bu kadından nefret ediyorum!!!

bende hamileligimin ilk zamanlarında hep kv dedn rüyamda gördüm erkek kesin bu erkek falan cok duydum bide onlarda deden toruna isim geciyomus kesin neyse biz ultrasyona gittik erkek bunlar nasıl hevesli tabi bekledikleri gibi oglumun ismini koymadım cok bozuldular hatta küstüler yani oglanda olsa kızda olsa istedilerini yaptıramayınca habire laf sokarlar bende artık hepsine cvp veriyorum hemde cekinmeden sende cekinme arkadasım annen bi daha dünyaya getirmeyecek seni çocugunada laf söyletme kız olsun camurdan olsun de gec

ne erkek hastası bir kadınmış bu ya! bazıları gerçekten kaynana değil de kaynanatör

söylemek istediklerinin, içine attığın için seni seneler sonra hasta etmesinimi tercih edersin yoksa içini döküp hem sen lafları sokunca suratlarının geldiği hali görmek hemde konuyu halledip bir daha ağızlarını açamamalarınımı istersin ???

sen de desene ben zaten hiç erkek istemiyordum.. Allah gönlüme göre verdi diye...:)))

benim iki kızım var.. böyle densizlere hep aynı şeyi söylüyorum. hatta densizin teki "neyse artık 3. erkek olur belki" dediğinde, "kız olacağının garantisi olsa 3.çocuğu doğururdum ama erkek olur diye istemiyorum" dedim..

bu hasta ruhlu insanlardan çok var maalesef.. işin kötü yanı da genelde kadınlar böyle oluyor:)

lanet gelsin bu zihniyete
yuz yillar boyu kadini ezen zihniyet!

nice kadinlarin ustune kuma geldi
nice kadinlarla alay edildi "kiz annesi" diye
nice kadinlar bosatildi
catir catir oglan olana kadar 5-6-7-8-9 tane dogurtuldu
avrupanin gobeginde sahitim sekiz kiz kardes bir oglan
kizlara bayramlik alinmazdi ama o tek oglana alinirdi
daha neler neler

kadini tarla gibi gorenler bilmeliki o halde
erkeklerin tohumundan ileri geliyor cinsiyet
ve biraz maneviyatlari varsa bilmelilerki
Allahtan hayirlisi dilenir
yok soy yurutulecek
yok namimiz yuruyecek
dusuncelere saygi duyulmasi gerek diyoruzda
bu zihniyetin neresine saygi duyalim

benim bir kizim var
insallah bir kizim daha olur
benim kayinvalidemde cektiklerine bakmadan
bu konuda laf vurdu kendince

o cahil kadinin agzinin payini verin
insallah bir kizim daha olur diyin
cok sinirlendim
benim biricik kizim Berfinimi dusundumde icim sizladi
biri ona bu sekil yaklasirsa diye
off off

Ben şunu öğrendim 3 yıllık evliliğimde;
Eşim ve çocuğumdan (henüz yok) başkası kapı dışarı.
Kulaklarım tıkalı beni ilgilendirien eşim ve çocuğumun tutum ve davranışıdır.
Çokda önemseme... Şükür eşin o zihniyette yaşayan bir insan değilmiş.

Ah canımmm hiçç tatlı canını sıkma sen.O sana yapıyorsa sende ona inceden inceden sok bak nasıl rahatlayacaksın.Bizimkilerde hep erkek delisiydiler bizi nasıl etkilemişlerse doktor kız dediğinde eşimde bende öylece bakakalmışız doktor eşime dediki galiba erkek bekliyordunuz öylece kaldınız eşimde olurmu öyle şey hayırlısı ne ise o olsun dedi.Neyse doktordan eve geldik dedik kızımız oluyor kayınpederim dedi ki "doktor yanlış görmüştür,o erkektir" bende "niye öyle diyorsun baba kızımı sevmeyecek misin" "ay olurmu öyle şey tabiki seveceğim"vs dedi şimdi kızıma aşık resmen dedesi.Sen de bence arkadaşların dediği gibi "anneciğim cinsiyeti belirleyen erkektir,ne yapalım kız olmadıysa ayıp değil,kabahat değil,iki de bir söyleyip oğlunun moralini bozma istersen" diyebilirsin yada "anne bir daha ki alt değişimini sen yap istersen iyice bir bakıver belki oraya bir yere görmek istediğin şey sıkışmıştır da biz görememişizdir belki de sahiden erkektir" yada "sende kız çocuğu doğurdun pişmansın galiba ki sürekli söyleniyorsun belki Allah 2.bebeğimi erkek nasip edecek"ayrıca görümcende takılırsa sana "demek ki sen has gelinsin ki erkek doğurdun,gelinlik doğurduğun çocuğun cinsiyetiyle oluyorsa ben daha şanslıyım"de geç git.Kafana da takma onlar senle oynuyorlarsa sende oyuna katıl tatlım sende onlarla geç dalganı gülersin rahatlarsın fena mı.Sağlıcakla kal....

