- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
tebrikler ekşi ye düşmüşsün konunla
canım ekşide hakkımızdaki yaptıkları yorumlara nereden bakılıyor?
'o kaplumbağa bu evden gidecek' başlığı altında ekşicilerin konuyla ilgili döktürdüğü yorumları okuyabilirsiniz.
Tamam arkadaşın konusu ilk okunulduğunda aşırı derecede absürd,komik gelebiliyor.Ufacık bir problem.Ama işin içinde bir bipolar bozukluk olduğunu hesaba katarak yorumlar yapmalılar.Kezban gibi kelimeler kullanmaları yanlış.
Daha önce de yorumumda belirttiğim gibi konu sahibi arkadaş lütfen en acil olarak o hayvancağızı bir tatlı suya bırak.O da kurtulsun sen de.
birbirlerine bir şey yapmazlar mı?
0-6 yaş grubu çocuklar gibi davranacak, bu kadar sinir krizlerine girecek ne var
okudum okudum anlamadım
en ufacık bi olayı bu kadar abartabilme potansiyeliniz varsa
psikolojik destek alın derim
ve kaplumbağa o evde gerçekten durmamalı, güvende değil
istanbul' da yaşıyosanız verin bana
hem siz kurtulun hem de zavallı kaplumbağa
şu kızın üstüne ne kadar gittiniz ya abartıyosa abartıyor demekki rahatsız olmuş hayvanlarla içli dışlı büyümeyen insanlarda var
konu sahibinin zaten kaplumbağası varmış. hatta onun için "oğluşum" demiş. yani belli ki hayvanlarla içli dışlı. gelen hayvan da kedi, köpek gibi sürekli ilgi isteyecek bir hayvan değil. yemini suyunu vereceksin o kadar. o yüzden bu kadar tribal durumlara girmesine gerek olmadığını vurguladı burada herkes. :) bu arada aynı şehirdeysek ben de sahiplenebilirim kaplumbağayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?