- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ben sızın eskı yorumlarınızı konularınızı hatırladığım ıcın söylüyorum ve hala arkadasındayım. Ama kötü bir kv ise ben olsam ki çocuğunuz yoktu sanırım bir işe gırer onların evınden kiraya çıkar kendı maaşımla kıra ve ozel ıhtıyaçlarımı karşılardım eşimin maaşıda mutfak fatura vs karşılardı. Madem kötüler niye hala ordasınızSürekli mi? Sadece birkez işten çıktı dört ay sonra yeniden başladı daha önceden başka başka işlerde çalışmış hep iki üç senede bir iş değişmiş sanırım bunu diyorsunuz.Bu anne daha kış gelmeden"sen kışın işten çık işsizlik maaşı al zor oluyor sana" dedi eşi yıllarca gece gündüz çalışmış ona böyle bir hassasiyeti neden olmamış acab hangi anne bunları der yaaa nasıl birini savunuyorsunuz haberiniz yok bu sebepten önemli değil suçlayın beni.
Benım evım derken ? Onların evı farkında mısınız çöp almayan ınsanlar sıze ev vermış kıra derdınız yok. Kardeşi dıyebılır benım de hakkım bende oturcamKardeşi var ablası yok evet onlara versin istemem çünkü durumları var bu kişinin zaten durumu yok aylarca dükkanı kapalı kaldı ben vicdanlı biriyim çok şükür.Benim evime elini kolunu sallaya sallaya gelene çöp vermem kimse kusura bakmasın.
Evet iyi niyetliyim eşimse benim bin katım daha iyi niyetli çok şükür malımız mülkümüz yok batacak birşeyde yok yani sıkıntı yok.Borcu suresiz veren esiniz cok akilli gozukmuyor siz cok iyi niyetlisiniz bence ben uyarayim batmayinda
Kardeşinin evi var zaten muhtemelen bu evde onun olur dert etmeyin siz.Benim evim derken sözde benim oturduğum ev işte.Benım evım derken ? Onların evı farkında mısınız çöp almayan ınsanlar sıze ev vermış kıra derdınız yok. Kardeşi dıyebılır benım de hakkım bende oturcam
Ailesinin istegiyle evlenmisse baskasi beslesin deyip evlenmesine onayaklik etmislerdir...hem evlenmesini istediler diyorsun hem de bosanmasi icin ugrasiyorlar diyorsun ilginc...Kendi başına iş yapmayan evladım olsa evlenmesine ön ayaklık etmem onun için bunu yapmam bir odaya koyar beslerim.
Çünkü bana evi var denildi ve yalan çıktı bu evden çık dedikleri an yasal olarak bütün hakkımı ararım o sözler yalan olmaktan çıkar mahkemelerde uğraşırlar.Ben sızın eskı yorumlarınızı konularınızı hatırladığım ıcın söylüyorum ve hala arkadasındayım. Ama kötü bir kv ise ben olsam ki çocuğunuz yoktu sanırım bir işe gırer onların evınden kiraya çıkar kendı maaşımla kıra ve ozel ıhtıyaçlarımı karşılardım eşimin maaşıda mutfak fatura vs karşılardı. Madem kötüler niye hala ordasınız
Ben çalışmıyordum ki yada ailemin bir vaadi olmadı onlar gibi binbir yalan söyleyip kimse geri dönmedi.Evet ön ayaklık edip geri döndüler çünkü benim sesim çıktı onlara uymadım onlardan farklıydım bu sebepten istemediler hiç ilginç bir durum yok yani.Ailesinin istegiyle evlenmisse baskasi beslesin deyip evlenmesine onayaklik etmislerdir...hem evlenmesini istediler diyorsun hem de bosanmasi icin ugrasiyorlar diyorsun ilginc...
Canım zaten oturuyorsun nesı yalanÇünkü bana evi var denildi ve yalan çıktı bu evden çık dedikleri an yasal olarak bütün hakkımı ararım o sözler yalan olmaktan çıkar mahkemelerde uğraşırlar.
