- 27 Nisan 2015
- 1.293
- 1.911
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi de tapu eşinizin üstündeyse ne yapabilirler ki?Oda onun kardesi işte öyle görmüş aileden yada ailemi varmış görmemiş çocuk düşünemiyor ama cidden düşünmüyor öyle kötü şeyler. ..
Kızları liradan çıkmadıkça bizde rahat oturamazmisiz Hmm rahatımı koyacaksınız çile cekmeliymisiz sanki hiç çekmemiştir gibi...eşimin değilmiş gibi 3 tane daha evleri var ayrıca. ..ailemin köyde yerleri var üstüme veriyorlar soran olmuş ama köyde imkanları olsa herşeyi verirler pancar yıl çalıştım ben onlara vermedim düğün yaptım eşimin şarküteri yüzünden borçları vardı ona harcadim
bence sorunun kaynağı "saf kalpli"
10 yıldır evlat hasretiyle yanıp tutuşan ve hamileyken bebeğini
Eşim onada yardım edeyim diyor...hatta Kredi çekseler taksitlere yardım ederiz diyor halada der ...Tapu eşimin üzerine izin almadan yapmaz o allah bize güç versin çalışırız inş geçmek zorunda kalmayız. ..İyi de tapu eşinizin üstündeyse ne yapabilirler ki?
Ayrıca kardeşi kirada oturuyorsa size ne, sizin suçunuz mu? Onun kocası da alsın gitsin, hem 3 tane evleri varsa birini kızlarına versinler madem.
Senide tatlım anlamadan tanımadan etmeden bu kadar güzel konuşuyor olduğun icinYazdıklarından tek anladığım çocuğu olmayan görümcene ulturason videosu atmak. Terbiyesizlik görgüsüzlük resmen. Nispet mi yapıyorsunuz aklınız sıra. Çok kötü niyetli buldum sizi allah ıslah etsin.
Bilsem...Eşinize inanamıyorum ya. Erkekler neden bu kadar saf..
Beni alintilamissiniz ama bana degildi sanirim bu cevap.İşte İnsan inanamıyor ama varlarmis gördük yasadik
bak şimdi kız evlat ana baba için ayrıdır. Onun sevgisi yeri ayrıdır.(tabi evlat kıymeti bilenlerden bahsediyorum.) o nanaın babanın evladı 10 yıldır bebek hasretiyle yanıyor. Yetmiyor tam umutları yeşermişken kadın karnındaki bebeğini kaybediyor acısı katlandıkça katlanıyor. Böyle bir kadına ailesinin ilgi göstermesi size garip geliyor. Kendinizi önemsiz hissettiriyor öyle mi? Bir de siz tutup bu kadına karnınızdaki bebeğin videosunu yolluyorsunuz. Kusura bakmayın da bu nasıl bir arsızlık. Bebeği olmayan bir kuzenim var hamileyken ne zman görüşsek göbeğimi saklardım ben, o karnımı severdi çok şükür sizin gibi fesat değildi ama ben utanırdım. Yaşadığı sevinçle karışık burukluğu gözünde görürdüm. Siz ise resmen nispet yapar gibi görüntü göndermişsiniz. Ayıp!Arkadaşlar eşimin ailesi hep sorunlu görümce evlenmeden öncesinden beri sürekli ailesini etkiliyor neler yaptığını anlatmayın çok uzun olur bence hasta ama tedavi olmuyor bunun çocuğu 10 senedir olmamış en son oldu 5 aylıkken karnında vefat etti ...bende tedavi oldum bnm bebeğimde geç oldu..ama ailesi hiç bizimle ilgilenmiyor varsa yoksa kızının bebeği ona onu alırız bunu alırız alınması mesele deil ama şu var bizimki sanki görünmez eşim babasını arıyor çocuk diyor telefonu bişey bulup kapatıyor hele gorumcemin çocuğu düştü günden beri hiç bahsi açılmıyor eşim asla kötü düşünmez hatta çok saf kalpli ablasının onca yaptığı kötülüğü hizmetti...dünde ben işi bırakıyorum tazminatın var onla araba aldık bu arada ailesi bize hiç yardım etmez sarkuterilerinden para verip alırız eşimin üzerine ev var oturamıyorum Vs. ..bunaldık. ..tazminatları ev alın diyolar yetmezdi eşimin işi için lazım hem ...bu sürü sıkıntı ...bende işten çıkınca bu ailenin eline düşmekten çok korkuyorum dua edin iş bulayım çıkmasaydı tazminatım yanar neyse...dün doktoraya gittik bebeğin görüntülerini videoya aldı eşim ben kardeşime sürekli watsaptan gönderirim eşimde benim ablamda sevinsin diye yolladım yapma dedim o sorun çıkarır saçmalama çok fenasın anlamında yavrusu o dedi ..abladan cvp yok bugün babasi arıyor kızıma nie gönderiyorsun çocuğunu nispet mi yapıyorsun diye ben bu aileyle görüşmek istemiyorum şimdi bişey desem ben suçlu olucam en güzeli konuşmamak tavır koymak ...kızlar biraz karışık oldu ama nolur kusura bakmayın kimseye anlatamadım çok doldum ağlıyorum konuşmak içimi dökmek istedim..saygilar
biz seni burda yazdıklarınla tanıyoruz. Yani yazdığın kadar insansınbyazdığınnkadar varsın gerisini bilemeyiz. Bunlara istinaden de yorum yaparız. Ötesi elimizden gelmez.Senide tatlım anlamadan tanımadan etmeden bu kadar güzel konuşuyor olduğun icin
Kardesi burda gelsin cihazları boğacak başka şeylerle mi bilmemde. ..kardesi...ama şikayet edip herkesi üzerime salmak nie...o kirada diye bizim kirada oturmamız nie...
