bu kadar yemek nasil yenir off

Canim evde iki tane yavrucak varken
Esinin boylesine duyarsiz olmasina karsi Allah sana sabir versin diyorum.
Sana yardimci bile olmasi gerekirken yaptigina bak.

Ben cok sinir oldum midesi usuyorsa kahvaltiligi 2 dk mikrodalgada isitsin da yesin beyefendi. 2 yemekhanesi olan isyerinde yemekleri begenmeyip 2 cocuklu kadina 3 vakit boyle yemek hazirlatilir mi ya yazik. Allah vicdan versin bu kocalara.

tesekkur ederim beni anladiginiz icin sagolun..

Allah sizede kolaylik versin cok zor
bir de biz haftasonları 5 çayı yapıyoruz
eşim asla es geçmez
5 çayında da illa tatlı, tuzlu, salata okması lazım.
Bazen birlikte yaparız ama mecburi gbi olması canımı sıkyor.

Hani çay içsin yanına da bır ıkı kurabıye yesın yok, sanki kabul günündeyiz.

Saat 7 de de aksam yemegı yenılıyor
evde süreklı mutfaktayım.

Amacım o idi zaten

Özellikle yazdım vaz geçer belki yemekten diyeeee

Kötüyüm galiba
Bu kocaya biraz kotu olmak lazim.evde sadece kendi bogazini dusunen ben hakkimi yedim bunu da diger ev halki yesin diye dusunmeyen adama sinir olurum bende.baksana konu sahibi surekli yemek yapmasina ragmen bi gun yemek olmadiginda kavga cikariyormus esi.ayiptir.sen gec isin basina sen yap yemegi bazen.yeni evleneceklere yada evlilere tavsiyem cesit cesit yapmayin pilavi yemegi salatasi tatlisi corbasi dort dortluk yapmayin.alistirmayin.

bncede, aclik var herseyi uclarda sever zaten, arabayi da cok hizli kullanir aklim cikar.. babadan yana cok uzulmis belki ondandir

Bi an hayal ettim tam takim kravat sik giyinmis elinde sallaya sallaya sefer tasini tasiyor.yok soyle hayal edelim keloglan gibi degnege sarmis cikisini omzunda gidiyor

Bi an hayal ettim tam takim kravat sik giyinmis elinde sallaya sallaya sefer tasini tasiyor.yok soyle hayal edelim keloglan gibi degnege sarmis cikisini omzunda gidiyor

Ay yok adını bile yemek termosu diye değiştirdiler, renkli menkli çok şık modellerini çıkarttılar Aldım duruyor evde. Vurmadı hiç omzuna o çıkını valla

Keşke yediği yemeğin miktarını öyle basına kakar gibi söylemeseydiniz erkek sonuçta boğazlı olur benim eşim bir oturuşta 2-3 kilo Eti yer yanındaki salatayı ekmeği hiç saymıyorum.yemek sonuçta gergin yapılıyor en olmadı miktarını arttırın

Ay ne guldum sanki kabul gunundeyiz demenize

Cok zor bi durum ya sinir bozucu tam kadin olup günlere gidecek hali var esinizin 5 cayi filan

bncede, aclik var herseyi uclarda sever zaten, arabayi da cok hizli kullanir aklim cikar.. babadan yana cok uzulmis belki ondandir
Bence de psikolojik boyutu olan bir yeme, bir nevi duygusal aclik ama midesi ve bagirsaklari da sindirebiliyor demek ki ama her organin da belli bir is gorme kapasitesi var.

Canim sen yazmisken soylemek istedim erkek sonucta yer cumlesi bana tuhaf geliyor. Okuz gibi at gibi bir seyden bahsediyoruz sanki. Bilimsel olarak kadin ve erkegin gunluk tuketmesi gereken besin ve kalori miktarinda cok buyuk br ucurum olmadigi kanitlanmis bir bilgi. Bunun istisnasi kadinin veya erkegin cok efor sarfedecek isler yapmasi.

Keske bu kadar ilimli bir arkadasim olsa.Bayildimmm size

öyle sallaya sallaya götürür mü ay kaç tane özel torbaya koyuyorum dışardan hiç belli olmuyor öğrencileri görmesin diye okulda yemek çıkmıyo okul eve uzak her gün her gün dışardan yemek yemek cazip gelmiyor bizimkine

Ne güzel iştahlı adam kazanıp getiriyor ki sende pisirebiliyosun bence şikayet etme ben sabah 5 de eşime iki lokma daha ye diye peşinde dolaniyorum oda is yeri kahvaltı veriyor olmasına rağmen çok severim yemek yiyen insanı

Bu kadar istahin sebebi ne acaba.Ben de istahsizim keske oyle olsam cok halsizim ya.Esin baya enerjik canlidir oyle hayal ettim ne guzel

aynen boyle diyor midem usur yiyemem
bu sabah saat 5 de mangal yakti- tuplu - lavastan pizza vardi isitti bi guzel, mikrodalgada hamur oluyomus
bn sabah 5 de onumu goremiyorum off yemegi de yasamak icin yerim yemek icin yasayamam cidden bunaldim
Hayat sevincinden baska bisey degil bu

6 kek yediyse bunda ne var lokmalarini saymayin yazık ya ama yetişebildiniz kadar yapın yapamadiniz yerde size bir laf etmeye hakki yok 2 çocuk var sonuçta

ayyy yazık adama ya biraz güldüm durumunuza ne var yesin ya
iyi olsun da yesin derim eşim dert mi bu kardeşim keşke herkesin sıkıntısı sizin gibi olsa

Valla ne yalan soyliyeyim bende konu sahibine hak verdim yani.2 küçük cocukla,ev işlerinin yanı sira bi tencere yemek pisirebilmek bile mucize geliyor bana.tamam cok yiyor olabilir ama biraz bencil gördüm. Yoksa pisirilen çoğu keki neden götürüyor ki.düşünmüyor mu yani cocuklarim ne yer karım ne yer yapabilir mi yorulur mu falan diye.ben olsam bende sinir olurdum.düşünmüş olsaydı bunları, yapmazdı böyle seyler.cok yemesi başka, ama evdeki bütün yemekleri is yerine taşıması başka. .

Bence paylasiyordur. Benim esim de ise yemek alirken arkadaslara da sandwich hazirla ben yerken onlar baksinlar mi gibi konusmaya baslayinca kestim hazirlamayi. Hadi zaman buldum esime hazirladim bi de arkadasiyla mi ugrasacagim
Paylasmiyorsa da maddi sorun yoksa her yemegi bol yapip yarisini buzluga atin kek yapmakta ne var? 3 yumurta yerine 6 koyarsin iki tepsi yaparsin. Buzluga attiginiz yemegi ertesi haftalarda cikarip isitip yeni yapmis gibi koyun onune.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…