bu kadar yemek nasil yenir off

canim zaten yaptigimi az yapmam koca kazan gibi tencerelerde yaparim ama gercekten yemegin tozu kalmiyor.
bnmki bildigin litrelik saklama kabi ya da kavanozla goturur, sefer tasi kucukmus sigmiyomus doyuracak kadar

aynen katiliyorum kaldi ki guc gerektiren bi iste calismiyor

bn sabah beste kizimla ugrasiyor oluyorum, sanirim son dusunecegim
sey esimin ne yedigi olur.

Yemekleri yapıp 2-3e bölüp buzlukta saklasan veya cam kavanozlarda dolabın altında aynı konserve gibi
Tabiki söylenerek eşini işyerindeki yemeği yemesine ikna edeceksin sanki ev yemek fabrikası

Ne guzel...
Ben yıyen insanı severım yensın dıye bol bol yaparım hatta işe gotursun dıye koca fırın tepsisınde borek yaparım yesin işte
Yemegınızı begenıyor gelenede ıkram edıyordur
Adamı sofradan nıye sogutuyorsunuz oyle tersleyerek

Aç ya, hakkaten. Tok evin aç kedisi dedikleri bu adam. Sabah 5 te kendine kahvaltı pişirmek, onca yemeği yanında götürmek...

Midesi peynirle üşüyorsa sabahları tost yapsın. Sabahtan akşam yemeği yenir mi. Hayır şimdi genç bünye tolere ediyor, 45 den sonra göbekli bi amca olur

işte kimi yer diye şikayet eder kimi yemiyor diye. benimde eşim evde kahvaltı yapmadan çıkar uyku daha cazip geliyor çünkü çok yorucu bir işi var. Bende sabahları hazırlarm yemez keşke yese de bende peşine yemek koysam. normalde çok iştahlı ama işte yiyemiyor adam uyku yüzünden

benimde eşimde evde oldugunda cok yer. akşam öglen yemeklerini ayrı ister. lokanta gibi yemek yaparım. tatlısı tuzlusu arası sıcagı sogugu ana yemegi salatası ayı kahvesi yogurdu ne varsa masada olsun ister. kendi yaparsa da aynı bu duzende kurar masayı.
yesin can bogazdan gelir sende daha pratik şeyler bul ve 1 degil 2 kek yap. 1 tavuk degil 2 tavuk yap. gibi çözümler bulabilirsin..

belki iş yerinde arkadaşlarına ikram edecekti
kırmışsınız eşinizi

Reactions: s u
Yemekleri yapıp 2-3e bölüp buzlukta saklasan veya cam kavanozlarda dolabın altında aynı konserve gibi
Tabiki söylenerek eşini işyerindeki yemeği yemesine ikna edeceksin sanki ev yemek fabrikası

yemekleri kaynar kaynar yarim litrelik siselere dokup konserve yapiyorum arada, buzluk dolu ama cani taze yemek istiyomus
girer mutfaga ozellikle haftasonu 1 gun nobetlese yemrmek yapiyoruz ama sanirim bn bu donguden kafayi yicem..
5 aylik kizimi aglata aglata yemek yapmaya sinir oluyorum.
uyuyunca yapiyim desem tikirdadigim an uyaniyor, bnde sessizce ortalik topluyorum, patates filan soyuyorum.
omur boyu asci olma fikri beni bunaltiyor sanirim

belki iş yerinde arkadaşlarına ikram edecekti
kırmışsınız eşinizi

hep boyle cnm, zaten arada yapar gonderirim yaninda tum keki ama pazar cantasiyla yemek tasidikca bana gelenler geliyor..
yemekhanede pekala yiyebilir herkes orda yiyor

hep boyle cnm, zaten arada yapar gonderirim yaninda tum keki ama pazar cantasiyla yemek tasidikca bana gelenler geliyor..
yemekhanede pekala yiyebilir herkes orda yiyor
canım 2 çocukla biraz bunalmışsın bence
zaten sen işe başlayınca oda mecbur kalıp yemekhanede yer illaki
ama demekki eşin yemek yemeyi ve senin yemeklerini seviyor
öyle düşün
bazı insanlar zevk alırlar
bide kendisi ısıtıyormuş felan zaten sen yaptığın yemeğin 2 katını yap
kendinide bu kadar üzme

simdi kizimi uyuttum da cevap verebiliyorum.
kahvaltilik muffin yapiyorum tatli tuzlu toplam 24 tane cikiyor, butun hafta yiyebilir dimi en azindan 5 gun haftaici kahvaltida, buzdolabinda bisey olmaz.. pazar yaptiysam sali gunu arazi oluyor iki cesitte.. yesin helal olsun ama bide bni darlamasa oglen yemegiyle..
resmen piknige gidiyor, insan taze kahve cekip ise goturmeye usenir, hersabah kahve cekiyor, yanina tatlisi vs..
olmayinca depresyonda, gergin bi tip oluyor. yani anlatinca komik ama ustumdeki baski tahmin edilemez.. analik ascilik temizlik.. imdat diye bagirip kendimi karsi tepeye vurasim var

ben de yemek yapmaktan nefret ediyorum.

iştah varsa tutamaz napsın yazık ya ...

yeğenim 17 yaşlarında maşallah bir yemekte 2 somun yiyor.erkekler bi başka iştahlı anam...

bir de 2 metre boyu var zayıflıktan kırılacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…