bu kadarinada pes ?!

Benim aklım sunda takılı kaldı sokaga çıkma yasağı var.. Ortalıkta vüris var ve siz misafir agırlıyorsunuz,,, diyeceğim bu 6
misafir agirlamadik biz yurtdisindayiz burada bazi yasaklar kalkti annem hastalanmis acil gittik tabi yinede sosyal mesafeyi koruduk.. ve orda tesaduf gorustuk

misafir agirlamadik biz yurtdisindayiz burada bazi yasaklar kalkti annem hastalanmis acil gittik tabi yinede sosyal mesafeyi koruduk.. ve orda tesaduf gorustuk
Geçmiş olsun... Ozaman yapacak birşey yok görüşme ozaman çokta lazım insanlar değil

Belki kızınız olacak ve çok sevdikleri x ismi onlara kalacak zaten neyin hırsı bu :KK51:

Merhaba arkadaslar,

Ben 4 bucuk aylik hamileyim.. kiz'mi erkek'mi bilemiyoruz.. ablamin gelini yani yigenimin esi'de dogum yapacak 3 hafta kaldi, oglu olacak her neyse kiz erkek farketmez..

Neyse biz bundan 2 ay oncesi esimle isimlere karar verdik yani kiz olursa su olsun erkek su olsun diye..

Hatta yigenimede sordum ne dusunuyorsunuz isim olarak diye soylemedi kararsisiz dedi..

Dun tesadufen gorustuk.. Gorusmez olaydim..esi konuyu tabi bebekten acinca haliyle isim konusunuda acti.. ve ne koymayi dusunuyorsunuz dedi.. bende erkek olursa "xhan" kiz olursa "y" seklinde.. bir baktim yigenimin esi bir durakladi ve tuhaflasmaya basladi.. ama dedi bir aylar oncesi ogluma "x" isim dusunuyorduk hatta odasini bile hazirladim demezmi.. bende dedimki olabilir bizde kararlastirdik ama bizimkisi "x +han" eklemesi var dedim.. sonucta isimler tek kisilik degilki dedim.. o zaman bende senin cocuguna komple ismiyle degilde sadece "han" eklemesiyle seslenirim demezmi.. sen bilirsin dedim.. bu aldi elinde telefonu mesaj ustune mesaj birilerine.. yigenime surekli hadi gidelim hadi gidelim sinirinden fesatligindan.. ortada hol yok yumurta yok..

Aksam eve gitmisler yigenime demiski tezyen bana bunu bunu soyledi cok uzuldum.. oturmus bir guzelde aglamis.. yigenim esime bir suru mesaj atti iste esim agladi bilmem ne.. derken esimi engellediler her yerden.. dusman bildiginiz.. biz ayip ediyormusuz.. hem yuzume guldu aksam hemde eve gidince arkamdan atip tutmus.. birde cok uzulmus hanimefendi sanki biz hamile degiliz.. hormonlar bir ona ozel..

Zaten sorunlu bir insan kendisi.. ablamin kizina iftira atmalar, esinin telefonunu alip gorumcesine hakaret yagdirmalar..

Ne diyeyim Insallah beddua etmez banada dogmamis bebegimede.. Maalesef boyle insanlarda varmis.. siz ne dusunurdunuz ?? inanin mesjaj atip birsey bile soylemedim seviyesine dusmemek icin.. ne hali varsa gorsun..
Zaten sorunlu bir insanmış bu vesileyle kurtuldunuz

Ayy öocuklsr yapmaz bu yapılanları..cidden çolugu çocugu kınamayın sımarıypr işte sacma dabranıyor falan doye.bızdr yetişkinler yetişkin degil ki cocuk yetiştirsin.

Ne boş insan var dünyada ya... Keşke her önüne gelen çocuk sahibi olamasa.
Boş verin kurtulduğunuz iyi olmuş aptallardan.

Ee sizde başka isim düşünün. Daha cinsiyetiniz bile belli değil. Ayrıca sizin cinsiyet belli isim belli olsa, yeğen eşi sizin koyacağınız isme biz bunu düşündük dese, eminim Sizin için o suçlu olurdu.

Kadın ve kocası, keşke doğal seleksiyon gerçekleşmiş olsaydı. Bir de çocukları olacakmış. Engellemeleri hayrınıza olmuş. Silin gitsin...

Ee sizde başka isim düşünün. Daha cinsiyetiniz bile belli değil. Ayrıca sizin cinsiyet belli isim belli olsa, yeğen eşi sizin koyacağınız isme biz bunu düşündük dese, eminim Sizin için o suçlu olurdu.
onlar kesinlikle suclu olmazdi gozumde.. cunku isim soylendikten sonra kendisi tuhaflasti.. ben sevindim hatta sonucta isim.. pistide olunabilir gozuyle bakiyorum.. neyse zaten cinsiyet belli degil.. hayirlisi

onlar kesinlikle suclu olmazdi gozumde.. cunku isim soylendikten sonra kendisi tuhaflasti.. ben sevindim hatta sonucta isim.. pistide olunabilir gozuyle bakiyorum.. neyse zaten cinsiyet belli degil.. hayirlisi
Ben sizin gibi düşünmüyorum. Ben çocuğuma koyacağım ismin yakın bi tanıdığımda olmasını istemezdim.

