Bu kadar pahalı kiralara isyan ediyorum

Âmin canım kolay gelsin sana

Ev taksidi eskidendi şimdi satılıklara bi bakın peşinat nekadar istiyor

Burası çok farklı canım diğer hiçbir şehre benzemiyor. Peşinat olayı varmı bilmiyorum ama hiiç sanmıyorum eminim peşin trink para istiyorlardır

Amin canım inşallah siz de gönlünüze göre bir ev bulursunuz
İstanbul da öyleymiş malesef haberlerden duyuyoruz suriyelilerden dolayı almış başını gitmiş olan bize oluyo işte Allah yardımcımız olsun..

Biz izmirdeyiz. . 90 metrekare ev en düşük 1000 tl.
Bizim sitede evler 2.250den başlıyor. 3 katlı . Giriş orta kat ve teras.. Toplamda 4 oda 1 salon ama 500 metrekare bahçesi varr. Malesef son yıllarda ev kiralari uçtu aldı başını gidiyor. . Evin değeri 400 milyar , ama aylık kira getirisi 2500 tl . Mantiksizligi çözemedim ben..

bende sivasta yşıyorum kızlar kokudan nemde bitmiş bodrum katlarına en az 300 istiyorlar 1+1 isterseniz oda 750 lira işinize gelirse diyolar. öğrenciyi sömüren ev sahipleri

750 yi euroya cevirirsek 250-300 civari yapiyor. Keske almanyadada fiyatlar öyle olsa. 3 odaya 590 euro istiyorlar yani 1200 tl gibi birsey :)

Var var suriyeliler iranlılar ne ararsan var canım alıyorlar kiralıyorlar zengin olanları ne isterlerse yapıyorlar onlar yüzünden biz sıkıntı çekiyoruz ha hep onlardan değil tabi mesela bikaç ay öncesine kadar nüfusu 35.000 yazan tabelada şimdi 145.000 yazıyor..

750 yi euroya cevirirsek 250-300 civari yapiyor. Keske almanyadada fiyatlar öyle olsa. 3 odaya 590 euro istiyorlar yani 1200 tl gibi birsey :)

Ah canım, kardeşim karlsruhe de 1+1 e 500 euro veriyor bahsettiğin yer almanyanın neresi?

Düşüncelerinize engel olmak veya düşüncelerinizi yönetmek gibi bir tavır yoktu yazdıklarımda. Yaşadığınız yerin standartlarını eleştirmekte haklısınız ancak konu insana yapılan kırıcı sözler olunca bana da cevap hakkı doğdu.

İnşaat sektörü dolar / Euro endeksli
Malzemelerin hepsi buna bağlı çünkü
Maliyet artınca ev fiyatı artıo ev artınca kiralarda doğal olarak artıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…