- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
Çok üzücü. İntihar edip bu dertten kurtulun. Tek odalı bir evdesiniz muhtemelen ki kamplumbağa hep sizin yanınızda ya da tekerlekli sandalyeye mahkumsunuz kamlumbağayı götürme şansınız yok. Aman allahım... Tüh tüh tüh...
evet öyle. yoksa gelmesini zaten ben de istemiştim. biraz da ürktüm.
o kaptan çıkıp gezmeye kalkarsa eve giremem üstüne basar öldürürüm korkusuyla
:)))
yanılıyor olabilirim ama sen bu hayvandan büyük olduğu için korkmak demeyelim de tiksinmişsin galiba....bunu söylemende bi sakınca yok ki üstelik kokmuşta olabilirsin bunu söylemekte de bir gariplik yokki...sevmediysen açıkça söyle hayvana da iyilik yapmış olursun ....
birbirlerine bir şey yapmazlar mı?
Böyle bir konuya bu kadar anormal tepkiler verdiğine göre sinir hastası olmalısın. Seni gören evladını filan kaybetti sanır herhalde. Öncelikle bir doktora görün, belki bir sakinleştirici filan yazar da kendine gelirsin.
O hayvancağıza acıdım. Kimse ona sormadı bunları yaparken. Hayvanı almayı kabul eden sen, ama eve gelince istemiyorum diye kendini yerden yere atan yine sen. Hayvanı oyuncak yapmışsınız. Çok sinir bozucu birşey bu vicdan sahibi olup da bu konuyu okuyanlar için kusura bakma. O yüzden bu kadar tepki aldın. Ama herkese verecek cevap bulmuşsun. İnternetten bakın, mutlaka isteyen birileri bulunur. Yazık hayvancağıza, hakkatten çıksın o evden, kendini sevebilecek bir insana gitsin inşallah.
Arkadaş söylemiş bipolar bozukluğum var diye... Ben de ilk önce çok kızmıştım ama daha önce kedisine çok sabırlı davranmış hayvanları oyuncak yapacak biri değil bence.... Tepkisinin nedeni annesinin onu hiçe sayması ama o hayvanın bir can taşıdığını untmaması gerekiyordu...
Büyüttüğümün farkındayım.
Ama cidden istemiyorum.
Benim kaplumbağamın yerini nasıl ona verir? Katlanamıyorum.
Görmeye bile dayanamıyorum, normalde hayvanlardan korkmam ama bundan tiksindim de.
Onun geri gitmesi gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?