benim eşimde aynı yemek yemeyi seviyor adamlar napalım :) ben ona bakarak doyuyorumKeşke yediği yemeğin miktarını öyle basına kakar gibi söylemeseydiniz erkek sonuçta boğazlı olur benim eşim bir oturuşta 2-3 kilo Eti yer yanındaki salatayı ekmeği hiç saymıyorum.yemek sonuçta gergin yapılıyor en olmadı miktarını arttırın
bu kısımda bencillik devreye giriyor işte neden yazık değil mi size, buzluk dolu ama cani taze yemek istiyomus
bende öyleyim. bizdede kek birgunde biter. öglen yemegini ayrı menu akşama aynı menu.simdi kizimi uyuttum da cevap verebiliyorum.
kahvaltilik muffin yapiyorum tatli tuzlu toplam 24 tane cikiyor, butun hafta yiyebilir dimi en azindan 5 gun haftaici kahvaltida, buzdolabinda bisey olmaz.. pazar yaptiysam sali gunu arazi oluyor iki cesitte.. yesin helal olsun ama bide bni darlamasa oglen yemegiyle..
resmen piknige gidiyor, insan taze kahve cekip ise goturmeye usenir, hersabah kahve cekiyor, yanina tatlisi vs..
olmayinca depresyonda, gergin bi tip oluyor. yani anlatinca komik ama ustumdeki baski tahmin edilemez.. analik ascilik temizlik.. imdat diye bagirip kendimi karsi tepeye vurasim var
Ya siz çok yaşayın emi.Ne kadar sevimli dert yanmışsınız..Okurken çok güldüm tüm mesajlarınıza ama yaşadığınız stresi anlayabiliyorum..simdi kizimi uyuttum da cevap verebiliyorum.
kahvaltilik muffin yapiyorum tatli tuzlu toplam 24 tane cikiyor, butun hafta yiyebilir dimi en azindan 5 gun haftaici kahvaltida, buzdolabinda bisey olmaz.. pazar yaptiysam sali gunu arazi oluyor iki cesitte.. yesin helal olsun ama bide bni darlamasa oglen yemegiyle..
resmen piknige gidiyor, insan taze kahve cekip ise goturmeye usenir, hersabah kahve cekiyor, yanina tatlisi vs..
olmayinca depresyonda, gergin bi tip oluyor. yani anlatinca komik ama ustumdeki baski tahmin edilemez.. analik ascilik temizlik.. imdat diye bagirip kendimi karsi tepeye vurasim var
Bence dırdıra devam et işyerinde yemeğini yesin öğlen yemek derdi olmaz enazındanyemekleri kaynar kaynar yarim litrelik siselere dokup konserve yapiyorum arada, buzluk dolu ama cani taze yemek istiyomus
girer mutfaga ozellikle haftasonu 1 gun nobetlese yemrmek yapiyoruz ama sanirim bn bu donguden kafayi yicem..
5 aylik kizimi aglata aglata yemek yapmaya sinir oluyorum.
uyuyunca yapiyim desem tikirdadigim an uyaniyor, bnde sessizce ortalik topluyorum, patates filan soyuyorum.
omur boyu asci olma fikri beni bunaltiyor sanirim
Sabah 5 te mangal mı yaktı???aynen boyle diyor midem usur yiyemem
bu sabah saat 5 de mangal yakti- tuplu - lavastan pizza vardi isitti bi guzel, mikrodalgada hamur oluyomus
bn sabah 5 de onumu goremiyorum off yemegi de yasamak icin yerim yemek icin yasayamam cidden bunaldim
Hayat ne tuhaf esimde yemek hic istemez ne corba ne sulu yemek hep pasta borek ve kahvalti..adam anasinin evinde oyle alismis yemek kulturu yok
Ben ozenir sulu yemek yaparim istengelince sicak biseyyesin diye niye zahmet ettin der iki gun bekler cogu dokulur israf olur uzulurum
Sizinkide tam tersi
Surekli yemekle ugrasmak cok zor helede 2 cocukla
Ama inanin hic yemek istemeyip yaotigin herseyin kalmasida cok kotu
Demekki seviyo senin yemeklerini esin
Bu adamlarin niye bi orta yollu normal olabi rast gelmezki bizlere acep
yok kilo sorunu,baya fit.
ben keke laf ettim aslinda, oglum cok sever onunu arkasini dusunmemesine, yoksa yesin
Kusura bakmayın ama güldürdünüz beni adam iştahlı demek kızmayın :) sizide anlıyorum zor sürekli yemek yetiştirmek ama bu sebeptende tartışmayın geceden siz tarif etseniz o pişirse falan yapmazmı?aynen boyle diyor midem usur yiyemem
bu sabah saat 5 de mangal yakti- tuplu - lavastan pizza vardi isitti bi guzel, mikrodalgada hamur oluyomus
bn sabah 5 de onumu goremiyorum off yemegi de yasamak icin yerim yemek icin yasayamam cidden bunaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?