yani bu devirde bu kafa yapısı!!!
canım senin tek lafın "anne unutma ki sen de kız olarak doğmuşsun!"
olmalı!!!
......
çok da uzatırsa ona bebeğin cinsiyetini belirleyen kromozomlar aslında babadan geldiğini söyle dicem ama anlamaz ki!!!Allah erkek torun dieye yüzünü eğdirmesin dilerim..böyle büyük konuşanlar sonra ağzının payını alıyor malesef bi şekilde...

Katılıyorum.
Sizin doğuma da az kaldı sanırım, bebişin gelmesi yakın. İnşallah moralinizi yüksek tutuyorsunuzdur

Düzeltme:Şimdi takvimi farkettim, 12 güncük kalmış

Son düzenleme:
Cahil işte resmen cahil.

Kendi cinsiyetini ikinci plana atıp erkekleri başının üstüne çıkaran bi kadın cahildir boşverin uğraşmaya değmez.

Katılıyorum.
Sizin doğuma da az kaldı sanırım, bebişin gelmesi yakın. İnşallah moralinizi yüksek tutuyorsunuzdur

evet iyi olmaya çalışıyorum canım ..çok teşekkürler..az kaldı doğuma ..bu arada kızım da pazartesi bademcik ameliyatı olacak inşalalh annemler gelecek ameliyat öncesi..inşalalh maddiyatı düzelticez..tek krediye bağlaıcak 2 sne ödücez ama olsun inşallah ödücez..
mutlu oldum hatırlanmak güzelmiş teşekkürler

Katılıyorum.

evet iyi olmaya çalışıyorum canım ..çok teşekkürler..az kaldı doğuma ..bu arada kızım da pazartesi bademcik ameliyatı olacak inşalalh annemler gelecek ameliyat öncesi..inşalallah maddiyatı düzelticez..tek krediye bağlaıcak 2 sne ödücez ama olsun inşallah ödücez..
mutlu oldum hatırlanmak güzelmiş teşekkürler

Son düzenleme:
Çevremde o kadar çok örnek var ki.. cahil insanlar illa erkek olacak diye tutturuyor 3 kızı var mesela ama hâlâ erkek istiyor kadın 4.yü doğuruyor o da erkek oluyor ama Allahtan hayırlısı istenmediği sadece erkek diye tutturulduğu için doğan erkek hiç iyi bir insan olmuyor büyüdüğünde.ben bunu Allah'ın bir hikmeti olarak değerlendiriyorum.ne olursa olsun hayırlısını dilemek lazım.kız,erkek hiç fark etmez önemli olan ailesine,çevresine faydalı bir insan olmasıdır ama bunu idrak edememiş çok fazla insan var maalesef.

tarlaya kız ekmiş oglu sen kendi kendine yapmadınya ôrümcek kafalılar ya,tüh bir weliaht getirememişsin,anacım bende bunu anlamıyorum oglan olunca iyi kız olunca ayakkabı köselesimi oluyomuş fikirsiz kadın ya...madem ögle kendininde kızı var o dogunca karalar mı bağlamış allahım sen akılsızlara akıl ihsan eyle.amin

ben beceremedim, bi erkek daha dogursana kayinvalide de canim. Hatta gotur kuyumcuya dogur erkegi hangi seti istersen hatta kuyumcuyu alcam sana de olsun bitsin...

cidden cahilliğin bu kadarı ya ya evladınız erkek çocuğu olupta Allah korusun rahatsız olsaydı daha mı iyi olacaktı insanların yatıp kalkıp şükretmesi gerekirken sağlıklı torunumuz oldu olmayan nice insanlar varken bizim torunumuz oldu diye sevinmeleri gerekirken bu cinsiyet ayrımını yapıyorlar ya çileden çıkıyorum nice insanlar var yıllardır bebkleri olmuyor bir kız çocuğu bile olsa razılar ama olmuyor işte. bu durumda olsaydı daha mı iyidi ne gelirse zaten başımıza şükürsüzlükten ve böyle cahillikten geliyor Allah yardımcınız olsun cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…