- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi alaraberen
-
son zamanlarda çok fazla bu tarz konu okudum sanki. Ailelerin neden evlat ayrımı yaptığını hiç anlayamıyorum. Eşiniz üvey evlat mı? Bu kadar adaletsizlik olmaz. Siz de kendinizi daha fazla yıpratmayın bence, giden gitmiş, geri geleceğini de hiç sanmam. önünüze bakın artık. Yalnız şu kadarını söyliyim. Benim ailem beni diğer evlatlarından ayırsa çok kırılırdım. Hatta konuşmazdım bile, eşiniz nasıl hala böyle tavizkar olabiliyor onlara karşı anlamadım.
en çok da üzüldüğüm eşimi kandırıp vekaleti aldıktan sonra eşimin izni olmadan parayı kullandı.insan öz evladına bunu yaparmı.aradan 9 sene geçti hala vermiyor.nasıl vicdan bu?.dahada versek anca 500 tl veririz diyor adaletmi bu? Eşim birgün küsüyor sonra utanmadıklarını anlayınca barışıyor.hiçbirşey olamamış gibi.
resmen hakkınızı yemişler çok kötü bir durum ama daha üzücü olanı bunu anne babanın yapması insan bu zamanda anne babasınada güvenemeyecek mi çok yazıkgiden gitmiş geri geleceğini sanmam artık canım ama bundan sonra o insanlara tek kuruş bile vermeyin hayır için bile bunu yapmayın ilişkiniz mesafeli olsun umarım eşin bunu yapabilecek kapasitededir.bir kere yaptığı hatayı tekrarlamaz umarım.ayrıca kimsenin hakkı kimsede kalmıyor er geç acısı çıkar bunu sizde görürsünüz canım
eşiniz babasına söylesin kardeşimin düğünü için kredi çekip siz ödediniz,ablamın tadilatı için yine çekip siz ödediniz ben evladınz değilmiyim benim karımın bilzeikleriyle aldık o arabayı bir kuruş vermediniz satınca,ozaman bi kredi de bizim için çekip karımın bileziklerini yapın desin açık açık söylemeyince anlamazlar ister küssün ister darılsın ister yarılsın valla ne demek....kendilerine harcamak için mi takmışlar ee tabi hepsi onlardan değildir sizn ailenzde takmıştır muhakkak..hepsi kaynamış velhasıl..onlar sizin olduğu için sizin müsadeniz olmadan alınıp satılıp başkasına kullanıldığı için onlara hayır etmez ve öbür tarafa da kalmazz...keşke baştan kesinlikle müsaade etmeseydiniz ama kocanızın tutumu tabi ısrar etti belki kimbilir..yada ortak almasaydınız bi laf var ya işte çok doğru dostunla ye iç alışveriş etme diye.yani başka çare yok ya eşiniz açık açık söyleyecek aldıracaksınız yada üzülmeyi bırakacaksınız allahlarından bulsunlar..hep oluyor maalesef evlat ayrımı bizim arabamz yok kaynımın var ve kaynım üniversite öğrencisi!!!!!bzimkiler de ne yapmıştı kaynıma kendilerini biyere götürtemezler burda olduğu zmaan,ama eşimin kullandığı şirket arabasıyla işten atılır eder korkusu olmadan,,sadece ''eşini falan alman gerektimi alabilirsin''demelerine rağmen kendilerini gezmeye oraya buraya götürmelerini istemişlerdi hem de izin gnlernde sabahın köründe falan ve eşim de kıramazdı asla.sonra masabaşına geçince eşim böyle bi sorun da oratdan kalkmş oldu böylece.ama ben de bilzeiklerimi verrsem araba almak istıyor eşim ve iş için altına verilen arabaya böyle yapan insanlar kendimzn olunca neler yapmazlar diye eşim hoplsada zıplasada vermiyorum..birkerede kvalidem dediki bi arabamızı !!!alamadık ben şokkkkkkkkkkkkkk eşime dedim benm bileziklerimle alınan arabanın sadece bzim arabamız olacağını düşünuodm annen ne dio die.maaile hepimzn mi olacak.ozman hepimzn olacaksa biriktir al kusura bakma dedm olaya bakın ya..kaynım benzinini koydurmadan yada parasını almadan biyere götürmez onları,bi yere gitmek istedilermi elli kere söyletir sonra götürür burunlarından da getirir ancak ondan iyisi yoktur hep şu şeklde söyler kaynımın adını ahmedim ahmedim ama eşimin adı için bi kez çıkmaz böle bi kelime..oysa herşeylerine koşar eşim,bana laf sokup durular ona rağmen haftada 2 defa gideriz siz ne diyorsunz bnm karıma yetr artık diyemz....yani olmaması gerekiyor ama maalesef oluyor kısacası evlat ayrımı..kısacası dedim ama baya bi uzun olmuş maşşalhtakmayın hiç bişey boşvermeye çalışın nekadar zor olsa da ve bunu ben de başaramasam da
Haklısınız sonuna kadar ama ne yapsın para için ailesine mi küssün, değmez ki..
işte konuş hakkını ara diyorum konuşmuyor.dün eşimle konuştum baktım tartışıyor beni susturmaya çalışıyor bende küstüm eşimle.dün hiç konuşmadım bugün birkaç kere laf attı annemde bana gelince ona belli ettirmemek için konuştum.
yaa ozaman yapacak çok fazla şey yokk eşinizle aranız açılır bu seferde....ilerde eşiniz alır belki diyeceğim altın da maşşallah uçtukça uçuyor..hayırlısı olsun
ohooooo bu neymıs boyle ama eşinizden kaynaklandıgınıda düşünüyorum fazlamı ıyı nıyetlı aceba bu devırde bıraz gozu acık yırtıcı olacaksın kaptırmıcan hıc brseyıı bence artık olan olmus bundan sonra olmaması ıcın ugrasın paranız varsa saklayın bılmesınlerr.... Kapanızı kapatın mesafe koyun gıremesınler esınız yapmayısa sız yapın cunku onlar sıze yapmıslar yapcaklarınııı
bıraz dokundurucu oturtucu laf konus kı içine otursun cevap veremesınn ve bence dekı artık bızı bu zmna kadar enayı yerıne koyan somuren ınsanlara bende aynısını yapacagım falan dee ve paranızı acıkca ıstee
tabıkıde dıceksın bence hıc cekınmene ve utanmana gerek yok emın ol onlar yaptıklarından utanmamıs sen bunları soylemekten nıye utanasın kıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?