bu kadarı da fazla değil mi?

Allahtan da mı korkmuyor? Çok büyük konuşmuş...!

mesela bu siz hasta mısınız değil misiniz derdiniz kim belli değil acayip tezat geldi
Ben hastayım fakat bu bebek sahibi olma isteğimi geçirmiyor malesef
konularımın devamında ki yorumlarda zaten hastalığımında olduğunu belirtiyorum dikkatli karıştırırsanız

Allah herkesin yardımcısı olsun

Peki hastalığın nedir bu kadar hamile kalmanı yasaklayan ilaç kullanmanı gerektiren ve niye hamile kalman yasak ne için alıyorsun yani ilacı. Belli bir tedavi süresi yok mu ömür boyu mu sürecek yani hiç böyle bir şey duymadığım için soruyorum önceden de yokmuş evlenince ortaya çıkmış. O zaman ayrılsın.

Ben hastayım fakat bu bebek sahibi olma isteğimi geçirmiyor malesef
konularımın devamında ki yorumlarda zaten hastalığımında olduğunu belirtiyorum dikkatli karıştırırsanız
karştırmak demiyelim ana hatları görünce sorma gereği hissettim başka bir konuda bana sormuştunuz o yüzden dikkatimi çekti..Allah hastalık vermesin bende 6 senelik anksiyeteliyim başta panik ataktım..anlayabiliyorum ..

karaciğerimden tedavi görüyorum
yok ömür boyu kullanolacak bir ilaç değil
bir kaç yıl kullanılacak ilaç
isterseniz ismini vereyim araştırabilirsiniz

Allah herkese şifa versin

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/biyolojik-saat.880404/

Pardon da niye yalan söylüyorsunuz insanlara.. Burada bire konu açmışsınız kasımda anne olmak istediğinizi biyolojik saatinizin geldiğini ama eşiniz ve kaynananız nedeniyle bunu düşündüğünüzü karar veremediğinizi söylemişsiniz. Şimdi de burada evlendiğimden beri ilaç kullanıyorum hamile kalmam yasak diyorsunuz peki o konuda neden yasak hamile kalmam o yüzden kalamam demediniz de hamile kalıp kalmamakta kararsızım sorunlarımız var dediniz?

Kaldı ki zaten daha dün konu açmışsınız evliliğim yolunda gitmiyor diye bugün tekrar bir konu daha o konuda yazsaydınız yazacağınızı niye ayrı konu açıyorsunuz anlamadım insanlar iyice başkalarını aptal yerine koymaya başladılar yaa burada.

Benim annemde karaciğerinden rahatsızdı hem de ileri derece hepatit c bunun ötesi yok yani daha sonrası siroz zaten ama onda bile annem sadece bir sene iğne tedavisi gördü enzimleri düştü şimdiyi yani ne tedavisiymiş ki bu öyle.

1-Allah ona senle yada sensiz hiç nasip etmezse evlat nolacak?
2-demekki onun evlilik anlaışı hastalıkta ve sağlıkta değil,sadece sağlıkta.

Seni çok iyi anlıyorum....
Erkek olmakla adam olmak gerçekten de aynı değil. Erkek olmak bana göre sadece cinsiyet. Ama adam olmak ayrı bşy.
Malesef sadece erkek olan kişiler bu şekilde davranıyor. Nikahta hastalıkta sağlıkta Vs.denir söz verilir. Ama icraata gelince bşy yapılmaz. Öylelerini Allah ıslah etsin.

Tavsiyem; evliliğini gözden geçir. Şu zor zamanında bunu diyen biri ilerde sana nasıl davranır iyice düşün. Onun sana destek olmadı lazımken böyle demesi yanlış.

