bu kadarinada pes ?!

İnsanın ruhu şizofren olmasın be kardeşim. Amaaan taa yeğeninin eşi boşver hele çokta lazımlar.

Ayy ne salakça muhabbetler kesin görüşmeyi gitsin...bu tarz ilişkiler yorar insanı hiç çekme

Off ne boş muhabbetler benim iki arkadaşım da birbirlerinden habersiz kızlarına aynı ismi koymuş öğrenince güldüler eğlendiler. Yaşlar yakın olacak herşeylerini kıyaslar şimdi o bebeklerin.

Bence reste rest ara ablanı ben sordum söylemediler karar verdim sakın onlar aynı ismi koymasınlar de. Onlar seni sıkıştırıyosa sen de sıkıştır. Milletin saçmalıklarına göz yumunca tepene çıkıyorlar

Anam ne insanlar var yahu pess bidaha hayatınıza sokmayın bence

Kız heryerde yok sokağa çıkma yasağı

Ay bir gülmek aldı beni

Ben kızıma Berra ismini düşünüyordum kendi içimde tabi eşime bahsetmiştim

Sonra kaynanamın evinde eltimin kızı demez mi biz Berra koyacağız eşimde dedi ki bizde onu düşünüyorduk

Yeğeni hemen annesine gidip söylemiş amcamlar kız olursa Berra koyacakmis diye

Sonra dinen uygun olmadığını ogrdnim vazgeçtim ben isimden

He bu arada ikimizinde cinsiyeti belli değil ve aramızda 10 gün olacaktı doğumda o benden 10 gün önce doğuracak yani

Sonra o bir gün bir sofra da dedi ki ben kızım olursa Berra koyacağım hiç sesimi cikartmadim

Sonra velhasıl kelam onun erkekn benim kız oldu ama ben vazgeçtim bir kere o isimden

Sonra benim koyacağım ismi duyduğunda

O ismin iyi olmadığı ile ilgili sağda solda konusmus

Eltiler vb cekemezler ne halt yiyorsa yesin

Sen kendi düzenine bak keyfine bak boşver karnında daki bebeği düşün geriis hikaye

Neden konu esinize gidiyor?

Esiniz neden agliyor?

Cok sacma bir konu birakin allah askina. Isim konusundan engellemeye varan kisileri hayatinizdan uzak tutun.

Konu sahibesinin eşi ağlamamış, yeğeni “eşim ağlıyor” diye anlatmış telefonda.

Velhasıl iyi olmuş, görüşmeyin böyle varoş insanlarla

dun acilen annemlere gitmeye mecbur kaldik.. annem hastalanmis.. fazla durmadik ztn bir baktim onlarda geldi sosyal mesafeyi koruduk ve yigenim mutfaga gecti biz salondaydik.. biz yurtdisindayiz burada bazi yasaklar kalkti.. sordum ben aylar oncesi soylemedi yigenim.. whatsapindada bana laf atmis bir suru.. Tovbe ya

esim aglamiyor... kiz aglamis

Her yönüyle saçma hareketler sergilemisler.Bu kadar kizdilarsa keşke o anda size gosterselermis tepkilerini ama konu o kadar saçma ki olamamış tabi.İsmin de niye bilmiyorum deniz olduğunu dusundum ,olmayabilir de .Herhalde bu ara çok duydum Denizhan ismini.Siz begendiyseniz koyun tabi ismi.Han takisini hiç sevmiyorum böyle bir ağırlık gibi ,siyasi olarak ta belli kesim koyduğu için sanırım.Ama siz sevdiyseniz yegenize ne , yeğeninizin eşine ne ,hatta bana ne.Siz istediğinizi koyun ,onlar da ne istiyorlarsa yapsınlar .Şimdiden yaşı uzun olsun bebeğinizin .

Benim aklım sunda takılı kaldı sokaga çıkma yasağı var.. Ortalıkta vüris var ve siz misafir agırlıyorsunuz,,, diyeceğim bu 6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…