- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.653
- 498
- Konu Sahibi Kdnlrklb94
-
Bir kere eder ikinci fırsatı siz vermiş olursunuz o zaman siz hatalısınızCikstigim için dayak yedim zaten kendimi savunuyorum aklım var ama bir narsist ne olursa olsun illaki manipüle eder
Eşin haklı desek özür dileyip çocuk mu yapacanArkadaşlar esimin bekar erkek arkadaşları dün gece 1 de iki kere görüntülü aradı biz uyurken esimin telefonunu bende ilkinde meşgule attım ikincisinde açtım bi kız şarkı söylüyordu kapadım sonra mesaj attım bu saatte bu sesi dinletmek için mi aradın diye yazdım esime de arkadaşı söylemiş çalışırken neden yazdın sen insanmisin o. Dedi beni isyerind3 ağlattı eve geldik kavga ettik beni evden kovdu bana diyene kadar arkadaşına deseydin evli insan o saatte aranirmi diye dedim aradım arkadaşını arkadaşınla konuş mesaj attım diye böyle böyle diyo dedim arkadaşına geldiği zaman arkadaşım sıkma canını üzülme ağlayacağı varmış dedi bense icerde qgliyorum namusuma laf etti evden kovdu yüzsüzsun bu ev benim geldiğin gibi git dedi bir kac kere vurdu zoruma gidiyor şuan bile ağlıyorum kim suçlu kim haklı bilmek istedim kirici yorumlar yapmayın
En doğru yorum bu olabilir. Bende eşin haklı diye yazdım birsürü beğenmedim gelmişMadem gidemezsin ayrılmak da istemiyorsun sus otur o zaman. Ben de bu mantığı anlamıyorum. Hem ayrılmam deyip hem de eşinden şikayet edip duruyorsun. İstediğini yapsın, istediğiyle konuşsun. Nasılsa sonuç değişmeyecek sen o evde kalmaya devam edeceksin.
Adam seni dövse de yanındasın. Bırakacağın da yok. Bu sebeple ya sesini tam anlamıyla çıkartacaksın ya da çekeceksin. Başka yolu yok.Sebepleriyle aciklarmisin
Ben böyle insanların bu durumdan içten içe haz aldıklarını falan düşünmeye başladım artık. Çevremde de var çünkü. Hem gitmezler hem de sürekli şikayet ederler bir şeyleri değiştirmeye çalışırlar. Sanırım böyle bir meşgale bulmuşlar kendilerine.En doğru yorum bu olabilir. Bende eşin haklı diye yazdım birsürü beğenmedim gelmişMadem gidemezsin biryere çekeceksin o halde.
Gecenin bi vakti o arkadaslarinin o kizi gostermek mi istemisler yoksa o sarkiyi dinletmek mi ortamlarına özendirmek mi gecenin bi vakti evli adami islarla aramalarinin sebebi neymis tek hatali buldugum nokta esinin arkadasina mesaj atman kismi tekrar mesgule atabilirdin yada teli sessize alabilirdin ama esinin bu kadar agir tepki vermesi belkide kendi sucunu bastirmak istemesindendirArkadaşlar esimin bekar erkek arkadaşları dün gece 1 de iki kere görüntülü aradı biz uyurken esimin telefonunu bende ilkinde meşgule attım ikincisinde açtım bi kız şarkı söylüyordu kapadım sonra mesaj attım bu saatte bu sesi dinletmek için mi aradın diye yazdım esime de arkadaşı söylemiş çalışırken neden yazdın sen insanmisin o. Dedi beni isyerind3 ağlattı eve geldik kavga ettik beni evden kovdu bana diyene kadar arkadaşına deseydin evli insan o saatte aranirmi diye dedim aradım arkadaşını arkadaşınla konuş mesaj attım diye böyle böyle diyo dedim arkadaşına geldiği zaman arkadaşım sıkma canını üzülme ağlayacağı varmış dedi bense icerde qgliyorum namusuma laf etti evden kovdu yüzsüzsun bu ev benim geldiğin gibi git dedi bir kac kere vurdu zoruma gidiyor şuan bile ağlıyorum kim suçlu kim haklı bilmek istedim kirici yorumlar yapmayın
Kim suçluysa suçlu size vurdu oturmuş agliyorsunuz evden def edin.Arkadaşlar esimin bekar erkek arkadaşları dün gece 1 de iki kere görüntülü aradı biz uyurken esimin telefonunu bende ilkinde meşgule attım ikincisinde açtım bi kız şarkı söylüyordu kapadım sonra mesaj attım bu saatte bu sesi dinletmek için mi aradın diye yazdım esime de arkadaşı söylemiş çalışırken neden yazdın sen insanmisin o. Dedi beni isyerind3 ağlattı eve geldik kavga ettik beni evden kovdu bana diyene kadar arkadaşına deseydin evli insan o saatte aranirmi diye dedim aradım arkadaşını arkadaşınla konuş mesaj attım diye böyle böyle diyo dedim arkadaşına geldiği zaman arkadaşım sıkma canını üzülme ağlayacağı varmış dedi bense icerde qgliyorum namusuma laf etti evden kovdu yüzsüzsun bu ev benim geldiğin gibi git dedi bir kac kere vurdu zoruma gidiyor şuan bile ağlıyorum kim suçlu kim haklı bilmek istedim kirici yorumlar yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?