Bu kadar nankörlük olurmu ?

Sessiz kalmadim ama duyduktan bir sure sonra kanser oldugunu öğrendik. Kalakaldim

Bacim cocuk da yoksa, bosa gitsin derim... Kendine baska bir hayat kur, sana deger veren, saygi gosteren ve sevgisini esirgemeyen biriyle... Bu saat oldu gelmedi galiba... Sapikmis adam igrenc ya...

allah sizi kocanizla siniyor ve siz onun icin bi odulsunuz resmen. hastaysan napayim lafina asiri sinir oldum suan.

Sanmiyorum yuzune baktikca nefret ediceksin sende hircinlasicaksin kavga cikicak vs yasca senden buyuk olgunlasmamis ama su yaptiklarini hasta psikolojisine bagliyorum ama oncesine diycek bisey bulamiyorum.. aramayi birak bu gece iyice dusun bu adamin senden aldiklarini sana kattiklarini ben katiyim biraz belki dusunceleri ters geliyodur ama konu ahlaksizlik olunca katlanmani cogu insan istemez.
Ne olur bilmiyorum düşünemiyorum bile artik. Sizce kizkardesimin olayindan sonra bu adamla mutlu olunurmu?

Kız kardeşini taciz mi etti ?
Vay pişkin , iş değişti şimdi ...

Evet neymis kardesimin sohbet icin girdiği siteye oda giriyor. Günlerce sohbet ediyorlar tabi normal sohbet degil. Kardesim terslemis hep ama patlak verdi cok gecmeden. Simdi sor ben sadece denedim onu. Ama o Sitede cok acik şeyler paylasiliyordu seytana uydum diyor.

Ailenlede istisare yap bu saat olmus gelmeyen adam icinde uzulme dedimya hastaysa hastaligini bilsin Rabbim in en sevmedigii helal istir bosanma ama yaptigi taciz olayina kim sabreder bilmiyorum.
Amin Allah razi olsun. Ama okuduysaniz tek sorun onun hircinligi degil

allah sizi kocanizla siniyor ve siz onun icin bi odulsunuz resmen. hastaysan napayim lafina asiri sinir oldum suan.

Cok buyuk bir sinav bu. Rabbim kimseye yasatmasin. Onuda ıslah etsin. Tutuldum iyiden iyiye arkadasim aglamaktan gözlerim sisti. Bende anamin evladiyim bende can taşıyorum.

Amin Allah razi olsun. Ama okuduysaniz tek sorun onun hircinligi degil
okudum canım okudum nankörlük bencillik hepsi var ama ne diyeyim bilemedim.iyi niyetinden vicdanın sesini dinlemişsin sen.en azından için rahat onu yarı yolda bırakmadığın için.o kendini zaten gösteriyor

Varsa imkanın hiç bekleme direk boşan , hem kahrını çekeceksin hem de böyle sapık mıdır nedir ya.
Ayrıca ona mı kalmış denemek , ne alaka ya.

Varsa imkanın hiç bekleme direk boşan , hem kahrını çekeceksin hem de böyle sapık mıdır nedir ya.

Milleti gozetleyip hasta yataginda sahte face acip eski ev sahibimizin suan 18 yaşında olan kizina arkadaşlık gondermezdi

Milleti gozetleyip hasta yataginda sahte face acip eski ev sahibimizin suan 18 yaşında olan kizina arkadaşlık gondermezdi
ooooooooooooooooooo adam tam manyak ya.
valla aldatılmayı da haketmiş o zaman.

okudum canım okudum nankörlük bencillik hepsi var ama ne diyeyim bilemedim.iyi niyetinden vicdanın sesini dinlemişsin sen.en azından için rahat onu yarı yolda bırakmadığın için.o kendini zaten gösteriyor

Ben ne Teşekkür ne minnet bekledim. Sadece kiymet bil yeter dedim. Nankörlük ettikcede sana ben baktim hic kimse yoktu dedim. Dedirtti malesef

Birak bu adami canimm dusun iyice bu gece gelmemesi nimet senin icin bu adam ensest iliski pesindemdr nedir tobe Yarabbi yaa

Bacim cocuk da yoksa, bosa gitsin derim... Kendine baska bir hayat kur, sana deger veren, saygi gosteren ve sevgisini esirgemeyen biriyle... Bu saat oldu gelmedi galiba... Sapikmis adam igrenc ya...

Yok gelmedi telefonu da kapali. Madem herseyi yapabiliyorsa bana neden o kadar eziyeti cektirdi. ikinci kere artistlik yapıp dusup belini incittiginde, sanki vucudunun tamami kirilmiscasina davrandim ona. Pipetle cayini suyunu verdim. Hastanede öyle bir baktimki normalde kök hucre esnasinda ağızda ve bağırsaklarda yaralar cikiyo. Eşimde bu durum oldu, oldugu gibi düzeldi. Canim gibi baktim. Doktorlar bile sasirdi nasıl bu kadar az yan etki oldu diye ah ahh

Ayrıca ona mı kalmış denemek , ne alaka ya.

Ben varken yada abim. Ona kalmis demekki. Kaldiki kardesimin ozeli bizi ailesini alakadar etmezken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…