- 22 Ocak 2016
- 178
- 88
- 13
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende konuşmayacağım dedim gidipte bişey yapacağım demedim...Bence ustelemeyin. Kizlarinin psikolojisi bozulmus tabi destek olucaklar. Herkes kendi canını düşünür. Size tavsiyem ne yaparlarsa yapsınlar ustelemeyin kendi çocuğunuza bakın. Video gönderirseniz tabi derler ne yapmaya çalışıyor diye bu sefer kötü siz olursunuz.
Anlıyorum sizi üzülmeyin ınş çocuğu olurda sizde kurtulursunuz.bende konuşmayacağım dedim gidipte bişey yapacağım demedim...
bir tarafı yaparken diğerini yakıp yıkmaları gücüme gitti...kimseyede anlatamadım buraya döktüm sırlarımı
hızlı hızlı komşuma anlatsam görse der belki unutulur tekrar deşer ins vs
tek duam o düzelsin bıktım huzursuzluktan anlamsız alınmasından inan çok sevinmiştim...olunca ama allahın işi benimkide düşebilir ...inşallah tekrar olur ...eşimde dua ediyor...Anlıyorum sizi üzülmeyin ınş çocuğu olurda sizde kurtulursunuz.
benimde olmuyordu inşallah seninde olur pkoluyum doktor yumurtaların gelişmiyor dedi o sırada onun ki oldu çok sevindim...küçücük çocuk onuda annesi kıskanmazsa severdim ...Benim de bebeğim olmuyor. Bana da gelirimiz video yollasa şu anki ruh halim ile alınırım.
Mantıksal olarak sizin düşünceniz doğru ama bu dert büyük bir dert insanda mantık bırakmıyor.
Herhangi biri bunu yapsa yanlış derim ama görümcenizin yıllardır bebeği yok, üstelik ölü doğumu var bence bunlar göz ardı edilmemeli.
çok doğru...Başkalarının ne düşündüğünü bosverin bundan sonra arayıp sormayin eşinle beraber bebeğinizi düşünün canı isteyen gelir diyip keyfinize bakın kimseye yaranmak zorunda değilsiniz
dün çok kötüydün anlamadım hızılı hızlı yazmışım onun içinde özür diledim...neyse beni suçlamışsınızda ben dediğimde saçmalama sen kardeşinle payleşıyorsun benim ablamında bebeği o bebeğimi kıskanıyorsun ablam asla sorun çıkarmaz kız hem ona benzicek dedi...rüyasında daha ben hamile kalmadan ablasının oğlu olmuş eşim seviyormuş bizimde kızımız halasına benziyormuş içimizde tek kötülük yok sonuçta insan kardeşini herkesten iyi tanır ailecek halletsinler dedim ama yaptıkları eşime dolayısıyla bana dışlamaları gücüme gidiyor...
biz şu an iyi kazanıyoruz onlarda başka yerden alınca çok kızıyorlar kar edemiyorlarmış halbuki kaç yaşında insanlarız bu kadar kazanıyorsunuz niye borçlarınız var diyorlar ...eviniz var diye düğün masraflarına karışmadılar
görümcem hem böyleydi sevinsin diye vakkodan eşarplar annesine bluzler babasına bisse gömlekler aldım düğün masrafları vs borçlarımız vardı...
her gidişimizde bizim bütçeyi hesapladılar ben şık giyinmek zorundayım çalışığım yer kurumsal giyme lama dediler..şimdide işten çıkıyorum birazda mecburum ...
kv beni arayıp ev al taazminatınla alamazsan devre mülk al gideriz diyor..alırım ama bütçem borçlarla vs sıkıntıya girdi
bizde istemezmiyiz sıfır giderimiz olsun ...
ben mükemmelim çok güzel yazıyorum demedim hiç bir yazımda ...ben anlamasam binlerce konu var daha anlaşılır yazan birine yardımcı olurum burda hiç tanımadığım ve ağlıyorum yazan birine allah seni ıslah etsin vs yazıcağıma veya hamile bir bayanla polemiğe girmek istemiyorum diyen akabinde hemen bu tavrından vazgeçip her saldırı yazan kişiyi beğenip laflar edeceğime başkalarına yorum atarım...yine bişey anlaşılmıyor yazdıklarınızdan. konudan konuya atlıyorsunuz bi de. şimdi olay vakkolara vs geldi. insanlar yardım etsin istiyorsanız derdim şu durum şu demek çok da zor olmamalı.
arkadaş bir karar verd meselaBence sen olanlara farklı bir açıdan bakmayı dene,hamile bir kadınla polemiğe girmek istemem hayırlı doğumlar
sonra dayanamadı saydırmaya başladıHersey o ya da onun acısı değil ama el insaf yani gözüne de sokulmaz,senin tedavilerin boşa çıksa sen ne hissederdin
sonra beni güzelce rencide etti ohhhh rahatladıÇoğumuz telefondan yazmıyor mu zaten,telefonlar yanlışta yazsan düzeltiyo
Valla benim genel.yorumlarımı bilenler sana pamuk prenses gibi yazdığımı çok net görürler kimseyi kırmadım da rencide de etmedim telefonla yazdım diyosun bu bahane değil diyorum şu an ben de telefondan yazıyorum, sen konu sahibi olarak anlaşılmak adına daha net yazmalısın elbette, sadece ben değil kimse anlamadı ne yazdığını
Kaldı ki ben konuya yazmayı da bırakmışım bir bakıyorum patır patır alıntı
Yaptığım yorumlar ortada takdiri okuyuculara bırakıyorum
sert yapmak hoşuna gidiyo demek bayrak çektim artık ne diyim ki senin kadar mükemmel birine acaba gerçek hayatta çok pasif sanalda mı sertsin bilemedim...jozefin ne diyosun bacım, konuna yazacağımı yazdım yeni alıntılarından da birsey anlamadım bi sakin ol bi kendine gel istersen