- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
bende ewde oğlu war mikrop amaçlı kafayı yediğini sandımilahi siz bişey demiyorum yaa...
ahh ahh keşke tek sorun kaplumbağalar olsa götürüp ormana bırakın çokmu zor
bende ewde oğlu war mikrop amaçlı kafayı yediğini sandımilahi siz bişey demiyorum yaa...
ahh ahh keşke tek sorun kaplumbağalar olsa götürüp ormana bırakın çokmu zor
Mikerinos; hayvan sevgimi sizin ölçütlerinize göre belirleyemem. Normalde hayvanları çok severim, beni kaç defa hastanelik eden kedime bile evde olmasa da bakmaya devam ediyorum ben. Bu durumu şu an cidden anlatamıyor olabilirim, bilmiyorum.
Feza_ ; yerine koymak gibi değil aslında. Yani şimdi saçma bir örnek olacak ama olay benim olmayan bir şeyi sahiplenememek.
komidin26 ; sadece iş yerinde stresli bir gün geçirdim. annemle ya da hayvanlarla sorunum yok.
cerebrum77 ve sanspasa ; Allah beterini versin falan mı diyeyim ne diyeyim? Hani konuya zerre yardımınız dokunmuyor, anca laf sokmak için cevap atıyorsunuz ya, bitiyorum o duruma.
Coldplay ; Yan odada sanki yürüyor da, taşların oynama sesini duyuyorum sanki. Yem vermiştim geldiğinde, hani ısınacaktım belki ama kaplumbağam ikinci plana atılınca gitmesi taraftarı oldum.
gelinciksurubu ; kırılacak bir durum yok ki ortada, ben de arar söylerim çok zor bir şey değil. Çok büyük bir şey beklemiyorum ama annem bu isteğime anlayış gösterebilirdi. Ben de normal şartlarda sorun etmem zaten, isterse at baksın evde, ama benim kaplumbağamı ikinci plana atamaz.
Meleknaz; cidden yaptığım üveylik, hani tam kelime anlamı bu. Bakabileceğimi biliyorum ama hemen değil, ortam yok şu an. beslemişsin bilirsin. O plastik kapta kaplumbağa mı beslenir Allah aşkına? Aynı akvaryuma koysam büyük küçüğü döver mi? ya da bir sıkıntı olur mu?
mattika; ben sevimsiz, çirkin falan mı dedim ya da nerede dedim gösterir misiniz? Benim derdim beraber bakamayacak olmak. 13 sene kaplumbağa baktım daha önce, bundan çok daha büyüktü. Sorun sevimsizlik meselesi değil, saçmalamayın lütfen.
yazık kaplumbağaya ağzı olsa neler söylerdi :.d ona yapıcağınız en büyük iyilik gidin doğal ortamına bırakın:!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?