Bu kadarınada pes artık yaaa....

Asgari ücret ne kadar ? birisi bir maaşı kadar miktarı karşılık beklemeden borç verebiliyorsa durumu iyidir.Durumu iyiyse ona hükmetmeye çalışan ailesini evinde oturup onlara mecbur kalmaz.Alıksa dedim alık demedim. Tüm konularınızı birleştirince insanın kafasında bir karakter oluşuyor. Mesela siz neden çalışmıyorsunuz dediğimizde ihtiyacım yok demiştiniz, ama şimdi kirada oturamayız diyorsunuz. milletin evine çörekleneyim ama çalışmayayım karışma hakkı görmeleri doğal. siz ayrı bir aile değilsiniz, yarım kg kıyma getirilen bir aile olarak. kadının gözündeki durumu düşün demek istiyorum. bu arada Lütfen şikayet etme elini ayağını öpeyim şikayet etme .

Tanımıyorsunuz yaşadıklarımıza şahit değilsiniz saygı duyuyorum onları gören kişiler böyle konuşmuyor çok şükür anormalin ben olmadığını biliyorum.
Benim eşimin ailesi de mükemmel değiller ayrıca sizin yaşadıklarınızdan daha fazlasını yaşadım ama bu kadar kin tutmuyorum. Eşimin ailesine karşı iyi veya kötü bir hissim yok, onlardan nefret edecek kadar kafamda yaşadıklarımı sürekli kuracak kadar boş vaktim de yok yaşınızı bilmiyorum ama bir hobi edinerek kendinize iyilik yapabilirsiniz

Kin nefret bunlar gerçekten çok baskın duygular kırgınlık ve kızgınlık bendeki... Sürekli boş duran biri değilim uğraştığım birçok şey var yanılmışsınız.28 yaşındayım

Kin nefret bunlar gerçekten çok baskın duygular kırgınlık ve kızgınlık bendeki... Sürekli boş duran biri değilim uğraştığım birçok şey var yanılmışsınız.28 yaşındayım

Sadece meraktan soruyorum nelerle uğraşıyorsun kv ve görümce dışında???? Ne olur kızma bana sadece merak benimkisi.....

Ayrıca şu kadını rahat bırak. Lutfen, sen sev yada sevme onun evinde oturuyorsun ve oğlu ile evlisin.

Ya o beni öyle görse ne olur kocasını bir ömür iç güveysi yapan mı beni küçük görecek gülüyorum hahaha çok şükür ben yiyorum kesip dağıtıyorum kurbanda onun gibi bir sene yemiyorum

İnternetten eğitici videolar izliyorum uyguluyorum egzersiz yapıyorum kitap okuyorum yeter mi?
Bakın yine yanlış anlamışsınız rahat bırakmayan ben olsam onların aile işine karışırım oysa ki karışan onlar bu kadar basit dört aydır gitmiyorum bile hiç işim olmaz...

Ben göremiyorum çünkü eşimi bir kız gibi yetiştirdiğini biliyorum tanımıyorsunuz böyle düşünmeniz çok normal eşim kredi çekip vermedi elindeki fazla parayı verdi akılsız değil yani.

Bu nedir gerçekten, kız gibi yetiştirmek nedir? Bir kadın olarak yaptığınız cinsiyet ayırımı yüzünden kınıyorum sizi.
Annem beni kız gibi yetiştirdi. 21 yaşında aslanlar gibi başka bir ülkede ayaklarımın üstünde duruyordum. Annem okula bile gitmemiş olmasına rağmen öyle bir kadındı, biz öyle gördük.
Lütfen bu zihniyette büyüyen çocuklarınız olmasın. Kızı böyle aşağılayan, erkek çocuğunu nasıl büyütür düşünmek bile istemiyorum.
Size göre kız dediğin pasif, kendi kararlarını veremeyen, düşünme yoksunu bir canlı zira eşinizi sürekli böyle anlatıyorsunuz. Yazık.
Arkadaşlar konu belli yine dağılın.
Evet Tereliye bacım, ne kötü bir kaynanan var. Ne çektin be sen. Ne kadar iyi insansın. Bunlara katlanıyorsun diye cennetliksin. Oldu mu?

