- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Ona yalnızca benim hastalığım bir kaç yıla geçer deçok acımasızca konuşmuş eşin...evliliğini gözden geçir bence..sorun ondada olabilirdi..çok ayıp yaptığı...
Belki baba olmayı hak etmiyordurSen önce iyi vicdanlı bi koca olda babalığı sonraya bırak..
Ona yalnızca benim hastalığım bir kaç yıla geçer deeşine deseydinki ! düşündüm de acaba sende böyle bir rahatsızlık olsa bu kadar ağır bir eleştiriye açık olurmuydun?
Ona yalnızca benim hastalığım bir kaç yıla geçer de
sen kendine bu kadar nasıl güvenebiliyorsun dedim
eğer bir gün böyle birşey olursa hiç korkma olur mu asla senin gibi davranmam sana dedim..
Pek zannetmiyorum...ama inşaallah.Çok ağır konuşmuş,keyfi bir durum değil ki.
İnşallah hatasını anlar da affettirebilir kendini.
İnsanın aklından, kalbinden geçmeyen birşey asla diline gelmez ki..1.5 Yıl olmuş daha acelesi neymiş görende 20 yıl geçti de baba duygusu elinden alındı sanır. Resmen bile isteye canını yakmak için söylemiş bilinçli denmiş bir laf bence.
çok güzel demişsinizOna yalnızca benim hastalığım bir kaç yıla geçer de
eğer bir gün böyle birşey olursa hiç korkma olur mu asla senin gibi davranmam sana dedim..
Hem onun çocuğunun olacağı garanti miymiş acep,töbe töbeePek zannetmiyorum...ama inşaallah.
İnsanın aklından, kalbinden geçmeyen birşey asla diline gelmez ki..
Karaciğerimden tedavi görüyorumçok güzel demişsiniz
hastalıgınız nedır bılmıyorum ama heralde dedıgınıze gore gecıcı bır sure ıcın tedavı goruyorsunuz
aynı sekılde tedavınız bıtınce kendısınden cok emın demekkı
allah ona da vermezse ne yapacak bakalım
sankı cocuk dogurmak bizim marıfetımız Allah verırse oluyor vermeyınce olmuyor işte
Ona yalnızca benim hastalığım bir kaç yıla geçer de
Ama canım arkadaşım o öyle bakmıyor kiDaha koca olmayi becerememis sanki baba olabilecek.
Dangalak herif.
Gece uyurken sol yumurtaligina tekme atsana, belki bir sorun yasar da anlar seni.
Insallah kendini affettirebilir.
Yo utanmadı tabiki deinşallah utanmıştırda pek sanmıyorum..
Arkadaşlar eşimle bir türlü oturmayan bir evliliğimiz var. Eski konulardan biliyorsunuzdur. 1,5 yıllık evliyiz bu arada...
Ben rahatsızım ve ilaç tedavisi görüyorum. Evlendiğimiz zaman başladı bu tedavi...
Çok ağır ilaç kullanıyorum, hamile kalmam kesinlikle yasak.
Eşimin ailesi her defasında kısır muamelesi yapsa da bildikleri halde
Doktor zarar verirsin hem çocuğa hem kendine dediği için erteliyoruz...
Eşimle tartışırken kaldırıp bana;
Baba olma duygumu aldın
Evlendik evleneli başkalarının çocukalarını sevmeye muhtaç ettin beni dedi.
Her türlü sözü işittim, herşeyi sindirdim, sineye çektim ama
Bu çok zoruma gitti be kızlar...
yine de bu lafı eşinin söylemeye hiç hakkı yok yanikardeşleri herkese ahh ahh yengeminde çocuğu olmuyor diye yedi millete söylemişti
önce üzüldüm daha sonra yalnızca güldüm
insan olamamış insanlara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?