5 cayi cesit cesit aperatifler vs.kadın olup güne gtmekle ne ilgisi var
5 çayından keyif almak sadece kadınlara mı özgü.5 cayi cesit cesit aperatifler vs.
"Sabah olsa da uyanıp yemek yesem" diye düşünüyor eşiniz kesin yoksa sabah beşteki o pizza atraksiyonlarının başka açıklaması olamaz :)
Ya bence o kadar kızılacak bir durum yok konu sahibine. Kadın cinnet getirmiş artık. Eşler arasında olur öyle şeyler. Kırılmış adam tabi ama kadın da durmadan mutfakta galiba. 12 but akşama kalmadı diyor ya ne bileyim üzüldüm şahsen.
Benim aklıma bir çözüm gelmedi. Aşevi gibi koca kazanlarda falan yapın bence yemeği. Doldurup doldurup yesin. Ben de öğlen yemek götürsün diye kırk takla atıyorum, istemiyor beyefendi. Salon erkeği çizgisi bozulacak sefer tası taşısa herhalde. Ortaları yok adamların.
Canim sen yazmisken soylemek istedim erkek sonucta yer cumlesi bana tuhaf geliyor. Okuz gibi at gibi bir seyden bahsediyoruz sanki. Bilimsel olarak kadin ve erkegin gunluk tuketmesi gereken besin ve kalori miktarinda cok buyuk br ucurum olmadigi kanitlanmis bir bilgi. Bunun istisnasi kadinin veya erkegin cok efor sarfedecek isler yapmasi.
Ne güzel iştahlı adam kazanıp getiriyor ki sende pisirebiliyosun bence şikayet etme ben sabah 5 de eşime iki lokma daha ye diye peşinde dolaniyorum oda is yeri kahvaltı veriyor olmasına rağmen çok severim yemek yiyen insanı
Of ugrasamicam he he aynen5 çayından keyif almak sadece kadınlara mı özgü.
ay çok güldüm bu yoruma.midesinde kurt aşireti yaşıyo herhalde
işte kimi yer diye şikayet eder kimi yemiyor diye. benimde eşim evde kahvaltı yapmadan çıkar uyku daha cazip geliyor çünkü çok yorucu bir işi var. Bende sabahları hazırlarm yemez keşke yese de bende peşine yemek koysam. normalde çok iştahlı ama işte yiyemiyor adam uyku yüzündenNe güzel iştahlı adam kazanıp getiriyor ki sende pisirebiliyosun bence şikayet etme ben sabah 5 de eşime iki lokma daha ye diye peşinde dolaniyorum oda is yeri kahvaltı veriyor olmasına rağmen çok severim yemek yiyen insanı
benimde eşimde evde oldugunda cok yer. akşam öglen yemeklerini ayrı ister. lokanta gibi yemek yaparım. tatlısı tuzlusu arası sıcagı sogugu ana yemegi salatası ayı kahvesi yogurdumerhabalar,
direkt konuya gireyim.
3,5 yasinda ve 5 aylik iki cocugum var,7 senelikte evliyim ve evlendigim ilk gunden beri istisnasiz esim hergun evden oglen yemegi goturuyor is yerine,sabahin 5 inde aksamdan kalan yemekleri isitip yiyor, kahvaltida peynir vs yiyemezmis midesi usuyormus Allahim Yarabbim
Aksamda ayni yemek yenmiyor haliyle, oyle bir kisir donguye girdim ki duvara ucan tekme atasim var,ben yetisemiyorum artik..
Hadi simdi evdeyim ama ise baslayinca nolcak?
isyerinde yiyemezmis yemekler kotuymus.. Sabah cok kotu tartistim, koca tavugu almis yanina patates ve 6 dilim kek.. Dedim senin icinde ne var boyle? evde cocuk var Allahtan kork 6 dilim kek nedir?
sinirlendi,yemegini evde birakip cikti..
ne yapmaliyim ben? konusmayla kavgayla vs cozulmuyo durum off
Yemekleri yapıp 2-3e bölüp buzlukta saklasan veya cam kavanozlarda dolabın altında aynı konserve gibi
Tabiki söylenerek eşini işyerindeki yemeği yemesine ikna edeceksin sanki ev yemek fabrikası
Ne guzel...
Ben yıyen insanı severım yensın dıye bol bol yaparım hatta işe gotursun dıye koca fırın tepsisınde borek yaparım yesin işte
Yemegınızı begenıyor gelenede ıkram edıyordur
Adamı sofradan nıye sogutuyorsunuz oyle tersleyerek
Ay cok guldum ya cok yasaBi an hayal ettim tam takim kravat sik giyinmis elinde sallaya sallaya sefer tasini tasiyor.yok soyle hayal edelim keloglan gibi degnege sarmis cikisini omzunda gidiyor
belki iş yerinde arkadaşlarına ikram edecekti
kırmışsınız eşinizi
canım 2 çocukla biraz bunalmışsın bencehep boyle cnm, zaten arada yapar gonderirim yaninda tum keki ama pazar cantasiyla yemek tasidikca bana gelenler geliyor..
yemekhanede pekala yiyebilir herkes orda yiyor
benimde eşimde evde oldugunda cok yer. akşam öglen yemeklerini ayrı ister. lokanta gibi yemek yaparım. tatlısı tuzlusu arası sıcagı sogugu ana yemegi salatası ayı kahvesi yogurdune varsa masada olsun ister. kendi yaparsa da aynı bu duzende kurar masayı.
yesin can bogazdan gelirsende daha pratik şeyler bul ve 1 degil 2 kek yap. 1 tavuk degil 2 tavuk yap. gibi çözümler bulabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?