Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün düşmedi karnında 5 aylıkken 6 ay önce düştü sonra benim çocuğum oldu...olmasın mı yani çocuğum üstelik benim çocuğum olmazken kardeşimin çocuğuna ben çok sevindim...kardesi o ben olsam kardeşim yollama derdim babama şikayet etmem..bende üzüldüm ona ...benim ki de düşebilir ailemden birinin olsa ben böyle yapamam...
Dün düşmedi karnında 5 aylıkken 6 ay önce düştü sonra benim çocuğum oldu...olmasın mı yani çocuğum üstelik benim çocuğum olmazken kardeşimin çocuğuna ben çok sevindim...kardesi o ben olsam kardeşim yollama derdim babama şikayet etmem..bende üzüldüm ona ...benim ki de düşebilir ailemden birinin olsa ben böyle yapamam...
Nası ya küçücük bireyden mi alıcam tüm yaşadıklarımıSenin ne kadar süre çocuğun olmadı, 10 sene mi,bir bebeğin de 5 aylıkken karnında mı öldü?
Aynı durumda olsan belki sende kardeşinin bebeğine sevinmeyecektin yaşamadığın bir durum hakkında ahkam kesiyosun şu an
Nası ya küçücük bireyden mi alıcam tüm yaşadıklarımı
Anlamadım ne yazdığını