- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
bende öyle düşünüyorum biliyor musunuz?Ay hastalıgın bile bir hayrı var görüyorsun degil mi,nasıl insanlar olduklarını gördün bak!Yapma cocuk falan bu adama zaten.
umarım hata olduğunu anlayabilir...kocandan tiksindim! ne kadar vicdansız ve ne kadar yaralayıcı cümleler bunlar! acaba senin tedavin bittiğinde onun spermleri mükemmel mı çıkacak! nasıl emin kendisinde her hangi bir sorun olmadığına da bu kadar koca koca laflar edebiliyor
çok kırıcı konuşmuş.. umarım telafi edebilir bu hatasını...
Baba olma duygumu aldın
Evlendik evleneli başkalarının çocukalarını sevmeye muhtaç ettin beni dedi.
Yalnızca karaciğerimden rahatsızım, kısırlığım tıpca kanıtlanmış değil di oysa kiduyan da 10 senedir evlisiniz , sen de menopoza girdin , bundan sonrasında çocuk sahibi olman imkansız sanacak ayrıca! 1.5 yıl nedir yaa!!!
Arkadaşlar eşimle bir türlü oturmayan bir evliliğimiz var. Eski konulardan biliyorsunuzdur. 1,5 yıllık evliyiz bu arada...
Ben rahatsızım ve ilaç tedavisi görüyorum. Evlendiğimiz zaman başladı bu tedavi...
Çok ağır ilaç kullanıyorum, hamile kalmam kesinlikle yasak.
Eşimin ailesi her defasında kısır muamelesi yapsa da bildikleri halde
Doktor zarar verirsin hem çocuğa hem kendine dediği için erteliyoruz...
Eşimle tartışırken kaldırıp bana;
Baba olma duygumu aldın
Her türlü sözü işittim, herşeyi sindirdim, sineye çektim ama
Bu çok zoruma gitti be kızlar...
Amin...Canım ya Allah yardımcın olsun. Vicdansız adam ne diyim bilmiyorum ki. Bazen erkekler böyle gaddar olabiliyor. İlerki zamanlarda onun sağlıklı kalıcağı ne malum. Terbiyesiz sinirlendim
ne diyeyim bilemedimEşler konusunda ağır eleştiri yapmaktan kaçınırım ama bu adamla ömür geçmez
kardeşleri herkese ahh ahh yengeminde çocuğu olmuyor diye yedi millete söylemiştieşin sana destek olmak üzereyken seni üzmüş ve sen rahatsızsın buna rağmen, telafi edilebilir mi bilmiyorum çok yaralayıcı bir cümle ailesinin yaptıklarına da engel olamıyorsa yazık bu adama bence boşan, boşanmak kolay mı bence de değil ama seni bu şekilde sözlerle üzmeye hakkı yok Rabbim bi sıkıntı olmadan da nasip etmeyebiliyor insana çocuğu
Arkadaşlar eşimle bir türlü oturmayan bir evliliğimiz var. Eski konulardan biliyorsunuzdur. 1,5 yıllık evliyiz bu arada...
Ben rahatsızım ve ilaç tedavisi görüyorum. Evlendiğimiz zaman başladı bu tedavi...
Çok ağır ilaç kullanıyorum, hamile kalmam kesinlikle yasak.
Eşimin ailesi her defasında kısır muamelesi yapsa da bildikleri halde
Doktor zarar verirsin hem çocuğa hem kendine dediği için erteliyoruz...
Eşimle tartışırken kaldırıp bana;
Baba olma duygumu aldın
Her türlü sözü işittim, herşeyi sindirdim, sineye çektim ama
Bu çok zoruma gitti be kızlar...
Ona yalnızca benim hastalığım bir kaç yıla geçer dePislik adam. Sende cevabını yapıştırsaydın. Hastalığımda bile hayır var benim sana çocuk yapmadığım için deseydin. Ailesine laf demek düşmez b*k yemek düşer onlara ne !
Sanki seninle evlenirken damızlık diye mi evlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?