- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.004
- 498
- Konu Sahibi Kdnlrklb94
-
Siz kendinizi eşinizin haklı olduğuna ikna etmek amacıyla mı bu konuyu açtınız? Kovulduğunuz, hakarete uğradığınız hâlde gitmemek için mi? Neden peki?Sebepleriyle aciklarmisin
Aslında gerçekten normal buluyorlar bu yüzden genel olarak kabulleniyorlar '' her evlilikte var bu, çoğu erkek böyle '' kafasındalar. Asıl üzücü kısmı da bu.Bir de sanki çok normal bir şeymiş gibi yazıyorlar.
Ne adamı ortada bir adam yok kiBu konuda senin, daha sen bu konuyu halletmeden üstüne bu sorun. Sen kendine ne yapıyorsun? Kendine bunları yaşatmaya hakkın var mı?
Aa bak şimdi hatırladım. Konu sahibinde de var tuhaflık. Adamı tehditle evli tutuyo biseksüel olduğunu yayarım boşanırsan diye . Troll müdür nedir, Allah akıl dağıtırken şemsiye açmış galibaBu konuda senin, daha sen bu konuyu halletmeden üstüne bu sorun. Sen kendine ne yapıyorsun? Kendine bunları yaşatmaya hakkın var mı?
İkinci evliligim ve bir senedir evliyim kendi memleketimde değil esimin memlwkwtindeyim anneme gidemem üvey baba var o yüzden gidemem bir yereSiz kendinizi eşinizin haklı olduğuna ikna etmek amacıyla mı bu konuyu açtınız? Kovulduğunuz, hakarete uğradığınız hâlde gitmemek için mi? Neden peki?Ekonomik özgürlüğünüz mü yok, mecbur mu hissediyorsunuz o adama?
Düzeltme yaptım yorumumda, kırıcı olmadan anlatmaya çalıştım. Umarım anlar.Aa bak şimdi hatırladım. Konu sahibinde de var tuhaflık. Adamı tehditle evli tutuyo biseksüel olduğunu yayarım boşanırsan diye . Troll müdür nedir, Allah akıl dağıtırken şemsiye açmış galiba
Biseksüel kocanın paravanın evliliğinde piyon olmaya devam mı edeceksin?İkinci evliligim ve bir senedir evliyim kendi memleketimde değil esimin memlwkwtindeyim anneme gidemem üvey baba var o yüzden gidemem bir yere
Tehdid etmedim ben kimseyi ayrılınca herkes seni kötü bilir dedi bende ben herseyi söylerim. Ozamn kimse bilemez dedim lütfen bilip bilmeden konuşmayinAa bak şimdi hatırladım. Konu sahibinde de var tuhaflık. Adamı tehditle evli tutuyo biseksüel olduğunu yayarım boşanırsan diye . Troll müdür nedir, Allah akıl dağıtırken şemsiye açmış galiba
Çalışmıyor musunuz? Eşinizin de ikinci evliliği mi? Size bu yüzden mi o kelimeyi kullanıyor?İkinci evliligim ve bir senedir evliyim kendi memleketimde değil esimin memlwkwtindeyim anneme gidemem üvey baba var o yüzden gidemem bir yere
Ahahah haklıymışım. Adam gerçekten zorla tutuluyor.Aa bak şimdi hatırladım. Konu sahibinde de var tuhaflık. Adamı tehditle evli tutuyo biseksüel olduğunu yayarım boşanırsan diye . Troll müdür nedir, Allah akıl dağıtırken şemsiye açmış galiba
Esimin ilk evlilgi ama bunu bilerek evlendi benle o kelimeyi o surekli söylüyor uyardım kac kereÇalışmıyor musunuz? Eşinizin de ikinci evliliği mi? Size bu yüzden mi o kelimeyi kullanıyor?
Çalışmaya başlayıp ayrı yaşamak, kadın sığınmaevine gitmek bir seçenek değilse sizin için neden bu konuyu açtınız ki '' eşiniz haklı kır dizini otur yanına'' dememiz için mi?İkinci evliligim ve bir senedir evliyim kendi memleketimde değil esimin memlwkwtindeyim anneme gidemem üvey baba var o yüzden gidemem bir yere
Olay ne kız? Koca biseksüel mi?Ahahah haklıymışım. Adam gerçekten zorla tutuluyor.
Yahu elalem b*k yesin, yemediğin dayak laf kalmıyor hala kim haklı kim haklı deyip duruyosun buralarda kaçıp polise gideceğineTehdid etmedim ben kimseyi ayrılınca herkes seni kötü bilir dedi bende ben herseyi söylerim. Ozamn kimse bilemez dedim lütfen bilip bilmeden konuşmayin
Gercekten yazmak için yazıyorsunuz Allah ins seninde başına verir kinadigin alaya aldığın bu durumuAhahah haklıymışım. Adam gerçekten zorla tutuluyor.
Biseksüel adamlar paravan evlilik yapmaz ki, zaten iki cinse de istek duyuyorlar. Çok değişik .Olay ne kız? Koca biseksüel mi?
Eee ne diyelim o zaman? Adamın telefonunu kurcalama bi daha, ye dayağını sus otur mu ne diyelim? O olmaz bu olmaz, kim haklı kocam mı haklı bilmemneİkinci evliligim ve bir senedir evliyim kendi memleketimde değil esimin memlwkwtindeyim anneme gidemem üvey baba var o yüzden gidemem bir yere
Beni bu hallere sokan adamla zorla evli kalmam merak etme.Gercekten yazmak için yazıyorsunuz Allah ins seninde başına verir kinadigin alaya aldığın bu durumu
Yahu isterseniz elli kere evlenin, size o kelimeyi kullanamaz. Böyle savunmayın, evlenip boşanmak gayet normal.Esimin ilk evlilgi ama bunu bilerek evlendi benle o kelimeyi o surekli söylüyor uyardım kac kere
Kocanın arayan adamla arasında ilişki olabilir mi? Neden celallenmiş bu kadar?Biseksüel adamlar paravan evlilik yapmaz ki, zaten iki cinse de istek duyuyorlar. Çok değişik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?