Himmmm. Kitap okumak güzeldir. Bende severim
Yanlış anlamıyorum, bak güzelim o kadar beynin onlarla dolu ki, ortalama haftada yada on günde bir kv içerikli konu açıyorsun. (Acmayinca seni merak ediyorum)

Daha önce de söyledim senin sorunun kv ile değil sen kocanı sevmiyorsun ve onunla mutlu değilsin. Allah ikinizin arasına özellikle de senin kalbine sevgi versin ....

Siz çok dolu olduğunuz için buralarda birsürü konuya yorum yapıyorsunuz değil miben her girişimde buraya on konuya bile yorum yazmam tek konuda 2-3ü geçmez mesaj sayım lütfen boş vakitleri yarıştırmayalım
Eşimi seviyorum ama beslediğim şey daha çok merhamet yeterince kullanıldı daha fazla kullanılamaz iyi günler

Biriktirip parayı vermek hiç ıyı olmamış bence .Eşiniz halleder siz karısmayın bence .

O bir tabir kasdettiğim gayet açık ve net bir aşağılama yok kızıda tam tersi mesela acaba niye oğlu ona muhtaç kalsın kızı kaynanasını boğabilsin diye mi bingo aynen öyle20 yaşına kadar oğlunun ayak tırnaklarını kesmiş,30 yaşına kadar donuna kadar kendi almış, çarşı pazar bile yapmayı bilmeyen bir bireyi yetiştirebilmiş ne büyük başarı değil mi?Offf ben onlarla bile bu kadar konuşmam selam sabahtı kimine ne anlatıyorum hehe tamam.

2bin lirayı insan geri istemeye utanır. Kimisi için büyük para olabilir ama normalde istenilmez siz de zaten istemiyorsunuz. Bence eşiniz ailesine hesap vermeyi acilen bırakmalı

2bin lirayı insan geri istemeye utanır. Kimisi için büyük para olabilir ama normalde istenilmez siz de zaten istemiyorsunuz. Bence eşiniz ailesine hesap vermeyi acilen bırakmalı
Benim eşimde ver mi deseydim dedi anladım gönlü bol biri çok şükür bende isteyemezdim...

Böyle bır adamla ne dıye evlendın madem hadı evlendın kadını linç edelim ıstıyorsun ama aksıne koca koca ınsanlar kadının evıne çöreklenmış kadına çektiren bedavacılar görüyorum ben bu konularında. Yukarda kız madem çalış uyar mı dıyor uymaz dıye dalga geçmeyı bılıyorsun zaten bu gıdışle bu kadın sızı evden kovar hayırlıda olur hıc yoktan parası olur hanı etını bı sene yıyor ya kadının mutfagından sananeyse. Artık olmayan hakkını ararsın benım evım o dıye. Malum etrafta hadsız çok ınsan var başkalarının malını benımseyen ustune cehennemı yaşatan allah kv ye sabır versın

Son düzenleme:
Çünkü bana evi var denildi ve yalan çıktı bu evden çık dedikleri an yasal olarak bütün hakkımı ararım o sözler yalan olmaktan çıkar mahkemelerde uğraşırlar.
EE evi varmış işte o evde siz oturuyorsunuz zaten. Sanki kirada oturuyormuşsunuz gibi triplere girmişsiniz bana yalan söylendi diye.Siz sizin üzerinize yapsınlar mı istiyorsunuz?
Benim ve eşimin oturduğu evde annemin üzerine ama biliyorum ki bizim evimiz tapusu kimin üzerine olmuş ne fark eder ki anlamadım. siz ailesiniz sonuçta.!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…