Bu kadarınada pes artık yaaa....

Ben sızın eskı yorumlarınızı konularınızı hatırladığım ıcın söylüyorum ve hala arkadasındayım. Ama kötü bir kv ise ben olsam ki çocuğunuz yoktu sanırım bir işe gırer onların evınden kiraya çıkar kendı maaşımla kıra ve ozel ıhtıyaçlarımı karşılardım eşimin maaşıda mutfak fatura vs karşılardı. Madem kötüler niye hala ordasınız

Benım evım derken ? Onların evı farkında mısınız çöp almayan ınsanlar sıze ev vermış kıra derdınız yok. Kardeşi dıyebılır benım de hakkım bende oturcam

Borcu suresiz veren esiniz cok akilli gozukmuyor siz cok iyi niyetlisiniz bence ben uyarayim batmayinda
Evet iyi niyetliyim eşimse benim bin katım daha iyi niyetli çok şükür malımız mülkümüz yok batacak birşeyde yok yani sıkıntı yok.

Benım evım derken ? Onların evı farkında mısınız çöp almayan ınsanlar sıze ev vermış kıra derdınız yok. Kardeşi dıyebılır benım de hakkım bende oturcam
Kardeşinin evi var zaten muhtemelen bu evde onun olur dert etmeyin siz.Benim evim derken sözde benim oturduğum ev işte.

Kendi başına iş yapmayan evladım olsa evlenmesine ön ayaklık etmem onun için bunu yapmam bir odaya koyar beslerim.
Ailesinin istegiyle evlenmisse baskasi beslesin deyip evlenmesine onayaklik etmislerdir...hem evlenmesini istediler diyorsun hem de bosanmasi icin ugrasiyorlar diyorsun ilginc...

Çünkü bana evi var denildi ve yalan çıktı bu evden çık dedikleri an yasal olarak bütün hakkımı ararım o sözler yalan olmaktan çıkar mahkemelerde uğraşırlar.

Ailesinin istegiyle evlenmisse baskasi beslesin deyip evlenmesine onayaklik etmislerdir...hem evlenmesini istediler diyorsun hem de bosanmasi icin ugrasiyorlar diyorsun ilginc...
Ben çalışmıyordum ki yada ailemin bir vaadi olmadı onlar gibi binbir yalan söyleyip kimse geri dönmedi.Evet ön ayaklık edip geri döndüler çünkü benim sesim çıktı onlara uymadım onlardan farklıydım bu sebepten istemediler hiç ilginç bir durum yok yani.

E
Çünkü bana evi var denildi ve yalan çıktı bu evden çık dedikleri an yasal olarak bütün hakkımı ararım o sözler yalan olmaktan çıkar mahkemelerde uğraşırlar.
Canım zaten oturuyorsun nesı yalan Evden çıkda dıyebılırler ev onların sız çalışıp yapmadınız ya ne hakkı arıcan Oğlu bıle bı halt yapamaz ev onların kendı mülkü yasalar herhalde başkasının malını başkasına vermıyor

Çöp değil ev vermişler, para kazanmak nedir bilmediğinizden ev kredisi nedir bilmediğinizden böyle yorum yazıyorsunuz. Kiracı olsaydınız ne yapacaktınız?
Sözler yazılı değilse mahkemeye verseniz de ne alacaksınız? Eşiniz o evin mirasçısı değil. Dedenin eviyse kayınvalide yasal miraçıdır, o ölmeden de sizin hakkınız yok.
O evde sizden hariç pek çok kişinin hakkı var zaten.

Kendi başına iş yapmayan evladım olsa evlenmesine ön ayaklık etmem onun için bunu yapmam bir odaya koyar beslerim.

E hadi onun annesi hatali diyelim, evlenmeye elverissiz oglunu evlendirmek istedi,

Siz hangi akla tanimadiginiz, sevmediginiz bir adamla evlenmeyi kabul ettiniz,

Hatirladim,

Annesi, oglumu kimse begenmiyor, kimse oglumla evlenmiyor diye aglamisti, siz de üzülmüş Allah rızası için evlenmiştiniz ?

E sizin aileniz niye size sahip cikmadi, evlenmenize niye engel olmadi?

Karsi tarafi suclamadan önce insan dönüp bir kendine, kendi ailesine bakar.

Ev eşimin dediler bu yalan bence yeterli bilgiye sahip değilsiniz iyi günler

Ev eşimin dediler bu yalan bence yeterli bilgiye sahip değilsiniz iyi günler
Nasıl yanı bunu herkes bılır yeterli bılgı ıcın hukuk okumama gerek yok kı komıksınız Anne ölmeden eşiniz hıc bır hak talep edemez kadın hatta gıder bağış yapar ona bıle bır şey yapamaz Neyse sızı yeterlı bılgılerınızle başbaşa bırakıyorum

Onların kazandığını nerden biliyorsunuz pardon? burada defalarca yazdım dededen diye herşey oda yıllar önce eşimin annesine vermiş zaten kimsenin borca girip emek harcadığı yok yani...

Onların kazandığını nerden biliyorsunuz pardon? burada defalarca yazdım dededen diye herşey oda yıllar önce eşimin annesine vermiş zaten kimsenin borca girip emek harcadığı yok yani...
Dede ölünce ev kimin kv nın artık ne ısterse onu yapar sız bunu anlamıyorsunuz. Benım babamdan mal kaldıysa bu çocuğumu ilgilendırmez ölmeden çocuğum mirasçım olamaz. Istersem satarım bağışlarım yıne bır şey yapamaz neyse şu sözlerden anlaşılıyor bılgınız

Ailemde ben olur deyince tamam dedi ne sanıyorsunuz ailemi çiğneyip mi evlendim öyle olsa hala arkamda olurlar mı merhametten bir haber yorumlar yapıyorsunuz.Çok şükür kendime ve ailemw bakınca yalnızca iyi niyet görüyorum binbir hesap yalan dolan değil.

Dede ölmeden vermiş zaten bence anlamıyorsunuz uzatmanın manası yok iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…