Bu kadar nankörlük olurmu ?

Ben ne Teşekkür ne minnet bekledim. Sadece kiymet bil yeter dedim. Nankörlük ettikcede sana ben baktim hic kimse yoktu dedim. Dedirtti malesef
haketmiş maalesef..benim babacığım 15 ay hasta yattı vefat etti.15 ay boyunca anneme yoruluyorsun sen kıyamıyorum diye hasta yatağında ağlamıştı.babam ağladıkca annem ağladı sana ölürüm ben diye.11 yaşındaydım o zamanlar hayran kalıyordum aşklarına canım ya.kimisi böyle kimiside öyle oluyor işte.Allah kadir kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın herkesi

Allah rahmet eylesin benim babacığım da ben onyedi yaşındayken vefat etti. Oda aynı anneme bize kiyamazdi.

ooooooooooooooooooo adam tam manyak ya.
valla aldatılmayı da haketmiş o zaman.

Ben inan ne oldugumu anlamamistim. Cok Afedersin, yanims gelmeden p.rno izliyordu işi bitince yine pc ye kosuyordu. Bense sabahlara kadar agliyordum. O boyle olunca kucucuk bir ilgiye kapildim. Ve ben ona ne zaman kardeşimi hatirlatsam sen cokmu iyi b.ksun diyor bana

bence canım özet olarak bu adamı sil artık hayatından. at gitsin.

Allah sizlerden razı olsun bu zor animda yoldas oldunuz bana. Rabbim ne muratlariniz varsa versin. Uykusuz kaldiniz cok sagolun
Dilerim hayatlarınız boyunca ayaginiz taşa dahi takilmasin

böyle bir hastalıkla tedavilerle uğraşmak sinirleri yıpratır , bambaşka bir insan haline bile gelse biraz sabır gösterin...hastalık bu....
allah şifasını versin, cümlemizi de korusun....
sabır gösterin mükafatını alırsınız.... kolay bişey değil..onun yerine koyun kendinizi..

Allah sizlerden razı olsun bu zor animda yoldas oldunuz bana. Rabbim ne muratlariniz varsa versin. Uykusuz kaldiniz cok sagolun
Dilerim hayatlarınız boyunca ayaginiz taşa dahi takilmasin
sana da bolşans canım.sonra yine yazışırız. gelişmelerden haberdar et bizi. merak ederim valla.

Allah (c.c) uzun ve kısa vadede hakkımızda hayırlı olanları nasip etsin inşallah.

Emin olun söz konusu sadece onun hastaligi degil. O olsa başım üstüne. Bende hastayim ustelik benim hastaligimin tedavisi bile yok. Bu ugurda bebeklerimi kaybettim. Kismetten ote köy yokmus, bir kez daha anladım.

çok zor zamanlar olmuş iki taraf için de.. hastalık öncesi nasıl biriydi? belki yaşadıkları ağır geldi asıl öfkesi size değil ama o da çaresiz.. kendine yediremiyor durumunu belliki.. sağlıklı gibi davranması bi tepki sanki..
ama size ettiği laflar tabiki ağır ve kabul edilemez.. ama öyle bir durumdaki ne diyeceğimi bilemedim..
umarım çok pişman olmuştur ve sorun hastalığının verdiği bunalımdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…