bu kadından nefret ediyorum!!!

kayınvalideniz hiç kendi cinsiyetini düşündü mü acabaaaaa yada kızının ne olduğnu

terbiyesizzzzz Allah ne verirse hayırlısını versin bu insanları anlayamıyorum yaa

hayatta kimseye ama kimseye hele ki bir anneye asla saygısızlık etmem

ama kayınvalidenize gerizekalı demekten alamıyorum kendımı Allah ıslah etsin

Allah bildiği gibi yapsın anlamıyorum anlayamıyorum böyle insanları be kadın sen de erkek değilsin

napıcaz öldürelimmi seni...kızlar olmasa erkekler nasıl olucak oğluna nasıl kzı bulcan a salak

tövbe yarabbim yaa Allah ım akıl fikir ver şöyle insanlara

canım sen de bakma takma demıycem cidden sinir bi durum...ben mi yaratıyorum haşa

Allah veriyo şükürsüzlük etme günah büyüklük yapıp akıl vericeğine cahil cahil konuşuyosun yazık be yazık de geç

bence boş yere kendinizi üzüyorsunuz, bırakın ne derse desin, nur topu gibi bir kızınız var, negatif enerjiyle dolup bunu bebeğinize yansıtmaya bile değmez, kızınız mutluluğu herşeyi unutturmalı size, boş yere kafanızı yoruyorsunuz. ona en güzel cevap susmak ve tevazu göstermek olacaktır. siz tebessümü yüzünüzden düşürmeyin. sevginin yenemediği hiç bişey yok bu dünyada

yazıklar olsun öyle anneye ne adar iğrenç biri sen bozmadın mı hiç onu .. Evet o be hiç ayılır mı kız erkek diye Allah vermiiş sağlıklı sıhatli bir melek oğlu bişey demiyo mu? Sende hiç canını sıkma cahilliğine ver ve boz onu iinden geleni söyle atma içine bence toplasın kendini

sustukca üstüme biniyor,Allah korkusu yok bu kadında,hergun yeni bir lafla karsımda ağzının payını vermezsem daha cok azacak...

ah sorma bu anlattıklarım bınde bırı daha neler yaptı bana nelerrr,benım kaynanayla yarışılmaz bır soyle on cevap verır

ilk zamanlarda bende susturamıyordum inan ama artık o kadar bıkmıştım ve evliliğimden soğumaya başlamıştımki şimdi en ufak bi lafında ağzınının payını veriyorum. onlarda anlıyolar bi süre sonra ve ister istemez susuyolar .yeni evlisin sanırım bunlar bi süreç hep böyle devam etmicek emin ol .

konunu okuyunca bir karikatür var o geldi aklıma

ben olsam bir dayanır iki dayanır en sonunda patlardım.
annecim kalbinizi kıracağım tekrar bana bunu söylerseniz diye bir uyarı çekerdim.
bir benzerinide görümceye çekerdim.
erkek doğurunca boyumu uzamış kendisinin.
kızmış erkekmiş sağlıklı hayırlı olsun demiyorlarda.
hepsi evlat.

bu ne alaka şimdi tövbe yarabbim bebeğe göre hediye altın çok saçma itici bi durum !

Bu nasıl bir mantık silsilesi böyle. Çok canınızı sıkarlarsa güzelce konuşur rahatsızlığınızı belirtirsiniz. Ama bence hiçç muhatap olmayın

Sana böyle şakayla ''bir erkek doğuramadın '' diyen görümcene aynı şakayla dön de ki ; Abinde bir erkek olup karnıma erkeği koyamadığı için kız doğurdum ''

ALLAH'ım bu devirde bu cahil kafalarla uğraşmak ne zor iş...ALLAH akıl fikir versin.

Son düzenleme:
annemin kendinden 2 yaş büyük eltisinin 2 oğlu var.. Annemle aynı dönemde hamile kalmışlar hep ikinci çocuk kız üçüncüsü kız tabi eltisi kaynı hava basıyor oğlumuz var bizim erkeğimiz senin karın bir tane ancak erkek doğurdu diye annem çook ağlamış üzülmüş kırılmış laflarına...

Seneler geçti biz hepimiz okuduk Allaha şükür maddi manevi ailemizin yanındayız ve ailemizi hiç utandırmadık..

Onları hava bastığı ogulları hala serseri serseri dolasıyorlar baba oğula oğul babaya bıçak çekiyor mahallede tekmek tokat birbirlerine giriyorlar...

Allah başa vermesin Rabbim ne verirse hayırlısını sağlıklıısnı versin aminn güzel canınızı üzmeyin boşverin

tam bir cahiller baska bir şey değil. Kız evlat baskadır neden bılmıyorum ama ben kızları cok severım . . bencede sen oyle bır laf ettıklerınde erkek belirliyor bebeğin cinsiyetını dersin olur biter dengesız cok ya

ERkek çocuğu da sevin,kız kendini sevdirir derler büyüklerimiz tam tersine...

Kızınız biraz büyüyüp cilveleriyle kendini sevdirmeye başlayınca hele de eşiniz kızınızla tam baba kız bağını kurunca kayınvalideniz o zaman asıl dertlenecek..

Hiç üzülmeyin ,ilerde kızınız acısını çıkartır bu üzüntülerinizin.

kendi cinsiyeti neymiş. alt tarafındakinin farkında değil heralde.. tv de cinsiyet ile ilgili güzel belgeseller var. izletin. hem mucizeyi görsün hemde cinsiyeti sevgili oğlunun belirlediğini idrak etsin. bu beyin ile edebilirse..
sevgiler

ahh kuzum ilk önce Allah bağışlasın Yarabbim sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip eylesin... cnm eşinle konuşmayı denesen ama duygu sömürüsü yaparak kızım o bnm cnm evladım her defasında laf etmesinden üzülüyorum sanki kız doğurdum da suç işledim ne olur birşeyler yap evledımız canımız sürekli laf etmesine izin verme ne olur de...

erkekler duygu sömürüsü yapmadan hiçbirşeyi kaide almıyor tabi bazılarında ters de tepebiliyor:44:

Cahillikten öte k.valideniz erkek torunu saplantı haline getirmiş, acilen saplantısı için tedavi olması lazım.
Bir de merak ediyorum kendi kızları var mı? varsa nasıl ilişkisi onlarla?

Bu ne ya!Ben olsam şimdiye patlamıştım.istersen cinsiyetini değiştirelim ameliyat ettirelim ,sana dert oldu ,derdim.

Kadınları küçük düşürenler yine kadınlar.... kendinizi ve kızınızı ezdirmeyin. artık sizde alttan alttan laf sokmalara başlayın. herşeye bir cevabınız olsun. bana aynı şey yapılsaydı kaynana, eş, görümce dinlemez hepsine geçirirdim lafı. susarsanız ezilirsiniz.

boyle zıhnıyetlere cok uyuz oluyorum .sen ne dıye dert edıyorsun kı
o sızın cocugunuz baskası ne demıs kımene .
kayınvalıden konussun dursun .
esınle sen mutlumusun bosver .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…