Ne yapmamami önerirsiniz çocuğu aldırmayın o zaman sanırım mutlu olacak karalar bağlayıp ağladım daha ne yapayım ona ne yapsam kabahat gönderen eşim hayatımı bu kadar etkiler kendi hamile bi insanı üzersen herkese herşeyi yasaklardan o bencil deil ben bencilim ölelim ben eşime çocuk mutlu olsun ...benimde olmuyordu anneminde 9 aylık çocuğu ölü doğmuş Halamin da olmadı kimse bu kadar matematik bozmadı. ..kimseyi bogmadi...allahın gücüne gider bence ...bende bencilsin karışmasın bize ben ona hiç bişey demiyorum ...gelmezse gitmem bu da suç. ..ölelim kurtulsun ...Çok bencil gördüm sizi..olaya kendi açınizdan bakıyorsunuz.Bebeğini kaybetmiş biri umutlarını kaybetmiş biridir..O'nu anlamanız gerekirken yerden yere vuruyosunuz ayıp.O'nun psikolojisini yaşamayan bilmez,ne hissettiğini yaşayan birinden başkası anlayamaz.Ama en azından anlamaya çalışılmalı, her hareketinden olumsuz anlamlar çıkarmak yerine ona destek olup sıkıntısını paylasmak gerekir..
Kimse kimsenin derdinden anlamaz diye boşuna dememişler..
Kızma ama ne yazdığını çözebilsem cevap verecektim de anlatımın o kadar bozuk ki inan hiçbirşey anlamadım. İki üç kere okudum başım ağrıdı resmen anlamaya çalışırken..Ne yapmamami önerirsiniz çocuğu aldırmayın o zaman sanırım mutlu olacak karalar bağlayıp ağladım daha ne yapayım ona ne yapsam kabahat gönderen eşim hayatımı bu kadar etkiler kendi hamile bi insanı üzersen herkese herşeyi yasaklardan o bencil deil ben bencilim ölelim ben eşime çocuk mutlu olsun ...benimde olmuyordu anneminde 9 aylık çocuğu ölü doğmuş Halamin da olmadı kimse bu kadar matematik bozmadı. ..kimseyi bogmadi...allahın gücüne gider bence ...bende bencilsin karışmasın bize ben ona hiç bişey demiyorum ...gelmezse gitmem bu da suç. ..ölelim kurtulsun ...
esinin aileside bence arada kalmis yanliz onlara hak veriyom sanma burada belki onlarda sizin cocugunuzla ilgilenmek istiyorlar görümcenin durumundan dolayi ilgilenemiyorlar inan kolay degil allah kimseyi çocukcusuzlukla simamasin benim 7 8 aydir denizyoruz olmuyor şimdiden psikolojim bozuldu ESININ DE O VIDEOYU GÖNDERMEMESI LAZIM DIArkadaşlar eşimin ailesi hep sorunlu görümce evlenmeden öncesinden beri sürekli ailesini etkiliyor neler yaptığını anlatmayın çok uzun olur bence hasta ama tedavi olmuyor bunun çocuğu 10 senedir olmamış en son oldu 5 aylıkken karnında vefat etti ...bende tedavi oldum bnm bebeğimde geç oldu..ama ailesi hiç bizimle ilgilenmiyor varsa yoksa kızının bebeği ona onu alırız bunu alırız alınması mesele deil ama şu var bizimki sanki görünmez eşim babasını arıyor çocuk diyor telefonu bişey bulup kapatıyor hele gorumcemin çocuğu düştü günden beri hiç bahsi açılmıyor eşim asla kötü düşünmez hatta çok saf kalpli ablasının onca yaptığı kötülüğü hizmetti...dünde ben işi bırakıyorum tazminatın var onla araba aldık bu arada ailesi bize hiç yardım etmez sarkuterilerinden para verip alırız eşimin üzerine ev var oturamıyorum Vs. ..bunaldık. ..tazminatları ev alın diyolar yetmezdi eşimin işi için lazım hem ...bu sürü sıkıntı ...bende işten çıkınca bu ailenin eline düşmekten çok korkuyorum dua edin iş bulayım çıkmasaydı tazminatım yanar neyse...dün doktoraya gittik bebeğin görüntülerini videoya aldı eşim ben