Bu kadarda olmaz

jozefin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
1.227
869
73
Eşimin ailesi

Son düzenleme:
Gorumcenizin bebeği düştü sonra tekrar hamile mi kaldi? Ben biraz anlamadim karisik geldi. Hamile degilse videosunu yollmaniz bnce yanlis

Ama uzun yillar bebegi olmamis düşük yapmış bi bayanin psikolojisi elinde olmadan bozulabilir. Bnce doktora gitmeli hasta gorumcemlik bi durum goremedim.

Siz biraz kiskanmis olabilir misiniz kizlarina ilgilerini?

10 senedir çocuğu olmayan birine video gönderirken onun karakterine göre göndermek ya da göndermemek lazım, bu kadar hassaslarsa göndermemeniz lazımdı
şuan bence biraz pimpirik yapıyor olabilirsin, çünkü bebeğin doğmamış bile, belki doğunca farklı olacak nerden bileceksin
sonuçta görümcende hala olcak yani ne bileyim, yiğen bu bu kadar katı olmaz herhalde doğunca...
belki görümcene moral vermek için olmamış bebeğine onu alırız şunu alırız diyorlardır
umarım aranız düzelir

Görümceniz alınmış olabilir aile onun hassasiyetini bildiği için de ilgilenmiyor olabilir
Bu aile ile görüşmemek için bence bahane değil
Yıllarca sizinde olmasa bebeğiniz ve bir tanesini de karnınızda kaybetseniz siz de o durumda aynı duyguları hissedeceksiniz belkide
Talep ettiğiniz anlayışı birazda karşı tarafa gösterin

Eşim aradı sonra açmadı aile herşeyi çok büyütüyor babasına demesi kötü evet karışık oldu...kız herşeye alınıyor ne desek sorun...kardesi o birde eşim protezli bi cocuk olsa ilerde engelli birine benimde olmadı uzun zaman ben çok sevindim ...benim başıma gelse hazmedemiyor aileyi etkiliyor ...üstelik eşime yollama dedim...ben olsam sevinirdim...diyelim ki üzüldüm açar telefonu yollama kardeşim derdim aileme şikayet etmezdim ...ailenin ilgisini kıskanmak deil bizi görmezden geliyorlar ....

Ortada pek sorun yok gibi. .

Ya pardon 10 senedir çocuğu olmayan görümcenizin dün çocuğu düşmüş siz diyorsunuz ki ''hele dün görümcemin çocuğu düştü dünden beri konusu açılmıyor'' Ne bekliyorsunuz vah yazık nasılda düştü diye dert mi yanacaklardı. Tuhafsınız ya, çok şey yazıp yazıp sildim, sizin ilgiyi kıskandığınız kanaatine vardım.

Dün düşmedi karnında 5 aylıkken 6 ay önce düştü sonra benim çocuğum oldu...olmasın mı yani çocuğum üstelik benim çocuğum olmazken kardeşimin çocuğuna ben çok sevindim...kardesi o ben olsam kardeşim yollama derdim babama şikayet etmem..bende üzüldüm ona ...benim ki de düşebilir ailemden birinin olsa ben böyle yapamam...

Ben çok haksız bulmadım bu insanları, çocukla sınanan bir insana bebek ultrason videosu gondermek ne, zaten doğunca görecek, ayrıca belki tedavi oluyor da söylemiyor, etrafa duyurmayan arkadaşlarım var böyle,bilemezsin yani o durumu

2.si maddi destek beklenmesini anlamıyorum siz ayrı hanesiniz durumunuz çok kötü olsa çocuğu biraz daha ertelerdiniz diye düşünüyorum,maddi yardımın sadece erkek ailesinden beklenmesi de adil gelmiyo bana ki aslında kıztarafı da erkek tarafı da dahil olmamalı,yardım edip kafanıza kaksalar daha mı iyi

Dün düşmedi karnında 5 aylıkken 6 ay önce düştü sonra benim çocuğum oldu...olmasın mı yani çocuğum üstelik benim çocuğum olmazken kardeşimin çocuğuna ben çok sevindim...kardesi o ben olsam kardeşim yollama derdim babama şikayet etmem..bende üzüldüm ona ...benim ki de düşebilir ailemden birinin olsa ben böyle yapamam...

Senin ne kadar süre çocuğun olmadı, 10 sene mi,bir bebeğin de 5 aylıkken karnında mı öldü?

Aynı durumda olsan belki sende kardeşinin bebeğine sevinmeyecektin yaşamadığın bir durum hakkında ahkam kesiyosun şu an

görümcenizde seviniyordur belki ama kendi yaşadığı sıkıntı bunu yapması gerektiğini düşünüyordur. Kaldı ki görümcenizle kendinizi kıyaslamayın 10 senelik uzun bir zamandan bahsediyorsunuz. İnsan üzgünken yapmam dediklerini söylemem dediklerini yapıyor büyük konuşmamak lazım.

Bende bu aileler para vermiyor olayını anlayamıyorum.Yahu arkadaşlar koca koca yetişkin insanlarız artık,bir çoğumuz çoluğa çocuğa karışmış.Lütfen yapmayın bu para mevzularını.Kimse kimseye yardım etmek zorunda değil.Poposuna güvenen evlensin ve çocuk sahibi olsun.Eğer ki imkanı yoksa bir takım şeyleri ertelesin.Böyle aileden bir şeyler beklemek çok yanlış geliyor bana gerçekten.Görümce olayında da ben sizi haksız bulmadım,sonuçta siz değil,eşiniz göndermiş resmi.O yüzden size kızmaları saçma.Eşinizle konuşsunlar.

Senin ne kadar süre çocuğun olmadı, 10 sene mi,bir bebeğin de 5 aylıkken karnında mı öldü?

Aynı durumda olsan belki sende kardeşinin bebeğine sevinmeyecektin yaşamadığın bir durum hakkında ahkam kesiyosun şu an
Nası ya küçücük bireyden mi alıcam tüm yaşadıklarımı

Benim anneannem şeker komasına girmişti, sebebi büyük teyzemin çocuğunun karnında öldüğü gün küçük teyzemin bebeğinin olacağını öğrenmesi...ne üzüldü ne sevinebildi kadın, bazen siyah ve beyaz yoktur da gri vardır bir de bu açıdan bak

Bebegini kaybeden kadina video gondermeniz hic hos olmamis.. bir suru konu acilirdi burda bebegimi kaybettim nispet yapar gibi video yolladilar diye.. ailesi de bence normal davraniyor. Ben kendimi yerine koyuyorum degil video gondermeyi onun yaninda bebek olayinin acilmasindan bile rahatsiz olurdum.. azicik empati yapin kaybi var cani cok yaniyordur

Arkadaşlar evet şu anda kötüyüm içimi dökmek istedim cümlelerinde telefondan dolayı karışık anlamayan okumaz cvp yazmaz....herkese saygılar. ...

Back
X