Bu kadar şeye rağmen neden hala özlüyorum :(

Kesinlikle konuşarak bitseydi bazı şeyler aklımda kalmazdı diyorum ben de. Ama bu durum aklımı kurcalıyor. Uğraşacağını bile düşünmüyorum açıkçası galiba takıldığım da bu. İnsan bir iyi madem sen bilirsin bile demez mi diye. Tek mi yaşadım o kadar yılı nasıl bir duygusuzluk bu anlamadım

Bir süre malesef ben de o modu aşamadım. Şükür doğru yolu buldum ama bu sefer de bir değersizlik hissi aldı başını gidiyor, beni geriye çekmeye başladı bu durum başlarda böyle değildim

Herhalde yarın öbür gün dövse sövse oğlumuz canımız diyip arkasında duracaklardı ben de asla pişman değilim kararımdan ama işte insan yaşananları hatırlayınca bir şeyler farklı olabilirdi düşüncesi üzüyor. Tek taraflı emeğime çok üzüldüm

Bir süre malesef ben de o modu aşamadım. Şükür doğru yolu buldum ama bu sefer de bir değersizlik hissi aldı başını gidiyor, beni geriye çekmeye başladı bu durum başlarda böyle değildim

Değersizlik değil.
Senin yüzüne bakacak yüzü yoktur eminim.
Hem erkekler kadınlar gibi üzgün olduklarını belli etmez.
Kendilerini sokağa vururlar.

Sen unut artık onu, kendine bambaşka bir yol çiz.

Daha önce de kısa bir ayrılık yaşamıştık, ordaki tavrı kimse için üzülmeye değmez aman kaç günlük dünya şeklindeydi beyefendinin sülalesi rahat galiba o yüzden öyle düşünüyorum :) benim kızgınlığım da daha çok kendime zaten bu kadar iyi idare ederken neden başa dönüyorum neden takıntı haline getiriyorum diye

O hayatına devam ediyor ve umursamıyor eminim daha önceki kısa ayrılık zamanlarından biliyorum. Ama kendimi suçlamadan edemiyorum sen neden yoluna devam edemiyorsun diye
Öyle paradoksa girer işin içinden çıkamazsın kendini suçlama bi kere robot değilsinki duygusuz da değilsin o umursamaz sen hemen yaşadıklarını unutamazsın çok normal kendinle barış bence artık oldu olabilir de

Değersizlik değil.
Senin yüzüne bakacak yüzü yoktur eminim.
Hem erkekler kadınlar gibi üzgün olduklarını belli etmez.
Kendilerini sokağa vururlar.

Sen unut artık onu, kendine bambaşka bir yol çiz.
İnşallah uzak bir sokağa vurur ben de çok istiyorum aklıma gelmediği zamanlar olsun kendi hayatıma bakayım inşallah en kısa zamanda

Gayet normal bu duygular. Ama üzerine düşünmeye devam ederseniz daha çok içine çekecek sizi. Doğru olanı yaptım, üzüleceğim ama zamanla geçecek diye telkin edin kendinizi. Beyin biraz şapşik bir organımız, kendi söylediklerimize zamanla kendimiz inanıyoruz. Bu yüzden telkin iyi bir yöntemdir çoğunlukla.

Sizde zamanla unutursunuz zaten :) Birde şöyle düşünün kaç günlük dünya da böyle bir adamı çekmek zorunda kalmadiniz :)

Kendime kızgınlığım zaten daha çok, onun ne yaptığıyla neden ilgileniyorsun sen kendi hayatına bak diye. Öyle düşünüyordum başta ama o karşılaşmalar beni olumsuz etkiledi galiba

Teşekkür ederim deneyeceğim. Karşılaşmalar olmasa zaten iyi kötü toparlamıştım, geçecek biliyorum sadece sürekli düşününce kendimi güçsüz hissedip utandım

Teşekkür ederim deneyeceğim. Karşılaşmalar olmasa zaten iyi kötü toparlamıştım, geçecek biliyorum sadece sürekli düşününce kendimi güçsüz hissedip utandım
Güçsüz olabiliriz zaman zaman. Yaşadıklarımız yıpratır. Utanacak bir şey yok bunda

Zamanla geçecek sabırlı ol, doğru adımı atmışsın ama bu ilişkinin yasını tutmayacağın anlamına gelmez. Bir süreç bu yavaş yavaş geçecek, yeter ki onunla iletişime geçme. Geçersen her şey başa döner

Yaşadıklarımı düşüncelerimi yazmışsınız tek tek. Hayal kırıklığı, hayallerimin başkasıyla olma ihtimali, ben üzülürken o başkasıyla mutlu düşüncesi çok utanıyorum ama ihtimali bile beni çok üzüyor, gözlerim doluyor başkasıyla olacağını düşününce. Her şeye rağmen nasıl özlüyorsun diyorum sonra güzel bir anı geliyor aklıma keşke böyle olmasaydı diyorum

Asla öyle bir niyetim yok, sadece bir an önce geçsin istiyorum. Eski mutlu beni özledim

Asla öyle bir niyetim yok, sadece bir an önce geçsin istiyorum. Eski mutlu beni özledim
Acının da soğuma zamanı var, yavaş yavaş, sabırla, aklını meşgul edecek şeyler bul ve yap en güzel yolu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…