ben konu sahibine çok hak verdim. bazı erkekler gerçekten de hunharca yiyor, öğlen yediğini akşam yemek istemiyor sadece kendi boğazını düşünüyor vs vs. demiyor ki bu kadın iki küçük çocukla uğraşıyor, bir de ben zorlaştırmayayım işini. eşiniz maşallah kendine ne kadar da düşkün. kahvaltıda peynir yerse midesi üşürmüşböyle bişeyi de hayatımda ilk kez duydum :) ayrıca o kek olayında kızmanıza da çok hakverdim. 6 dilim kek nedir ya. insan evdekileri de düşünür. oğlunuz seviyomuş kek, onlara da kalsın der az alır. bu şekilde düşüncesiz erkekler bana çok itici geliyor.
Canim evde iki tane yavrucak varken
Esinin boylesine duyarsiz olmasina karsi Allah sana sabir versin diyorum.
Sana yardimci bile olmasi gerekirken yaptigina bak.
Ben cok sinir oldum midesi usuyorsa kahvaltiligi 2 dk mikrodalgada isitsin da yesin beyefendi. 2 yemekhanesi olan isyerinde yemekleri begenmeyip 2 cocuklu kadina 3 vakit boyle yemek hazirlatilir mi ya yazik. Allah vicdan versin bu kocalara.
bir de biz haftasonları 5 çayı yapıyoruzAllah sizede kolaylik versin cok zor
Bu kocaya biraz kotu olmak lazim.evde sadece kendi bogazini dusunen ben hakkimi yedim bunu da diger ev halki yesin diye dusunmeyen adama sinir olurum bende.baksana konu sahibi surekli yemek yapmasina ragmen bi gun yemek olmadiginda kavga cikariyormus esi.ayiptir.sen gec isin basina sen yap yemegi bazen.yeni evleneceklere yada evlilere tavsiyem cesit cesit yapmayin pilavi yemegi salatasi tatlisi corbasi dort dortluk yapmayin.alistirmayin.Amacım o idi zaten
Özellikle yazdım vaz geçer belki yemekten diyeeee
Kötüyüm galiba
Be
Surekli cok yeme istegi yada asiri yeme istegi de genclikte cocuklukta duygusal doyuma ulasamadigindan da kaynaklanabilir mesela anne sevgi baba sevgisi eksikligi gibi..mesela asiri yeme istegi asiri suratli araba kullanma asiri para harcama bile kokeninde duygusal bosluklar sebebiyleymis.
Bi an hayal ettim tam takim kravat sik giyinmis elinde sallaya sallaya sefer tasini tasiyor.yok soyle hayal edelim keloglan gibi degnege sarmis cikisini omzunda gidiyor"Sabah olsa da uyanıp yemek yesem" diye düşünüyor eşiniz kesin yoksa sabah beşteki o pizza atraksiyonlarının başka açıklaması olamaz :)
Ya bence o kadar kızılacak bir durum yok konu sahibine. Kadın cinnet getirmiş artık. Eşler arasında olur öyle şeyler. Kırılmış adam tabi ama kadın da durmadan mutfakta galiba. 12 but akşama kalmadı diyor ya ne bileyim üzüldüm şahsen.
Benim aklıma bir çözüm gelmedi. Aşevi gibi koca kazanlarda falan yapın bence yemeği. Doldurup doldurup yesin. Ben de öğlen yemek götürsün diye kırk takla atıyorum, istemiyor beyefendi. Salon erkeği çizgisi bozulacak sefer tası taşısa herhalde. Ortaları yok adamların.
Bi an hayal ettim tam takim kravat sik giyinmis elinde sallaya sallaya sefer tasini tasiyor.yok soyle hayal edelim keloglan gibi degnege sarmis cikisini omzunda gidiyor
Ay ne guldum sanki kabul gunundeyiz demenizebir de biz haftasonları 5 çayı yapıyoruz
eşim asla es geçmez
5 çayında da illa tatlı, tuzlu, salata okması lazım.
Bazen birlikte yaparız ama mecburi gbi olması canımı sıkyor.
Hani çay içsin yanına da bır ıkı kurabıye yesın yok, sanki kabul günündeyiz.
Saat 7 de de aksam yemegı yenılıyor
evde süreklı mutfaktayım.
Bence de psikolojik boyutu olan bir yeme, bir nevi duygusal aclik ama midesi ve bagirsaklari da sindirebiliyor demek ki ama her organin da belli bir is gorme kapasitesi var.bncede, aclik var herseyi uclarda sever zaten, arabayi da cok hizli kullanir aklim cikar.. babadan yana cok uzulmis belki ondandir
Canim sen yazmisken soylemek istedim erkek sonucta yer cumlesi bana tuhaf geliyor. Okuz gibi at gibi bir seyden bahsediyoruz sanki. Bilimsel olarak kadin ve erkegin gunluk tuketmesi gereken besin ve kalori miktarinda cok buyuk br ucurum olmadigi kanitlanmis bir bilgi. Bunun istisnasi kadinin veya erkegin cok efor sarfedecek isler yapmasi.Keşke yediği yemeğin miktarını öyle basına kakar gibi söylemeseydiniz erkek sonuçta boğazlı olur benim eşim bir oturuşta 2-3 kilo Eti yer yanındaki salatayı ekmeği hiç saymıyorum.yemek sonuçta gergin yapılıyor en olmadı miktarını arttırın
Keske bu kadar ilimli bir arkadasim olsa.Bayildimmm sizeBen de esime isyerinin kotu ve yagli yemeklerini yiyip sagligi bozulmasin diye yillardir evden yanina yemek vermeye çalisiyorum.
