bu kadar yemek nasil yenir off

yaw biraksana adam ne istiyorsa yesin, ne diye yedigine laf edersin??

Senin icin aynisini o yapsa , kocam yediklerimi sayiyor beni sevmiyor vs. diye konu acardin burada...

dışardan ne oldugu belirsiz yemekleri yiyecegine karisinin yaptigi yemekleri yemek istiyo demekki adam, ben hatayi sende buluyorum haksizsin...

kilo problemi yok, sporu saunasi eksik olmaz hergun mekik ceker kosar hicbisey yapmadiysa 1 saat bisiklete biner.
dogulu da degil ama icine bi antepli kactigini dusunuyorum

6 dilim kek mi... şeker komasına girer...
İşyerindeki arkadaslariyla yiyordur belki.. onlara goturuyordur.

Bu birazda sanırım eşlerin birbirine olan tutumu ve özverisine de bağlı

iki cocuklu olup esinize yemek yetistiremezseniz bu msjinizi bidaha okuyun

Ya of bu nedir biz komple iş yeri olarak 10 personel doyariz bu yemeklerle.
Valla gidin aşçı olarak çalışın bi yerde hiç olmazsa para kazanırsınız.
Kendisi de dışardan falan yesin sadece çocuk için yapin evde yemek .
Bu nedir böyle masraf da çok olur sürekli malzeme sürekli doğalgaz emek dışarı da yese daha karlı yani.
Bence girin bi işe çalışıyorum artık deyin geçin.

Okurken sinirlerim bozuldu ben de hic hoslanmam cok fazla yemek yiyen insandan. Resmen hunharca yiyor ne bu böyle:))
Evliligin ilk yillarinda esim de cok istahliydi. Ve cok da hizli yer. Ben cocukla ugrasirken o yemegini bitirirdi. Sofraua ortak tabaga koyduğum salata, zeytinyağlı gibi yemeklerin de uygun gordugu kadarini bana birakirdi ve ben cok sinirlenirdim.
Sonralari hicbir seyi ortaya koymamaya balsadim. Kahvaltiliklar dahil.
Hatta sitem etti biz hic ayni tabaga ekmek banip yiyemeyecek miyiz diye :)
Hayir yiyemeyecegiz cunku sen hep benim payimi da yiyorsun dedim ben de.
Ben yerden göğe kadar hak verdim konu sahibine. Benim esim ne koyarsan onu yer ona ragmen sinir okurdumcok yiyor diye Allahtan artik yemiyor oyle.

Spor yapan bir insanın bu derece anlamsız beslenmesi de ilginçmiş. Benim bildiğim spora düşkün olanlar yediklerine dikkat eder, sabah sabah bütün tavuk nedir ya?

6 dilim kek çok degil aslında. Dışardan yeme alışkanlığı yokmuş büyük ihtimal çay kahve yanında gün boyu atıştırmalık olarak tüketiyor ee tek çalışmıyor etrafında varsa birileri de onlara ikram etmek için biraz fazla olmuş. Erkek bünyesi bizimki gibi degil daha çok besin tüketebilirler. Mesela ben de evden götürüyorum yemekhaneden yemiyorum. Bir gün önceki aksam yemeğinden alırım bi de arkadaşlarda oluyor onlarla da paylaştıgımdan biraz fazla götürürüm. Sorun sizin yoruluyor olmanız bence. Bu konuda ne yapılabilir bilemedim. Çalıştıgımda ne yapacaksınız diyorsunuz birşey yapmayarak sorunu çözebilirsiniz. Hem çalışma hayatı hem iki çocuk bir de yemek gerek var mı?

kilo problemi yok, sporu saunasi eksik olmaz hergun mekik ceker kosar hicbisey yapmadiysa 1 saat bisiklete biner.
dogulu da degil ama icine bi antepli kactigini dusunuyorum
Yani bu kadar spor yapıyorsa yedikleri normal .Ağır spor yapanlar kilolarca et yiyebiliyorlar bana normal geldi.Fakat sabahları yemek yemesini 5-6 yumurtayla omlet yapabilirsin hem tok tutar hemde çok spor yaptığı için kas kaybı olmaz.Bana fazla spor yaptığı için fazla yeme ihtiyacı duyuyor gibi geldi.
Lütfen yemek olayını bukadar gözünüzde büyütmeyin.Ailenizden birinden yemek yapması için destek alabilirsiniz yeter ki birbirinizin kalbini kırmayın.

Bence götürüp orda yerken az çok yanındakilere de ikram ediyodur hatta bir ortakcisi olabilir. Cok öyle hazır yiyiciler.

Bence o kadar yemeğin üstüne 6 dilim keki tek başına yiyor olamaz iş arkadaşlarından biriyle paylaşıyor

Rahatsiz olsan bile bunca hınç fazla geldi bana.. Eşin karşındaki insan.. Rencide etmişsin baya..

Üfffff çok güldüm konu sahibesi etmeyin bırakın yesin

6 dilim kek çok değil biraz kahvaltıdan sonra biraz öğle yemeğinden sonra

Kahvaltıda bütün tavuk nedir ben de çözemedim

işe başlayınca sadece o günlük yemek yap sorarsa da "ben bu kadar yapacağım istersen sen kendine yarınlık yemeğini yap bak mutfak orda" de
evde olduğun süre boyunca da bazen "yetiştiremedim çok yoruldum bugün" de bazen de basit basit yemekler yap
kilo sorunu da yoktur şimdi kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…