- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Evet dogru hatirliyorsunuz :) Nisanlim astsubay ben de devlet memuruyum. Gelirimiz iyi cok sukur fakat bir eve 2000 tl kira vermek cok fazla yazik vallahi. İstanbul'da yasiyorum ben buralarda da komsuluk iliskileri yok sayilir o yuzden komsulugu sorun etmiyorum zaten calisiyorum. Biz gidene kadar lojmanlar bosalirsa ne ala yoksa ev arayisi cok zorlu gececek anlasilan :/Sizi biliyorum yazın kardeşinizle tatil için kalacak yer arıyordunuz değil mi? Valla eğer gelip gördüyseniz az çok fikir sahibi olmuşsunuzdur nişanlınızın çok çok iyi bir geliri varsa ev yönünden sıkıntı yaşamazsınız ancak geldiğiniz yerde insanlık dostluklar vs iyiyse çok sıkıntı yaşayacağınız kesin hele ki kışın buralar bomboş bi de işin ilginç yanı en çok buradakilerin doymuş olması gerekirken kadına kıza içine düşecekmiş gibi bakılırr.. offf anlatsam daha neleri var da daha fazla moralinizi bozmiyim ben
Duanıza da koca bir aaaminn
Dünyanın her yerinde bu böyledir popüler bir yerde yaşıyorsanız sonuçlarına katlanırsınız ancak bu size bir memlekete karşı olumsuz algı yaratma hakkı vermez. Ben bodrumluyum ve Bodrum'da yaşamıyorum kiralar ile ilgili söyledikleriniz doğru fakat tavrınız rahatsız edici.insanlık ve dostluk istiyorsanız siz de gösterin biraz. Ayrıca bence sizin probleminiz bodrum değil eşinizin ailesi ve eşinizin ilgisizliği bunu bir memlekete mal etmeyiniz lütfen. Bu arada benim ailem çok önceden ayrılmış memleketten memur oldukları için yoksa kimse bırakmazdı orayı emekli olunca tekrar dönüş yapacaklar.
o halde 1300 gibi bir rakama çarşıdan biraz uzak semtlerde iyi sayılabilecek evler bulabilirsiniz lojmanlarda bildiğim kadarıyla konacıkta sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum yani yırttınız :)Evet dogru hatirliyorsunuz :) Nisanlim astsubay ben de devlet memuruyum. Gelirimiz iyi cok sukur fakat bir eve 2000 tl kira vermek cok fazla yazik vallahi. İstanbul'da yasiyorum ben buralarda da komsuluk iliskileri yok sayilir o yuzden komsulugu sorun etmiyorum zaten calisiyorum. Biz gidene kadar lojmanlar bosalirsa ne ala yoksa ev arayisi cok zorlu gececek anlasilan :/
Gelme gibi bir planim var zaten.
gercekten pahalıymış ben antalya merkezdeyim 3+1 450tl üstelik bi küçük oda genişliğinde balkonum var halı serip yıkıyorum yani
Ayy ya istanbul adam gibi eve giricem desen 1300den başlıyo ondan ucuzlarıda anca ahır gibi bide neymiş asgari maaşla geçinilebiliyormuş Millet kan ağlıyor ya kaç iş birden yapıyor
O kadar kira vereceğinize ev taksitine girsenize.
Ev taksidi eskidendi şimdi satılıklara bi bakın peşinat nekadar istiyorMalesef buna pek gücümüz yetmiyor. 2+1 yüzüne bakılır orta halli bir ev alayım deseniz 250-300 binden aşağı değil bunun için de kredi çekmek gerekiyor o kadar krediyi öde öde bitmez zaten ilerde buradan gitme düşüncemiz var o yüzden o zorluklara hiiç değmez
Ev aramak için mevsim yanlış, genelde sonbahar kışa aylarında çok iyi evler düşüyor 500-600 civarına.Şu an kiraların bu kadar yüksek olması mevsimin henüz bitmemiş olmasından, orada mevsim Nisan sonu başlar Ekim sonuna kadar sürer ve insanlar genellikle orada evleri 4 aylık kiraladıkları için, tüm sezonun kirasını çıkartabilmek için fahiş fiyatlar istiyorlar. Siz evi tam olarak Bodrum'un neresinde düşünüyorsunuz ve kaç oda olmalı? Bizim emlakçılara bir sorayım çünkü sizi biraz yanıltıyorlar daha 2 hafta önce 120 m2 ciddi muhteşem bir evi 119.000 liraya aldık arkadaşıma üstelik havuzlu site, krediye de uygundu...
Ben İstanbulluyum ama yazlığımız Bodrum'da, genelde 4 ay kalanlardanım bende :) Özel mesaj atıyorum.İnanın kafam karman çorman. Eşim de aynısını söyledi ama başka kimle görüştüysem ki buna hatırı sayılır miktarda emlakçılar da dahil o eskidendi artık sezon sonu sezon başı çok farketmiyor nüfus arttığı için ev bulma sıkıntısı var o yüzden de ev sahipleri burunlarından kıl aldırmıyorlar dedi..
Ne yapıcamı şaşırdım beklesem ev bulamazsam beklemesem pahalıya tutarsak korkusu var..
Kardeşim kanuni anadolu lisesine yerleşti ben de yokuşbaşındayım o yüzden yokuşbaşı ya da çarşı da ev bakıyoruz
Anladığım kadarıyla siz de bodrumdasınız ve bu konuda bilgilisiniz galiba yardımcı olursanız -fikir açısından bile- çoook minnettar olurum.
