bu kadarinada pes ?!

koyabilirsiniz sizde benim icin no problem Efehan oda Efe dusunmus ortaligi karistirdilar bir isim icin

Evet dogru okumussunuz.. yurtdisinda bazi yasaklar kalkiyor ondan..ama tabikide sosyal mesafe korundu

Eşimin erkek kuzeninin eşiyle aynı zamanla hamile kaldık bir iki kez konuşmuştuk işte kız olursa şu erkek olursa şu diye gitti çocuğuna benim istediğim ismi koydu :) çok sinir bozucu ama hiç konusunu bile açmadım kendince bir havalarda psikolojileri bozuk sanırım

Bir daha görüşmeyin bence benimde teyzelerim var çok görüşmeyiz mesafeli davranırım.

evet biz bilmiyoruz kesinlikle halbuki sordum bundan 2 ay once bisey soylemediler .. karsi karsiya geldigimizdede konuyu ilk o acti.. iyiki acmis cunku ilerde kiskanc damgasi yerdim.. zaten dun whatsapptan durumunda saymis sayistirmis.. biz kiskancmisiz zavalliymisiz karakter yoksunuymusuz bilmem ne.. saka gibi.. onun seviyesine inanin dusmek istemem.. ve dusman oldugunu anladim 100% dusman..

ya inanin olabilir boyle seyler.. ama kalkipta esime mesaj atmalari.. ustune ustluk engellemeleri.. ne bileyim.. dusman iste.. birde sirf kendi hamileymis gibi konusuyor.. ve suratini asiyor senin oglun olacak kesin diyor..

Şu dönemde iyi cesaret Ensar koymanız. Ben de severdim o ismi, olumsuz koşullandım vakfından dolayı.
Allah Allah inanın Ensar vakfıyla ilgili ne döndü ya da dönüyor hiçbir fikrim yok hiç dikkatimi çekmedi. Sadece o ismi seviyordum ve koydum önüne de Yiğit ekledim süper oldu

o zaman en iyisi sizin kiziniz olurda ortadaki bu sikinti kalkmış olur.
Yok ya oğlan oluyo ikisi de aynı ismi koyup aralarına geçip dilek diliyorlar konuyu dayımın hanımı yazdı sandım bizde ağlama zırlama olmadı inattan ikimizde isim değiştirmesi yapmadık denk gelince iki aynı ismin arasında dilek diliyorum

Benim teyzelerimin çocuklarının ismi aynı. Sadece bir tanesi isminin yanına can koydurdu. Hiç kimsede sorun yapmadı neden aynı isim diye. Sizin başka derin mevzularınız var belli. Bence büyük bir mesafe koyun araya. Ama siz saygınız kaybetmeyin tavsiyem.

ya inanin olabilir boyle seyler.. ama kalkipta esime mesaj atmalari.. ustune ustluk engellemeleri.. ne bileyim.. dusman iste.. birde sirf kendi hamileymis gibi konusuyor.. ve suratini asiyor senin oglun olacak kesin diyor..
Birşeyleri kompleks yapıyorlar işte. Bence oğlu olmasını istemiyordu bile genelde öyleleri bir yarışa girip bak seninde şu cinsiyette olacak falan diyor arkadan iş çevrilmesi de bunu kanıtlıyor zaten komplekskli

yok zaten ben onun seviyesine dusmek istemiyorum.. cevap bile vermedim kendisine.. ne hali varsa gorsun.. isim degistirmek istemis hanimefendi.. degistirsin ne diyeyim...

Allah Allah inanın Ensar vakfıyla ilgili ne döndü ya da dönüyor hiçbir fikrim yok hiç dikkatimi çekmedi. Sadece o ismi seviyordum ve koydum önüne de Yiğit ekledim süper oldu
Karaman’da Ensar Vakfı’na bağlı evlerde 45 öğrenciye cinsel istismar ve tecavüz edilmişti, kamuoyunda fazlaca yankı bulmuştu halbuki.

bu nirvana olmuş

İsabet olmuş. Kan bağımız olan her akıl hastasiyla görüşmek zorunda degiliz:)
Ayrıca o xhan ismi siz doğum yapana kadar bin kere değişir. İçinize sinmez, başka isim hissedersiniz, kötü yorum alır etkilenirsiniz , o isimde birinin başına gelen bir şey duyar hormonlardan dolayı korkar sogursunuz. Daha önünüzde upuzuuun bir süreç var. Hatta cinsiyeti bile belli değil. Boyle inatlasmaya gerek yokmus aslinda ama olan olmuş.
Vardır bir hayır:) hayatından çıkması daha iyidir belki. Yoksa ikide bir dogumlarinizin-sütlerinizin-çocuklarinizin gelişiminin vs vs yarışini yapıp seni strese sokabilirdi mesela. Onda bu hamur var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…