Sürekli aklımda olması normal mi, sürekli bir hesaplaşma içindeyim neden yapmadı, neden böyle olmadı diye. Umarım kısa zamanda azalırUzun zamanı birlikte geçirdiğiniz bir insan sonuçta normal böyle hissetmeniz. Zamanla azalacaktır bu duygular.
Sürekli iş dışında evde olmak, işe gidince de onunla karşılaşmak dengemi çok bozdu. Malesef dikkatimi toplayamıyorum kitap bile okuyamıyorum bir süredir sürekli zaman öldürüyorum sadece. Evde kalmak zaten yoruyordu şimdi dayanılmaz oldu düşüncelerdenBu bir süreç.. geçecek emin olum geçecek.. siz dikkatinizi odak noktanızı başka yere veren kurslar bulun(pandemide nasıl olur bilemedim ama) hobiler edinin zamanla azala azala bitecek üzüntüleriniz de ilginiz de..
Zamana bırak herşey zamanla yoluna giriyo gerçekten klişe ama doğru özlemende normal kendinide suçlama o anlamdaHanımlar herkese merhaba. Daha önce konu açmıştım nişanlımdan bana iddia bağımlılığı konusunda söylediği yalanlar, yüklü borçları ve bağımlılığın yarattığı kişilik problemleri sebebiyle ayrıldım. daha sonrasında ailesi arayıp ne oldu ya da hayırlısı böyleymiş gibi tek bir kelime etmedi. Kendisi de aynı şekilde, öylece hayatımdan çıktı gitti. İlk birkaç hafta daha iyiydim çok kararlı bir şekilde her yerden sildim ve tek bir kere bile bakmadım, takip etmedim ta ki bu birkaç güne kadar. Son zamanlarda iş sebebiyle sık karşılaşıyoruz ve ben galiba her şeye rağmen özlüyorum. Birkaç gecedir uykumdan uyanmaya başladım elimde telefon whatsappta biriyle konuşuyor diye saatlerce takip ettim, iş yerinde asla insan içine çıkmıyormuş, kimseyle konuşmuyormuş haftalardır bunu da sordum aptal gibi ne yapıyor diye.
Asla pişman değilim kararımdan ama ne zamana kadar böyle olacak, bugün iş yerinden dönerken arabasını piknik alanı gibi bir yerde gördüm acaba kimle nereye gidiyor diye düşündüm, üzüldüm bu kadar kısa zamanda biri olabilir mi diye.
Normal mi bunlar, utanıyorum böyle şeyler düşündükçe takip etme, ne yaparsa yapsın diyorum ama bir yandan da geceleri uykumdan uyanıyorum ben her şeye rağmen üzgünüm ama o üzülmeyecek diye. Ben ayrıldım ama insan nişanlısı ayrılmak istiyorum diyince bir hayırdır demez mi benden kurtulmaya ne meraklıymış diye de üzüldüm. Saçma sapan düşünceler farkındayım daha çok uzun süre geçmedi belki ama sessizliğine bir sürü anlam yüklemek böyle boş şeylerle zaman harcamak istemiyorum. Dediğim gibi asla geri dönme gibi bir düşüncem yok ama onun hayatında önemsiz biri olmak mı egomu zedeledi ondan mı takıldım allahtan belamı mı istiyorum bilmiyorumnasıl atabilirim tamamen aklımdan yardımcı olur musunuz
Eminim aklına bile gelmediğine. Ve ben kendi kendime zehir ediyorum hayatı o umursamıyor sen neden böylesin diye sürekli kızgınımO sizi hiç umursamıyor bile siz anca kendinizi yipratiyorsunuz
Normal tabi ki. İnsanız hepimizin egosu var. Sizin de egonuz zedelenmiş biraz. Emin olun geçecek. Aşk, özlem, unutamamak değil bu. Hem yılların alışkanlığı, hem ego. Kurtarmışsınız kendinizi böyle bir insandan, böyle bir aileden.Sürekli aklımda olması normal mi, sürekli bir hesaplaşma içindeyim neden yapmadı, neden böyle olmadı diye. Umarım kısa zamanda azalır
O hayatına devam ediyor ve umursamıyor eminim daha önceki kısa ayrılık zamanlarından biliyorum. Ama kendimi suçlamadan edemiyorum sen neden yoluna devam edemiyorsun diyeZamana bırak herşey zamanla yoluna giriyo gerçekten klişe ama doğru özlemende normal kendinide suçlama o anlamda
Hayatınıza bakın kendinize de kızmayın siz seven tarafsınız ve kolay değil elbette ama aklınıza getirmemeye çalışınEminim aklına bile gelmediğine. Ve ben kendi kendime zehir ediyorum hayatı o umursamıyor sen neden böylesin diye sürekli kızgınım
Başlarda asla sormadım ama şimdi merak duygusu çok ağır basıyor. Ben bu durumdayım ama kendi üzülmedi bile sen neden kendine bunu yapıyorsun diyorum sürekli. Asla istemem öyle bir durumu Allah korusun sadece sanırım hiç istememiş zaten diye düşününce kendimi kötü hissettimÜzülmenizi anlıyorum. Ama yaptığınız doğru olan şeydi bu yüzden önünüze bakın. Sormayın insanlara napıyor diye gerek yok. Ayrılırken üstünüze düşmeme sebebi hatasını biliyor olmasıdır belki. Takıntı yapsa daha mı iyiydi ?
Çok şükür erken kurtuldum o konuda ne kadar şükretsem az ama dediğim gibi kendimi sevilmemiş ve değersiz hissettim galiba aileden de o tavrı görünce. Açıkçası en azından bir hayırlısı böyleymiş bekledik. Bu kadar umursamazlık beni biraz şaşırttıNormal tabi ki. İnsanız hepimizin egosu var. Sizin de egonuz zedelenmiş biraz. Emin olun geçecek. Aşk, özlem, unutamamak değil bu. Hem yılların alışkanlığı, hem ego. Kurtarmışsınız kendinizi böyle bir insandan, böyle bir aileden.
Çoğu insan üzüntüsünü dışarı yansıtmaz. Üzülmediğini nerden biliyorsunuz ? Siz üzgünsünüz bu gayet normal. İnsanız sonuçta. Üzülün ama kendinizi hırpalamayın. Kötü hissetmeyin yüzü yoktur belki :)Başlarda asla sormadım ama şimdi merak duygusu çok ağır basıyor. Ben bu durumdayım ama kendi üzülmedi bile sen neden kendine bunu yapıyorsun diyorum sürekli. Asla istemem öyle bir durumu Allah korusun sadece sanırım hiç istememiş zaten diye düşününce kendimi kötü hissettim
İşte öyle bir aileden de kurtulmuşsunuz, sadaka falan verinÇok şükür erken kurtuldum o konuda ne kadar şükretsem az ama dediğim gibi kendimi sevilmemiş ve değersiz hissettim galiba aileden de o tavrı görünce. Açıkçası en azından bir hayırlısı böyleymiş bekledik. Bu kadar umursamazlık beni biraz şaşırttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?