Kolesterolleri vs bozuluyor o yemekleri yiye yiye. Kendim yurtlarda cok kaldim. O makarnalari, kotu etleri iyi bilirim. Baska şansimiz da yoktu, yedik kilolari aldik.
2 cocukla yemek yapmak zordur. Buna hak veririm. Ama hayatinizi baska yonlerden kolaylastirmaya calisarak yemek yapmaya vakit ayirabilirsiniz.
Ornegin alisveris icin eve servis yapan marketlerden soyleyebilirsiniz. Carrefour ve migros eve servis yapiyor, sanal marketleri var. Boylece yemeklikleri almis olursunuz.
Mesela duduklu tencere bulunmaz bir nimet. Corbalari bolca yapabilirsiniz. Tonbaligi veya tavuklu sandvic, makarna veya pilav koyabilirsiniz esinizin yanina.
Ben salatayi boooolca yagsiz yapiyorum 3 gun yag limon ekleyip yiyoruz. Vitamini kacar belki onu bilemem ama hergun salata yapamam.
Arada bolca hamur isi kek.pogaca turu yapip buzluga da atarsaniz yardimi olur. Mesela anneniz yada kayinvalideniz veya samimi bir komsuyla yapabilirsiniz, yardimi olur.
6 dilim keke gelince, belki esiniz yanindaki kisilerin de cani ister diye 6 dilim almistir.
Ben biraz uzlasmaci ve anlayisli olmanizi tavsiye ederim. Cocuk var evet ama o cocuklar kapiyi calip gelmedi, bile isteye goze ala ala yapildi
hayati kolaylastirmak elimizde. Huysuzlugu secmek de elimizde...
Bi an hayal ettim tam takim kravat sik giyinmis elinde sallaya sallaya sefer tasini tasiyor.yok soyle hayal edelim keloglan gibi degnege sarmis cikisini omzunda gidiyor
Bu kadar istahin sebebi ne acaba.Ben de istahsizim keske oyle olsam cok halsizim ya.Esin baya enerjik canlidir oyle hayal ettim ne guzeltesekkur ederim.
onu yapiyordum is yerindekiler kulaklarini cinlatiyor dedi ara verdik bakliyata cok gaz oluyormus
gecen gun 12 but yaptim firinda patatesle, corba koca dudukluyle ve pilav, ertesi aksama kalmamisti bisey, makarna zaten yapildigi an bitiyor..
bn yemekle arasi olan biri de degilim, desem ki onunla birlikte ogutuyorum, 1 ogun ana yemek yerim ben zaten el kadar biseyim..
Hayat sevincinden baska bisey degil buaynen boyle diyor midem usur yiyemem
bu sabah saat 5 de mangal yakti- tuplu - lavastan pizza vardi isitti bi guzel, mikrodalgada hamur oluyomus
bn sabah 5 de onumu goremiyorum off yemegi de yasamak icin yerim yemek icin yasayamam cidden bunaldim
kadın olup güne gtmekle ne ilgisi varAy ne guldum sanki kabul gunundeyiz demenize
Cok zor bi durum ya sinir bozucu tam kadin olup günlere gidecek hali var esinizin 5 cayi filan
ayyy yazık adama ya biraz güldüm durumunuza ne var yesin yamerhabalar,
direkt konuya gireyim.
3,5 yasinda ve 5 aylik iki cocugum var,7 senelikte evliyim ve evlendigim ilk gunden beri istisnasiz esim hergun evden oglen yemegi goturuyor is yerine,sabahin 5 inde aksamdan kalan yemekleri isitip yiyor, kahvaltida peynir vs yiyemezmis midesi usuyormus Allahim Yarabbim
Aksamda ayni yemek yenmiyor haliyle, oyle bir kisir donguye girdim ki duvara ucan tekme atasim var,ben yetisemiyorum artik..
Hadi simdi evdeyim ama ise baslayinca nolcak?
isyerinde yiyemezmis yemekler kotuymus.. Sabah cok kotu tartistim, koca tavugu almis yanina patates ve 6 dilim kek.. Dedim senin icinde ne var boyle? evde cocuk var Allahtan kork 6 dilim kek nedir?
sinirlendi,yemegini evde birakip cikti..
ne yapmaliyim ben? konusmayla kavgayla vs cozulmuyo durum off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?