Sabah 5 te mangal yakmak mı
Eşiniz dogu taraflarından mı?
O saatte üşenmeyip mangal yakmak bana bunu çagrıştırdı.. Kültüründen gelen yemek alışkanlıgı olabilir.
Kilo problemi varsa kendini biraz frenlesin
Bende sizin gibi düsünüyorum. Yaşamak için yemek yiyenlerdenim
bn sabah beste kizimla ugrasiyor oluyorum, sanirim son dusunecegim
sey esimin ne yedigi olur.
işte kimi yer diye şikayet eder kimi yemiyor diye. benimde eşim evde kahvaltı yapmadan çıkar uyku daha cazip geliyor çünkü çok yorucu bir işi var. Bende sabahları hazırlarm yemez keşke yese de bende peşine yemek koysam. normalde çok iştahlı ama işte yiyemiyor adam uyku yüzünden
yaw biraksana adam ne istiyorsa yesin, ne diye yedigine laf edersin??
Senin icin aynisini o yapsa , kocam yediklerimi sayiyor beni sevmiyor vs. diye konu acardin burada...
dışardan ne oldugu belirsiz yemekleri yiyecegine karisinin yaptigi yemekleri yemek istiyo demekki adam, ben hatayi sende buluyorum haksizsin...
cok tesekkurler, cok naziksiniz. E arkadas olalim oyleyse =)Keske bu kadar ilimli bir arkadasim olsa.Bayildimmm size
Olalimmcok tesekkurler, cok naziksiniz. E arkadas olalim oyleyse =)
Ya of bu nedir biz komple iş yeri olarak 10 personel doyariz bu yemeklerle.tesekkur ederim.
onu yapiyordum is yerindekiler kulaklarini cinlatiyor dedi ara verdik bakliyata cok gaz oluyormus
gecen gun 12 but yaptim firinda patatesle, corba koca dudukluyle ve pilav, ertesi aksama kalmamisti bisey, makarna zaten yapildigi an bitiyor..
bn yemekle arasi olan biri de degilim, desem ki onunla birlikte ogutuyorum, 1 ogun ana yemek yerim ben zaten el kadar biseyim..
Yani bu kadar spor yapıyorsa yedikleri normal .Ağır spor yapanlar kilolarca et yiyebiliyorlar bana normal geldi.Fakat sabahları yemek yemesini 5-6 yumurtayla omlet yapabilirsin hem tok tutar hemde çok spor yaptığı için kas kaybı olmaz.Bana fazla spor yaptığı için fazla yeme ihtiyacı duyuyor gibi geldi.kilo problemi yok, sporu saunasi eksik olmaz hergun mekik ceker kosar hicbisey yapmadiysa 1 saat bisiklete biner.
dogulu da degil ama icine bi antepli kactigini dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?