Çöp değil ev vermişler, para kazanmak nedir bilmediğinizden ev kredisi nedir bilmediğinizden böyle yorum yazıyorsunuz. Kiracı olsaydınız ne yapacaktınız?Kardeşi var ablası yok evet onlara versin istemem çünkü durumları var bu kişinin zaten durumu yok aylarca dükkanı kapalı kaldı ben vicdanlı biriyim çok şükür.Benim evime elini kolunu sallaya sallaya gelene çöp vermem kimse kusura bakmasın.
Kendi başına iş yapmayan evladım olsa evlenmesine ön ayaklık etmem onun için bunu yapmam bir odaya koyar beslerim.
Ev eşimin dediler bu yalan bence yeterli bilgiye sahip değilsiniz iyi günlerE
Canım zaten oturuyorsun nesı yalanEvden çıkda dıyebılırler ev onların sız çalışıp yapmadınız ya ne hakkı arıcan Oğlu bıle bı halt yapamaz ev onların kendı mülkü yasalar herhalde başkasının malını başkasına vermıyor
Nasıl yanı bunu herkes bılır yeterli bılgı ıcın hukuk okumama gerek yok kı komıksınızEv eşimin dediler bu yalan bence yeterli bilgiye sahip değilsiniz iyi günler
Onların kazandığını nerden biliyorsunuz pardon? burada defalarca yazdım dededen diye herşey oda yıllar önce eşimin annesine vermiş zaten kimsenin borca girip emek harcadığı yok yani...Çöp değil ev vermişler, para kazanmak nedir bilmediğinizden ev kredisi nedir bilmediğinizden böyle yorum yazıyorsunuz. Kiracı olsaydınız ne yapacaktınız?
Sözler yazılı değilse mahkemeye verseniz de ne alacaksınız? Eşiniz o evin mirasçısı değil. Dedenin eviyse kayınvalide yasal miraçıdır, o ölmeden de sizin hakkınız yok.
O evde sizden hariç pek çok kişinin hakkı var zaten.
Dede ölünce ev kimin kv nın artık ne ısterse onu yapar sız bunu anlamıyorsunuz. Benım babamdan mal kaldıysa bu çocuğumu ilgilendırmez ölmeden çocuğum mirasçım olamaz. Istersem satarım bağışlarım yıne bır şey yapamaz neyse şu sözlerden anlaşılıyor bılgınızOnların kazandığını nerden biliyorsunuz pardon? burada defalarca yazdım dededen diye herşey oda yıllar önce eşimin annesine vermiş zaten kimsenin borca girip emek harcadığı yok yani...
Ailemde ben olur deyince tamam dedi ne sanıyorsunuz ailemi çiğneyip mi evlendim öyle olsa hala arkamda olurlar mı merhametten bir haber yorumlar yapıyorsunuz.Çok şükür kendime ve ailemw bakınca yalnızca iyi niyet görüyorum binbir hesap yalan dolan değil.E hadi onun annesi hatali diyelim, evlenmeye elverissiz oglunu evlendirmek istedi,
Siz hangi akla tanimadiginiz, sevmediginiz bir adamla evlenmeyi kabul ettiniz,
Hatirladim,
Annesi, oglumu kimse begenmiyor, kimse oglumla evlenmiyor diye aglamisti, siz de üzülmüş Allah rızası için evlenmiştiniz ?
E sizin aileniz niye size sahip cikmadi, evlenmenize niye engel olmadi?
Karsi tarafi suclamadan önce insan dönüp bir kendine, kendi ailesine bakar.
Zaten dört aydır görüşmüyorumMerhaba
Konuya arkadas borcu olarak girince dedim ki hayret kayinvalide dışında bir konu açmış uye arkadaşımız. Sonra okudum ve yine iş kv ye bağlanmış.
Bence siz gorusmeyin en iyisi baska yol yok
Dede ölmeden vermiş zaten bence anlamıyorsunuz uzatmanın manası yok iyi günlerDede ölünce ev kimin kv nın artık ne ısterse onu yapar sız bunu anlamıyorsunuz. Benım babamdan mal kaldıysa bu çocuğumu ilgilendırmez ölmeden çocuğum mirasçım olamaz. Istersem satarım bağışlarım yıne bır şey yapamaz neyse şu sözlerden anlaşılıyor bılgınız
Uymuyor iyi günler.Kaynananın evinden çıkın asgari ücreti kiraya verin, siz de işe girin çalışın kaynanaya laf vermeyin. Uyar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?