Bu kadari cok fazla

Sebepleriyle aciklarmisin
Siz kendinizi eşinizin haklı olduğuna ikna etmek amacıyla mı bu konuyu açtınız? Kovulduğunuz, hakarete uğradığınız hâlde gitmemek için mi? Neden peki? Ekonomik özgürlüğünüz mü yok, mecbur mu hissediyorsunuz o adama?

Bu konuda senin, daha sen bu konuyu halletmeden üstüne bu sorun. Sen kendine ne yapıyorsun? Kendine bunları yaşatmaya hakkın var mı?
Aa bak şimdi hatırladım. Konu sahibinde de var tuhaflık. Adamı tehditle evli tutuyo biseksüel olduğunu yayarım boşanırsan diye . Troll müdür nedir, Allah akıl dağıtırken şemsiye açmış galiba

İkinci evliligim ve bir senedir evliyim kendi memleketimde değil esimin memlwkwtindeyim anneme gidemem üvey baba var o yüzden gidemem bir yere

Aa bak şimdi hatırladım. Konu sahibinde de var tuhaflık. Adamı tehditle evli tutuyo biseksüel olduğunu yayarım boşanırsan diye . Troll müdür nedir, Allah akıl dağıtırken şemsiye açmış galiba
Düzeltme yaptım yorumumda, kırıcı olmadan anlatmaya çalıştım. Umarım anlar.

Tehdid etmedim ben kimseyi ayrılınca herkes seni kötü bilir dedi bende ben herseyi söylerim. Ozamn kimse bilemez dedim lütfen bilip bilmeden konuşmayin

İkinci evliligim ve bir senedir evliyim kendi memleketimde değil esimin memlwkwtindeyim anneme gidemem üvey baba var o yüzden gidemem bir yere
Çalışmıyor musunuz? Eşinizin de ikinci evliliği mi? Size bu yüzden mi o kelimeyi kullanıyor?

Ahahah haklıymışım. Adam gerçekten zorla tutuluyor.

Çalışmaya başlayıp ayrı yaşamak, kadın sığınmaevine gitmek bir seçenek değilse sizin için neden bu konuyu açtınız ki '' eşiniz haklı kır dizini otur yanına'' dememiz için mi?

Tehdid etmedim ben kimseyi ayrılınca herkes seni kötü bilir dedi bende ben herseyi söylerim. Ozamn kimse bilemez dedim lütfen bilip bilmeden konuşmayin
Yahu elalem b*k yesin, yemediğin dayak laf kalmıyor hala kim haklı kim haklı deyip duruyosun buralarda kaçıp polise gideceğine

Eee ne diyelim o zaman? Adamın telefonunu kurcalama bi daha, ye dayağını sus otur mu ne diyelim? O olmaz bu olmaz, kim haklı kocam mı haklı bilmemne

Esimin ilk evlilgi ama bunu bilerek evlendi benle o kelimeyi o surekli söylüyor uyardım kac kere
Yahu isterseniz elli kere evlenin, size o kelimeyi kullanamaz. Böyle savunmayın, evlenip boşanmak gayet normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…