kardeşime sürekli watsaptan gönderirim eşimde benim ablamda sevinsin diye yolladım yapma dedim o sorun çıkarır saçmalama çok fenasın anlamında yavrusu o dedi ..abladan cvp yok bugün babasi arıyor kızıma nie gönderiyorsun çocuğunu nispet mi yapıyorsun diye ben bu aileyle görüşmek istemiyorum şimdi bişey desem ben suçlu olucam en güzeli konuşmamak tavır koymak ...kızlar biraz karışık oldu ama nolur kusura bakmayın kimseye anlatamadım çok doldum ağlıyorum konuşmak içimi dökmek istedim..saygilar
Zamanla kafasını çarpa çarpa öğrenecek anlattım yapma diyorum her seferinde o annesiyle babasi ayrılmış bu bakmış eve düşünün 12 yaşında çocuk çalışmış sonra babasıyla barışmış sermaye bulup onlara yer açmış bu insan ne kadar kötü düşünür sonra da gözüne fren tutulmuş tavşan gibi öyle bakıp kalıyor. ..Zaten erkekler hep sanar ki aileleri hep iyi niyetli sen bunu bir şekilde ona anlatmalısın. Ve hesabını kitabını yaparsan bir sorum çıkmaz bence. Ve bazı anne babalar böyledir hep birileri daha öndedir buna alışman gerek.
10 yıldır çocuğu olmayan bir kadına ultrason videosu atmak kadar abes bir şey görmedim. Taş olsa alınır üzülür zaten..
Oluyorlar ya maalesef. Benim büyük halam yüzüme bile bakmaz, abime doğduğunda p.ç demişti. Telefon numaram bile onda yok o derece.10 senedir çocuğu olmayan birine video gönderirken onun karakterine göre göndermek ya da göndermemek lazım, bu kadar hassaslarsa göndermemeniz lazımdı
şuan bence biraz pimpirik yapıyor olabilirsin, çünkü bebeğin doğmamış bile, belki doğunca farklı olacak nerden bileceksin
sonuçta görümcende hala olcak yani ne bileyim, yiğen bu bu kadar katı olmaz herhalde doğunca...
belki görümcene moral vermek için olmamış bebeğine onu alırız şunu alırız diyorlardır
umarım aranız düzelir
10 sene sonunda hamile kalmis ve bebegi karninda olmus ne demek dusunebildinizmi hic 10 yillik hayaller belki birdaha olmaz hissi 6 ayda gecmez bunlar biraz empati yapin.
Sizin aileniz size maddi anlamda ne veriyo mesela esinizin ailesinden beklediginiz gibi kendi ailenizdende bekliyosaniz problem yok.
Birde sarkuterilerinden para verip alisveris yapiyoruz demissiniz para veriyosaniz gidin baska yerden alin hem alisveris yapip hem laf etmeyin.Isyeri orasi size ikramda bukunmak zorunda degiller her dakika.
İşte İnsan inanamıyor ama varlarmis gördük yasadikOluyorlar ya maalesef. Benim büyük halam yüzüme bile bakmaz, abime doğduğunda p.ç demişti. Telefon numaram bile onda yok o derece.
Ve kendisi zihinsel olarak normal değil. Küçük halam benle ilgilense kıskançlık krizlerine girer, hemen kendi oğlunu getirir araya sokar, öyle bir kadın.
Bu Türk kadınları tehlikeli ablacığım, ben onu bilir onu söylerim.İşte İnsan inanamıyor ama varlarmis gördük yasadik
Oda onun kardesi işte öyle görmüş aileden yada ailemi varmış görmemiş çocuk düşünemiyor ama cidden düşünmüyor öyle kötü şeyler. ..Ama eşinizin yaptığı gerçekten ayıp. Tabii ki çocuğunuza sevinir ama görüntüsünü atmak çok can yakıcı, bilerek nispet eder gibi, ben görümceniz olsam eşinizle de sizle de bir daha konuşmazdım.
Bu demek değil ki kendisi ve kv kp haklı, onlar da ayrı dert.
Bir de neden eşinizin üstüne olan eve oturamıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?