Eski esyalarla 1000 eşyasız 1500 mu dedi. Bu insanlar kafayı yemiş. Emlakçı işin içine girince dahada masraflı oluyor ev işi. Biz de aramaya devam ediyoruz bakalım ucuz güzel bir ev buluruz inşallah analarimizaAynen arkadaşım beni en iyi sen anlarsın ne yapıcamı inanki bilmiyorum 700 den 1000 e razı olduk yine yok yine yok
Hele bir ev var yıllık kirası 1000 tl içi eski püskü eşyalarla dolu o eşyalar çıkmayacakmış gelen kişi onlarla oturacakmış depozito 3000 tl aidat 100 tl ve site falan da değil yani... Eşyasız olursa fiyat 1500 olurmuş bu ne abi millet kafayı yemiş resmen
Bu tarafta nerden bakıyorsunuz bilmiyorum ama Fındıklı veya zümrütevlerde o fiyata güzel daireler var ama mühit biraz vahim bizde 1100e oturuyoruz Maltepe'de taşınıcaz evimiz satılıyo 1300 den başlıyor kullanılabilir daireler yoksa hepsi vasat bizim ev çok eski ama içini ucuza yenilemişler.fena sayılmaz bizde kışın taşınıcaz sanırım şimdiden gerildik eşimle bakalım neolucakistanbuldada farksız degıl durumlar esım anadolu yakasında ıse gırdı aprupa yakasında otururuyoruz ev arıyoruz otaraftan ama ne mumkun 900 lıraya ıcıne gırılmıycek sekılde evler hıc vıjdanları sızlamıyormu acaba barı evın ıcını yenıleseler yaptırsalar en ucuz kıra 900 ve evlerın ıcı cokk kotu yazık gunah napıcagımızı sasırdık mecbur tutucaz bıtane ev ınsallah ıyı bı uygun eve ras gelırız ınsallah sızde guzel uygun bı ev bulabırlırsınz
maltepeden baktık orası cok yakın esımın ısıne ama malesef orda kıralar cokk ucuk zumrut evlerde bıtane bulduk temız daıre sahıbınden yarın oraya bakıcaz fındıklı cok ters dusuyo işine kartal cıvarından bakmaya karar verdık ama ordada durumlar aynı gercekten bız oraya ev bakmaya gıttıgımızde ve netten baktıgımızda cokk sasırdık burdakı bagcılardakı evımız gırıs kat 550 ama meydana ulasıma metroya tıranvaya cokk yakın oldugu halde cok uyguna oturdugumuzu fark ettık oralarda gercekten fıyatlar cok ve hemen hemen hepsı emlaktan sahıbınden hıc daire yok gıbı komusyonda yuklu oluyo ve durum buna musaıt degıl allah hepımze yardım etsın valla cok zor ev ısı allah sıızede yardım etsın ınsallah uygun bı ev bulurunuz tasınma ısınden nefret edıyorum benBu tarafta nerden bakıyorsunuz bilmiyorum ama Fındıklı veya zümrütevlerde o fiyata güzel daireler var ama mühit biraz vahim bizde 1100e oturuyoruz Maltepe'de taşınıcaz evimiz satılıyo 1300 den başlıyor kullanılabilir daireler yoksa hepsi vasat bizim ev çok eski ama içini ucuza yenilemişler.fena sayılmaz bizde kışın taşınıcaz sanırım şimdiden gerildik eşimle bakalım neolucak
Ozaman zümrüt evler sizin için en uygunu çok var orda yeni daire araştırın .800den fazla vermeyin o fiyata güzel daireler var çünkü annem sitede oturuyo 750ye at koşturur.ben hiç taşınmadım ama gözümde büyüyor çok teşekkürler iyi dileklerin için inşallah kafana göre bir ev bulursun çok gez ama orda bulursun mutlakamaltepeden baktık orası cok yakın esımın ısıne ama malesef orda kıralar cokk ucuk zumrut evlerde bıtane bulduk temız daıre sahıbınden yarın oraya bakıcaz fındıklı cok ters dusuyo işine kartal cıvarından bakmaya karar verdık ama ordada durumlar aynı gercekten bız oraya ev bakmaya gıttıgımızde ve netten baktıgımızda cokk sasırdık burdakı bagcılardakı evımız gırıs kat 550 ama meydana ulasıma metroya tıranvaya cokk yakın oldugu halde cok uyguna oturdugumuzu fark ettık oralarda gercekten fıyatlar cok ve hemen hemen hepsı emlaktan sahıbınden hıc daire yok gıbı komusyonda yuklu oluyo ve durum buna musaıt degıl allah hepımze yardım etsın valla cok zor ev ısı allah sıızede yardım etsın ınsallah uygun bı ev bulurunuz tasınma ısınden nefret edıyorum ben
verdıgın bılgı ıcın cok tesekkur edeım canım gercekten yardımcı oldun burdan orası 2bucuk saat suruyo gıdıs oyuzden sıkıntı bıraz ama araıyoruz ınsallah buluruz sokak sokak arıycaz ınsallah uygun temız sahıbınden bı ev buluruz cok tesekkur edeım verdıgın bılgı ıcn ınsallah sende gonlune gore bı ev bulursun amınnOzaman zümrüt evler sizin için en uygunu çok var orda yeni daire araştırın .800den fazla vermeyin o fiyata güzel daireler var çünkü annem sitede oturuyo 750ye at koşturur.ben hiç taşınmadım ama gözümde büyüyor çok teşekkürler iyi dileklerin için inşallah kafana göre bir ev bulursun çok gez ama orda bulursun mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?