Oluyorlar ya maalesef. Benim büyük halam yüzüme bile bakmaz, abime doğduğunda p.ç demişti. Telefon numaram bile onda yok o derece.
Ve kendisi zihinsel olarak normal değil. Küçük halam benle ilgilense kıskançlık krizlerine girer, hemen kendi oğlunu getirir araya sokar, öyle bir kadın.
dün hem ağlayıp hem yazıyordum gözlerim şiş telefondan yazdıklarımı düzeltemedim donup kalmışım ekran başında eşimde uyardı gittim yattım....üzücü bir durum önemli olan aile zenginliği para değil, yiğen demek zenginlik demektir benim gözümde, erkek kardeşim daha bekar evlenip çocuğu olsa, o çocuğu başımın üstünde tutarım
dün hem ağlayıp hem yazıyordum gözlerim şiş telefondan yazdıklarımı düzeltemedim donup kalmışım ekran başında eşimde uyardı gittim yattım....
zaten eşimde ablama benzer onunda bebeği bu diyerek sevinsin jozefin diyerek attı onun küçücük çocuğu bahane edip tüm aileye şikayet edeceğini babasınında zaten yok saydığı bizi hepten üzeceğini tahmin edemedi demek ki değerimiz bu kadarmış dedi sustuk bende burda içimi dökmek istedim
belki doğru yazdım veya yazamadım ...
ben gönderirken karşı çıktım ama bu asla ona nispet olarak yapılmadı ailede kızından gelen tepkiyi kızım cahiller diyerek gecirtirip yüzyüze geldiğimizde bizi güzek bir dille uyarabilirlerdi ...
düşünün hamieyim uyuyordum eşimin telefonu çaldı sen benim kızıma nasıl çocuğunun resmini gönderirsin diyen bir ses yankılandı odada eşimin telefon elinden düştü..
taş olsa üzülür ki istenerek olan bişey değil kaldıkı benim kızım sizin çocuğunuz siz resmen bizi dışlıyorlar,
o kızda bizim ailedendi onlarda bizim ailemizdi demekki değilmiş....
ben debiz seni burda yazdıklarınla tanıyoruz. Yani yazdığın kadar insansınbyazdığınnkadar varsın gerisini bilemeyiz. Bunlara istinaden de yorum yaparız. Ötesi elimizden gelmez.
benim günahım ne benim üzüleceğimi bile bile böyle bir tavırla arıyor oğlunu biz gidince yada gelir evimize güzel bir dille söyleyebilirdi...anladım canım, boşvermeye çalış, sen üzülüp ağlayınca vucudunda ona göre hormonlar salgılanıyor, bebeğini düşün onları kendi fesatlıklarıyla başbaşa bırakın o zaman, siz kendi mutluluğunuza bakın, ben hamile olup burda üzülen herkese aynı şeyi yazıyorum çünkü bu doğru o da şu ki: insan sürekli hamile kalmıyor bir iki bilemedin üç o yüzden sonuna kadar tadını çıkarman lazım ki, sonra pişman olma keşke hamileliğimin keyfini daha çok çıkarsaydım diye, ben çok özlüyorum mesela, giden günler geri gelmiyor, değmeyecek insanlar için bu kadar ağladığına değmez, sor bakalım kendine bu insanlar senin gözyaşını karnındaki bebeğini dahi üzmeni hak ediyor mu?
dün çok kötüydün anlamadım hızılı hızlı yazmışım onun içinde özür diledim...neyse beni suçlamışsınızda ben dediğimde saçmalama sen kardeşinle payleşıyorsun benim ablamında bebeği o bebeğimi kıskanıyorsun ablam asla sorun çıkarmaz kız hem ona benzicek dedi...rüyasında daha ben hamile kalmadan ablasının oğlu olmuş eşim seviyormuş bizimde kızımız halasına benziyormuş içimizde tek kötülük yok sonuçta insan kardeşini herkesten iyi tanır ailecek halletsinler dedim ama yaptıkları eşime dolayısıyla bana dışlamaları gücüme gidiyor...yazdıklarınızdan bişey anlaşılmıyor pek. göndermeden önce bi kere okuyacaksınız, atla deve değil.
konunuza gelirsek kimse mükemmel değildir. görümcenizin çocuğuna iyi sizin çocuğunuza uzak olabilirler. beklentinizi minimuma indirin. siz de rahat edersiniz, başkaları da. kadın on yıl sonunda bir gebelik yaşamış onda da çocuğu vefat etmiş. belki sizin tahmin ettiğinizden daha fazla etkilendiler ve bebek fikrinden ailecek soğudular. olamaz mı ?
eşiniz o videoyu gönderirken sadece dur gönderme deyip kenara çekilmişsiniz gibi geldi. ısrar kıyamet edebilirdiniz göndermemesi için. çünkü aileyi tanıyosunuz ve böyle bişey olacağını muhtemelen tahmin ediyodunuz.
para verip alışveriş yapıyoruz demişsiniz. evet saçma bi durum ama bu kadar dokunuyorsa oradan alışveriş yapmayın başka yerden yapın.