bu kadar yemek nasil yenir off

benim eşimde aynı yemek yemeyi seviyor adamlar napalım :) ben ona bakarak doyuyorum

bende öyleyim. bizdede kek birgunde biter. öglen yemegini ayrı menu akşama aynı menu.
24 tane az ama diyeyim.
birde bana göre yeme içme kurallı olmamalı ya. su kadar lt corba yaptım 4 gun yenir gibi bir hesap ben yapamıyorum... ben sabah balık bile yiyebilirim ki cok da süper olur kahvaltıda corba da içebilrim. yemekde yerim. kahvaltıda ederim.
yemek yemek cok güzel birşey amaaaaaa bunu engellme ne olur bana yapılmış gibi hissettim içim cekildi valla

Ya siz çok yaşayın emi.Ne kadar sevimli dert yanmışsınız..Okurken çok güldüm tüm mesajlarınıza ama yaşadığınız stresi anlayabiliyorum..
Helal olsun iki çocukla bu kadar yetişebilmenize..3 öğün yemek bulabilmek çok zor olsa gerek..Ben mesela ne bulsam yerim bir şekilde doyar karnım ama eşim tam tersi.Hep sulu ev yemegi ister sebze falanda yemez.bi ara evdeyken sürekli ne yicez die sorardı adamı boğazlayasım gelirdi.Fikir vermez ne yapim die ona sinir olurdum..
Ben merak ettim eşiniz bu mutfak masrafını nasıl karşılıyo.Bu iştaha paramı dayanır..Valla ben isyerinde harika yemekler çıkan kurumlar tanıyorum.Sıcacık oh miss.Neden evden gelen soğuk yemeği yiyimki..
Hakkaten çok yazık size gözümde canlandınızda sanki mutfakta sürekli yemek yetiştirmeye çalışan biri gibi..Allah size kolaylık eşinizede biraz akıl fkir versin.Zira ben 5te mangal yakıp pizza ısıtan evden kahve çekip işe götüren birini daha önce duymamıştım..

Biri bana evden götürdüğüm bir şeye Allahtan kork o da nedir yahu dese alınırım yani..İş yeri bu sonuçta birilerine de ikram ediyordur belki.

Bence dırdıra devam et işyerinde yemeğini yesin öğlen yemek derdi olmaz enazından

Sonucta konu sahibi ,cocuklara vakit ayirmak istiyor ,yemek pisirmeye alisverise degil,ustelik calisan biri anladigim kadariyla ,
Esiniz o kadar yiyecegi kendi yemiyordur ,ikram ediyordur ,
Guzelce karsiniza alip konusun ,
Ancak eve cocuklara kadar yapiyorum ,is yerine goturup ikram edecek vs fazladan yiyecek yapamiyorum,
Kek vs gibi seyleri cocuklara yapiyirum ,
İstersen aksam sende pisir ,kendin icin diyin ,
İse basladiginizda bu durumun sizi zorlayacagini ,
O evden boyle goturtunce aksama baska yemek kalmadigini ,biur daha pisirecek vakit olmayacagini anlasim

Sabah 5 te mangal yakmak mı

Eşiniz dogu taraflarından mı?

O saatte üşenmeyip mangal yakmak bana bunu çagrıştırdı.. Kültüründen gelen yemek alışkanlıgı olabilir.

Kilo problemi varsa kendini biraz frenlesin

Bende sizin gibi düsünüyorum. Yaşamak için yemek yiyenlerdenim

aynen boyle diyor midem usur yiyemem
bu sabah saat 5 de mangal yakti- tuplu - lavastan pizza vardi isitti bi guzel, mikrodalgada hamur oluyomus
bn sabah 5 de onumu goremiyorum off yemegi de yasamak icin yerim yemek icin yasayamam cidden bunaldim
Sabah 5 te mangal mı yaktı???
Ah kardeşim senin isin zor
Allah yardimcin olsun
Sabahın o saatinde tuvalete bile gitmeye üşeniyorum
Kocanda nasıl bir yemek aşkı varsa o saatte tüplüde olsa mangal yakmış

Konu sahibi kendinizi yanlış ifade ettiğiniz için eşinizin alınması çok normal.
Sizin sıkıldığınız 2 çocukla öğle akşam yemek yapmak. Yaptığım yemek 2 gün idare etsin diye düşünüyorsunuz.
Eşinize bunu böyle anlatın. En azından öğle yemeklerini dışarıda ev yemeği yapan yerlerde yerse işiniz daha kolaylaşır. Ve kahvaltılığa kendini alıştırmaya çalışsın. Mide üşümesi nedir yahu:)

Lokma sayılmaz diyorsunuz ama bence bu kadarı sayılsın. O sayarak yesin. Evdekileri de düşünmek lazım. Adam bütün keki yerse kadın tekrar mı yapacak?

Bence işe başlamayın. Ya da kocanızı sabah kahvaltıya , öğlende iş yerindeki yemeklere alıştırın. Ya da işe başlayın -en iyisi- yemek için yardımcı tutun. Bu kadar kendinizi zorlayıp , yormayın. O biraz boğazını tutup keyfini bozsun. Bencil bir adam.

Yazik ya adama yiyesi var demek ki
Peynirden midesi usuyeni ilk defa duydum

Çok sıkıcı. Benim eşimde ben o kadar ozenerek ne yaparsam yaparım daha sofradakiler bitmeden dolaba dadanir başka ne var diye. Ağzına atar alakasız ne varsa tiksinirim. Yavaş yavaş bana sormaya başladı ama hala tiksiniyorum. Çorbası cips atmisligi var. Gözleri ac bence.

7 senedir evlisiniz bu huyu Yeni mi çıktı sanki küçük bebek olunca başesemiyorsunuz gibi geldi. Benim eşim çok yerdi ama ben zamanla porsiyonlarını küçülttüm. Şimdi küçük bir tencere yemeği 2 gün idare ediyor bizi.
Neyse adama bırakmayın verin eline bebeği yemekleri sabah siz hazırlayın. Adamla da yemek yüzünden kavga etmeyin çok ayıp.

Aynen benim eşimde böyle pasta börek yapmaktan bıktım
Bende tam tersi soslu sulu yemekleri severim ama yapsamda yiyen olmuyor benden başka

aynen boyle diyor midem usur yiyemem
bu sabah saat 5 de mangal yakti- tuplu - lavastan pizza vardi isitti bi guzel, mikrodalgada hamur oluyomus
bn sabah 5 de onumu goremiyorum off yemegi de yasamak icin yerim yemek icin yasayamam cidden bunaldim
Kusura bakmayın ama güldürdünüz beni adam iştahlı demek kızmayın :) sizide anlıyorum zor sürekli yemek yetiştirmek ama bu sebeptende tartışmayın geceden siz tarif etseniz o pişirse falan yapmazmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…