Ben olsam bana böyle dedikten sonra iyilessem bile çocuk yapmazdım. Hatta evliliğimi bu dönemde gözden gecirirdim. Hastalık hepimiz için. Kimin ne olacağı belli değil insan büyük laflar etmemeli.

bunun aksini iddia ettiğim bir durum yok ki
Evet bende her kadın gibi çoçuk istiyorum
Bunun aksini söylemedim konumda
Sadece istediğimi söyledim, çoçuğum yok
Yine iyi gitmeyen evliliğim var, yine eşimin ailesi ile aram kötü
Siz bu konuyla ilgili açtığım konulara bir iyice göz gezdirirseniz zaten hasta olduğumu sakladığım yok eski konularımda
Ha isteyen istediği gibi konu açar bu sizi bağlamaz okumazsınız yorum yapmazsınız olur biter

Acımasızca konuşmuş, çok çok kırıcı...
Sinirle bile olsa söylenmicek bişey.

1,5 sene nedir ki, sağlık sorunu olmasa bile çocuk yapmayabilirsiniz, erken yani, ettiği laflar saçma, insanlar senelerce hasret çekiyo yine de bu denli kötü konuşmuyo..

Babalık duyguları depreşti desem bu fiziksel olarak mümkün dğil o ne der bu neder düşüncesiyle bakıyo belli ki yoksa insan eşi bu durumdayken ondan veremeyeceği bişeyi zorla almak istemez.

kardeşleri herkese ahh ahh yengeminde çocuğu olmuyor diye yedi millete söylemişti
önce üzüldüm daha sonra yalnızca güldüm
insan olamamış insanlara...
Sen bu insanların içine nasıl karıştın Pink? Tanışma hikayeniz nedir merak ettim.
Bir de evliliğine dair olumlu bişeyler var mı? Ne bileyim başbaşa kaldığımız da çok güzel vakit geçiririz, çok yakışıklı vs gibi?

Az önce bende baktım eski konularına ilk konunda 11 aylık evliyim demişsin sonraki konunda 9 aylık evliliğin geriye sayıyo sanırım
Birinde demişsin eşimle ailesi yokken çok mutluyuz biyerde demişsin ev arkadaşıyız kötüyüz beni evden kovdu
Birinde demişsin ailesi yüzünden bebek yapmak istemiyorum aslında çok istiyorum yani bu şuna çıkıyo ailesi olmasa rahat rahat doğurrum şimdi de diyosun ki çok hastayım bebek sahibi olmam YASAK ama eşim istiyo sen milleti kandırmaya çalışıyorsun vaktimizden çalmazsan iyi olur
Ama şunu anladım ciddi sorunların var bi hekime görün.

Kedicikk061 @deliha86 parkbyull
arkadaşlar ben ilk bu siteyle tanıştığım zaman öyle çıkmazda öyle kafa karışıklığıyla konu açtım ki nerede açacağımı bilmediğim için bir kez bir yerde açtım sonra okuyunca 9 ay yerine 11 yazdığımı gördüm 11 ay olarak tekrardan açtım düzeltme kısmını bilmiyordum bu birinci kısım
2. si ben evlendiğimden bir iki ay sonra tedaviye başladım. şimdi evlendiğimden beri dediğim için ilk gün olarak algılanıp sonra beni hekimlere yollamayın
3. benim hastalığımda 3 ayda bir kontrole gidiyorum. biyolojik saat konusunu açtığımda sağlığım daha da iyiye gitmeye başlamıştı bende isteğimi burada belirttim ve düşüncelerimi yazdım. Doktorumun artık olabilir diyebileceğini düşündüğüm için. Diğer olumsuz konularda fikir bulmaya çalıştım. konuyu açtıktan sonra ki kontrolümde doktorum tamam ilaç fayda etmiş ama bırakamayız dedi. ve bu halen benim anne olma isteğimi götürmedi
4. her konuyu böyle ayrıntılı ayrıntılı mı yazmam lazım yalancı, hasta damgası yememek için. ve eski konularımda rahatsız olduğum yorumları var. benim inanın burada oturupta milleti kandırmak için konu uyduracak vaktim yok!

bir insan karşıdakinin canını bu kadar yaralayacak ve yakacak bir hale nasıl dönüşebiliyorki.....belliki özveri olarak gördüğü şeyi en acımasız şekilde yüzünüze vurmuş sizce nedeni ne olabilir bu kadar kırıcı olmasının?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…