Saç Kesim Şekilleri Bu kahkül modelinin adını bilen var mı ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

LadyHeeHee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7
0
36
İstanbul

Bu iki kahkül modelinin adını bilen var mı varsa söylermisiniz ? ? ve tam yuvarlak olmayan ovalimsi bir kafa yapısına sahip olan kişiye yakışır mı ?

Bu iki kahkül modelinin adını bilen var mı varsa söylermisiniz ? ? ve tam yuvarlak olmayan ovalimsi bir kafa yapısına sahip olan kişiye yakışır mı ?

benım kafa yapım da oval cnm ve de ben gıttım kuafore percem yapın saga dogru dedım aynı ıkıncı resımdekı gıbı yaptı zaten ıkıncı resımın ayırt edıcı ozellıgı yok bence ama bırıncı resımdekı kızın kakul yapısı benım de hosuma gıttı ama kakul sureklı bakım ıstıyo ben de yoruldum acıkcası uzatıyorum bence bak senın kafa yapında oval bızım gıbılere uzun daha cok yakısıyo gıbı gelıyo bana sahsen bı de benım alnım dar

benim anlım pek dar değil ama 1. resimdeki kahkül daha kullanışlı geliyo bana 2. resimdeki nin saçı toplasan kahkül kötü görünmez mi ?

benim anlım pek dar değil ama 1. resimdeki kahkül daha kullanışlı geliyo bana 2. resimdeki nin saçı toplasan kahkül kötü görünmez mi ?

sacı topladıgın zaman ıkıncı kakul cok guzel duruyo ama benım sorunum su hergun sacını toplayıp dısarı cıkanlardan degılım mesela haftada ıkı kez topluyosam uc kez acık bırakırım acık daha cok sevıyorum bılmıyorum nedenını ama :) ve acık sevdıgım ıcın daralıyorum kısa kakulle bu arada bırıncı kakul daha guzel bence ama ta nerden kesmıs kuafor o sacı yıkadıgını dusun gerı nasıl ole ayarlıcan zor bence kullanımı cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…