Kız heryerde yok sokağa çıkma yasağı 😅

Biliyorumm o yüzden mesajlarına da baktım işe gittiğini korktuğunu gelince kıyafetlerini hemen çıkarıp ellerini hemen yıkadığını bir yorumunda yazmış bu kadar korkan hamile bir insan dışarıda nasıl bir yerde oturuyor onu anlamadım

Ay benim kuzenimin karısı da senin ismini çok beğeniyorum bebeğime koyayım sen ismini değiştir demişti bana ben de saf gibi şaka sandım devam ettirdimkskdkdl sonra ifadesiz bi şekilde ciddiyim dedim bana. Kuzenime de ne olur ismini değişirse demiş 25 yıllık ismimdi o vakitler ... Yani böyle manyak çok biri de size rastgelmiş
Huzurla mutlulukla gelsin bebişiniz boşverin bu tarz insanları kaale almaya değmezler inanın

Ablanızın oğlundan ve gelininden siz daha büyüksünüzdür diye tahmin ediyorum, sonuçta teyzesiniz. Onlar çocukça davranmış olabilir ancak siz de hiç teyze gibi davranmamışsınız, çocukla çocuk olmuşsunuz. Onların bir aksilik olmazsa erkek olacağı belli ve sizin bebeğinizden önce doğacak. Onlar x koyarken ardından sizin xhan koymanız olmaz. Bu olay bir kez daha şunu göstermiş oldu ki insan üsluptan dolayı haklıyken haksız duruma düşüyor. Siz haksızmışsınız ancak çocuk gibi sizin engellemeleri olmamış. Bundan sonra zor düzelir.

Ablanızın oğlundan ve gelininden siz daha büyüksünüzdür diye tahmin ediyorum, sonuçta teyzesiniz. Onlar çocukça davranmış olabilir ancak siz de hiç teyze gibi davranmamışsınız, çocukla çocuk olmuşsunuz. Onların bir aksilik olmazsa erkek olacağı belli ve sizin bebeğinizden önce doğacak. Onlar x koyarken ardından sizin xhan koymanız olmaz. Bu olay bir kez daha şunu göstermiş oldu ki insan üsluptan dolayı haklıyken haksız duruma düşüyor. Siz haksızmışsınız ancak çocuk gibi sizin engellemeleri olmamış. Bundan sonra zor düzelir.
Iyi de konu sahibi onların bebeklerinin isminin x olacağını bilmiyor ki soruyor söylemiyorlar belli değil diyorlar teyzeye soruyorlar teyze de xhan koyacağım diyor bunlar ondan sonra feryat figan ediyorlar. Ayrıca teyze olmak demek illa büyük olmak demek değil yeğeninden 15 yaş küçük benim arkadaşım

Ay benim kuzenimin karısı da senin ismini çok beğeniyorum bebeğime koyayım sen ismini değiştir demişti bana ben de saf gibi şaka sandım devam ettirdimkskdkdl sonra ifadesiz bi şekilde ciddiyim dedim bana. Kuzenime de ne olur ismini değişirse demiş 25 yıllık ismimdi o vakitler ... Yani böyle manyak çok biri de size rastgelmiş
Huzurla mutlulukla gelsin bebişiniz boşverin bu tarz insanları kaale almaya değmezler inanın
Şakaysa çok komik gerçekse trajikomik. Dünyayı kendisi ve bebeği etrafında çeviren anniş, hamiş ve diğer mişmişlere hayatta kolaylıklar diliyorum. Böyle yaşamak çok zor olsa gerek.

Yiğeninizin eşi de ne tuhaf mış
Ama benim garibime giden çocuğuma isim konusunda öyle herkes ile paylaşmazdım çünkü çok özel bit durum ancak eşim babam annem
Bu isim konusu çok sıkıntılı herkes ister ki benim bulduğum isim takılsın ondan sonra gör tartışmayı ve kargaşayı, darılmayı bunlar tehlikeli işler karda gezeceksin ama ayak izlerini saklayacaksın

Iyi de konu sahibi onların bebeklerinin isminin x olacağını bilmiyor ki soruyor söylemiyorlar belli değil diyorlar teyzeye soruyorlar teyze de xhan koyacağım diyor bunlar ondan sonra feryat figan ediyorlar. Ayrıca teyze olmak demek illa büyük olmak demek değil yeğeninden 15 yaş küçük benim arkadaşım

Tahminde bulunduğumu belirttim, yaşıt ya da daha küçük olabilirler ama bunun cevabını verecek kişi konu sahibidir.

Konu sahibi iki ay önce yeğenine söylemiş ismi, yeğen bir şey diyememiş. Yeğenin direkt biz de benzer ismi düşündük demesi gerekirdi. Gelin hanım konu sahibine bir sonraki görüşme de söylemiş hangi ismi koymayı düşündüğünü ve beklentisi karşı tarafın isimden vazgeçmesiymiş. Konu sahibin çocuğunun cinsiyeti belli bile değil, vazgeçebilirdi. Ya kendisi için isim çok önemli ise sebeplerini söylebilirdi. Ablasının hatrını düşünerek daha ılımlı yaklaşabilirdi. Bu konu yüzyüze konuşularak çözülecek bir konuyken karşı tarafın yaptığı çocukluğa konu sahibi de dahil olmuş, inatlaşılmış. Konu sahibi ve eşini heryerden engellemeleri çok abartılı ve hatalı olmuş, bir daha nasıl barışırlar bilmiyorum. Ama tek karşı taraf hatalı diyebileceğim bir durum değil. Bu benim fikrim ve konu sahibi için yazıyorum. İnsanlar buraya bizim yorumlarımızı öğrenmek için konu açıyorlar, faydalı olmak ve bakış açısı kazandırmak için yazıyorum ben foruma.

Back
X