Tatlım sen neden içindekilerini bosaltmuyorsun onlara.Ben olsam önce o şımarık kardeşini arardım. Aileme yaptığı terbiyesizliktir başlar asalak gibi abisinin üstünde yaşamasına kadar saydirir kapatırım. Sonra ailesini arar iyi insanlar diyorsun uygun bir dille neden olmayacagini anlatır ve bu aileden artık birilerinin kendi ailemi arayıp bir şeyler söylemlerine izin vermemeleri söylerdim. Eğer o nişanlı bozuntusu ısrar ederse ona da içimdeki her şeyi. Yaptığı hu sinsi planları yuzune vururdum
Ah size anlatamam nasil aramak istiyorum. Icimdekileri dokmek istiyorum. En cok da aileme yaptigimi hadsizlikleri tek tek soylemek istiyorum.
Ama oyle insanlar ki ben bulastikca beni daha da cok cekiyorlar cukurlarina. Ornek vereyim
Ev esyasi bakmistik bir gun, abi kardesine yaptiklarimizi anlatirken (!) kiz da ne ev esyasi, burdakileri alirsiniz iste, demis.
Tabi yeni esyalar ona alinacakmis. ( bana bunu nasil soylersin) tabi benim paramin katkilariyla.
Nisanli denen insan bana hemen soyledi !!!
Ben de tutamadim ve yuzune soyledim, kardesine.
Tepki su: aglama krizi,ben naptim kii demesi.
Resmen psikolojime oynadilar. Ya ben yanlis anladim kizcagiz bisey dememis ya da benim odun nisanlim yanlis aksettirmis diye dusunuyodum.
Ertesi gun, butun aileye " scarlet abimi eziyor,esyalarini begenmiyor tarzi seyler soylenmis. Ben saf saf yanlis anlamisim diye dusunurken.
Ben arasam , herhangi bir sey desem,aglama krizleri,magdur edebiyati. Ben kapattiktan sonra aileye yetistirme,hakkimda cirkin iftiralar.
Hos artik o ailenin ne dusundugu umrumda degil sadece icimdekileri dokersem ruhum kararacak korkusunu yasiyorum.