bu kadarı da fazla değil mi?

Ya arkadaş bu çocuk sevdası nedir sanarsın 10 yıldır evlisiniz aman Allah korusun senin çocuğun falan olmaz boşar seni bu herif

Bir erkegin agzindan böyle cümlelerin ciktigina inanmam.
Yok baba olma hakkimi aldin yok baska cocuklari sevmeye muhtac ettin... ne dramatik ne dramatik..bu drama kokan cümleler anca ailesinin agzindan cikmistir onlardan duymustur ve sana söylemistir.
Babalik sonradan olusan birsey degilmiydi ? Yani hic sanmam bir erkegin baba olmak istiyorum diye yanisip tutustugunu..
hic görmedim duymadim. Zaten aileci bir erkekmis... basbaya belli yani onlarin senin esini doldurusa getirdikleri.

Kocan seni sevmiyor bence. Teyzemin cocugu olmadi. Olma ihtimali de yok bu saatten sonra. 50 li Yaslarindalar artik kari koca..ama eşi gulden ağır laf etmez kendisine. Ustelik sorun tamamiyla teyzemdeyken. Eşi nin fiziksel bir engeli yoktu baba olmaya. Hala daha teyzem dirdirlanir. Adami ulu orta asagilar. Kocasi ağzının icine bakar teyzemin

Ya arkadaş bu çocuk sevdası nedir sanarsın 10 yıldır evlisiniz aman Allah korusun senin çocuğun falan olmaz boşar seni bu herif
sordum onu
ben kısır olsam ne yapardın dedim
ağzıma bile almazdım çocuk lafını dedi
o zaman farzetki kısırım dedim

ben olsam o cevap üstüne boşardım
Beni suçluyor
Kendi ailesi bize hiç fırsat vermedi
Bir türlü aile olamadık
Bu kadar ağır sözler konuşmuş
Her kavga boşanalım la bitiyor
Tamam boşanalım
Ben benimle aile olabilecek biriyle olayım sende kendi ailenle dediğim için
herşeyin suçlusu benmişim

sordum onu
ben kısır olsam ne yapardın dedim
ağzıma bile almazdım çocuk lafını dedi
o zaman farzetki kısırım dedim

amin
inşaallah

Kendi ailesinden yana bana bir haksızlık yapıldığında ve ben bana haksızlık yapıldı dersem
Evet suç bastırmak için elinden geleni yapan birisi
Bırak savunmak zorunda değilsin kimseyi diyorum
Ailesi bana ne yaparsa yapsın işin özü her defasında onlar eziyor ama eşim ben bak haksızlığa uğradım dediğimde
Ailesini savunmaya geçiyor

Umarım dediği şeyi sinir anıyla söylemiştir ve pişmandır...
Beni suçluyor
Kendi ailesi bize hiç fırsat vermedi
Bir türlü aile olamadık
Bu kadar ağır sözler konuşmuş
Her kavga boşanalım la bitiyor
Tamam boşanalım
Ben benimle aile olabilecek biriyle olayım sende kendi ailenle dediğim için
herşeyin suçlusu benmişim
cevabı bu

evet o adam
işte bende her kadın gibi
bir gün düzelir elbetlerle bekliyorum

Allah yardımcınız olsun
İnsanoğlu işte bilinçsizce konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…