim.iyi niyetinden vicdanın sesini dinlemişsin sen.en azından için rahat onu yarı yolda bırakmadığın için.o kendini zaten gösteriyor
Bacim cocuk da yoksa, bosa gitsin derim... Kendine baska bir hayat kur, sana deger veren, saygi gosteren ve sevgisini esirgemeyen biriyle... Bu saat oldu gelmedi galiba... Sapikmis adam igrenc ya...
Birak bu adami canimm dusun iyice bu gece gelmemesi nimet senin icin bu adam ensest iliski pesindemdr nedir tobe Yarabbi yaa
Varsa imkanın hiç bekleme direk boşan , hem kahrını çekeceksin hem de böyle sapık mıdır nedir ya.
Ayrıca ona mı kalmış denemek , ne alaka ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?