- 7 Aralık 2015
- 676
- 1.128
- 63
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Ben hastayım fakat bu bebek sahibi olma isteğimi geçirmiyor malesefmesela bu siz hasta mısınız değil misiniz derdiniz kim belli değil acayip tezat geldi
galiba korkmuyorAllahtan da mı korkmuyor? Çok büyük konuşmuş...!
Allah herkesin yardımcısı olsunŞöyle söyliyim, hastalığınız geçse bile böyle birine çocuk falan yapmayın. Kesinlikle haketmiyor.
Ayrıca çok büyük konuşmuş, kimin başına ne geleceğini kim bilir? Benim en büyük amcam yeni evlendiklerinde bir süre çocukları olmamış. Doktora gittiklerinde amcamın azopspermi olduğu ortaya çıkmış. Eşi sağda solda "kısır bu adam, boşayacağım onu" vs. söylenmeye başlamış. Sonra karnında bir ağrı, alelacele rahim yumurtalık ne varsa alınmak zorunda kalmış. O yüzden ağızdan çıkana iki kere dikkat etmek lazım.
karştırmak demiyelim ana hatları görünce sorma gereği hissettim başka bir konuda bana sormuştunuz o yüzden dikkatimi çekti..Allah hastalık vermesin bende 6 senelik anksiyeteliyim başta panik ataktım..anlayabiliyorum ..Ben hastayım fakat bu bebek sahibi olma isteğimi geçirmiyor malesef
konularımın devamında ki yorumlarda zaten hastalığımında olduğunu belirtiyorum dikkatli karıştırırsanız
karaciğerimden tedavi görüyorumPeki hastalığın nedir bu kadar hamile kalmanı yasaklayan ilaç kullanmanı gerektiren ve niye hamile kalman yasak ne için alıyorsun yani ilacı. Belli bir tedavi süresi yok mu ömür boyu mu sürecek yani hiç böyle bir şey duymadığım için soruyorum önceden de yokmuş evlenince ortaya çıkmış. O zaman ayrılsın.
Allah herkese şifa versinkarştırmak demiyelim ana hatları görünce sorma gereği hissettim başka bir konuda bana sormuştunuz o yüzden dikkatimi çekti..Allah hastalık vermesin bende 6 senelik anksiyeteliyim başta panik ataktım..anlayabiliyorum ..
bunun aksini iddia ettiğim bir durum yok kihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/biyolojik-saat.880404/
Pardon da niye yalan söylüyorsunuz insanlara.. Burada bire konu açmışsınız kasımda anne olmak istediğinizi biyolojik saatinizin geldiğini ama eşiniz ve kaynananız nedeniyle bunu düşündüğünüzü karar veremediğinizi söylemişsiniz. Şimdi de burada evlendiğimden beri ilaç kullanıyorum hamile kalmam yasak diyorsunuz peki o konuda neden yasak hamile kalmam o yüzden kalamam demediniz de hamile kalıp kalmamakta kararsızım sorunlarımız var dediniz? K
aldı ki zaten daha dün konu açmışsınız evliliğim yolunda gitmiyor diye bugün tekrar bir konu daha o konuda yazsaydınız yazacağınızı niye ayrı konu açıyorsunuz anlamadım insanlar iyice başkalarını aptal yerine koymaya başladılar yaa burada.
Valla bıktım artık çelişkili konu açan üyelerden.bide zaman harcayıp yorum yazıyoruz ofmesela bu siz hasta mısınız değil misiniz derdiniz kim belli değil acayip tezat geldi
Sen bu insanların içine nasıl karıştın Pink? Tanışma hikayeniz nedir merak ettim.kardeşleri herkese ahh ahh yengeminde çocuğu olmuyor diye yedi millete söylemişti
önce üzüldüm daha sonra yalnızca güldüm
insan olamamış insanlara...
bir insan karşıdakinin canını bu kadar yaralayacak ve yakacak bir hale nasıl dönüşebiliyorki.....belliki özveri olarak gördüğü şeyi en acımasız şekilde yüzünüze vurmuş sizce nedeni ne olabilir bu kadar kırıcı olmasının?Arkadaşlar eşimle bir türlü oturmayan bir evliliğimiz var. Eski konulardan biliyorsunuzdur. 1,5 yıllık evliyiz bu arada...
Ben rahatsızım ve ilaç tedavisi görüyorum. Evlendiğimiz zaman başladı bu tedavi...
Çok ağır ilaç kullanıyorum, hamile kalmam kesinlikle yasak.
Eşimin ailesi her defasında kısır muamelesi yapsa da bildikleri halde
Doktor zarar verirsin hem çocuğa hem kendine dediği için erteliyoruz...
Eşimle tartışırken kaldırıp bana;
Baba olma duygumu aldın
Evlendik evleneli başkalarının çocukalarını sevmeye muhtaç ettin beni dedi.
Her türlü sözü işittim, herşeyi sindirdim, sineye çektim ama
Bu çok zoruma gitti be kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?