haa bıde acayıp ıyı duygu sömurusu yapar ondan haz etmememın bı sebebıde evlndığımın ertesı gunu daha balayına gtmeden takılarımı ıstedı bnden ceyreklerımı ağladı yok borcum var yok en kısa zamanda ödıcem falan bnde kıyamadım verdım ee aradan bı ay gecmedı bu sefer bılezıklerımı ıstedı ıkı tane versın dıe eşıme soluo bn verdım o bıdaha ıstedı bu sefer bn esımle kavga ettm.. eşimde annesıne isteme artık kızdan altın klmadı zaten dıyınce o altınları bn yaptım o kım oluyokı onamı soruyon falan dedi evlenelı ıkı sene oldu ne gelen altın var ne gdenn...ve bn bunlara hep sustummm:1no2: akılsız kafamklava:
sizinkiler alcaz demiş almışlar gene yaa benim kayınpeder ne yaptı
mobilyayı ben alcam siz beğenin benim kredi kartımdan geçelim dedi biz de ok dedik sonra gezmeye başladık sürekli aradı eşimi buldunuz mu diye bizde bakıyoz fiyat araştırıyoz falan dedik neyse karar verdik 2 3 gün sonra gidip alıcaz aradık haber verdik sizce ne dediiiii
paranız varmı ödeyemediğiniz ay olunca haber verin ben öderim dediiiii
iştee ben bu insanları dede babaanne yaptım..
asıl ben ne yapıcam kızlar:umursamaz:kayınvaldem yok ama 42 yaşında ailenin en büyüğü görümcem var.onun 3 çocuğu+eşimin diğer 2 kız kardeşi+abimin kızları vede yengem+annem+2 teyzem hepsi gelecek doğumumda.vede uzaktan geldikleri için uzun süre kalacaklar.ben sizdende beter durumdayım.keşke sadece annem olsaydı yanımda.birde onu bırakın doğumdan bir iki hafta önce gelmeyi düşünüyorlarmış.gelme diyemem ki kimseye.bilmiyorumkismileevim iyice kalabalık olacak.ahh ahhmafoldumben
şu sözü duydum şok oldum
yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu:1shok:
canım birşeye ihtiyacın varsa yada birşey canın çekiyorsa ben yapıp göndereyim sanaolumunekankayizsmilesenin halinden senin gibi olan anlar:tomato: :roflol:
o neymis oyle yaa...
ayy kizlar yazdiklarinizi okudum da cok anliyorum sizi.. herkesin farkli sebeplerle sorunlari var kayin valideleriyle..
insanin kendi annesi gibi var mi yaa... bi de ben kendi ailemden con uzaktayim, burda yakinlarim var ama yakin oturmuyoruz hepsiyle, esimin ailesiyle yakiniz.. ama ne fayda,, benim dusuk riskim oldugu icin 2 ay evden cikmadim, anca 3 kere aksam cay icmeye gelmislerdir. patladim sikintidan... allahtan internet var da vakit gecti.. aksama kadar bos bos evin icinde hapsoldum.. bebegim iyi olsun da ben katlanirim sorun degildi ama yakiniz biz.. niye ilgilenmez insan, yardimci olmaz ki,
isim var mi, utu birikmis mi, midem bulaniyo mu, acmiyim, canim bisey cekiyomu hic birsey yok yani.. zavalli annem bi yandan ben bi yandan uzulduk hep, napcaksin iste..
zannediyorum fedakarlikla ilgili bi durum bu.. fedakar degil, degistiremem ya..
bi de su var, hamile kalmadim birkac ay diye doktora git diyodu, 4 gozle bekliyodu. hamile kalinca daha farkli olacagini tahmin ediyordum ama olmadi.. bazen tlde soruyo canin bisey cekiyomu diye yok diyorum, cekse de soylemem ya neyse....
ahh oyle iste...
annemin kiymetini o kadar anladim ki iliklerimde hissediyorum yaa :çok üzgünüm:
canım birşeye ihtiyacın varsa yada birşey canın çekiyorsa ben yapıp göndereyim sanaolumunekankayizsmilesenin halinden senin gibi olan anlar
geçen eşimle puset aldık ben baston aldım neyse eve getirdik bizim kayınvalide yanda oturuyor.eşimde hevesli annemede gösterelim dedi.eşim anne nasıl diyor oda siz beğenmişsiniz ben ne diyeyim diyo onu çağırmadık almaya giderken (hakbuki o alacaktı ama yalan oldu)küçük değilmi şöle değilmi falan filan ya bende dedim birşeye bahane uydurma ya dedim kullanıcak olan benim dedim ayyy eşimde öylece kalakaldı:teytey:
ya delircem yaaa..aldığım herşeye karışıyor onu alma bunu alma şunu alma
bebeğe küçük gelir şöyle böyle benimde ilk bebeğim ve insan ister istemez dayanamayıp alıyor ama genelde gerekli şeyle alıyorum.
bende gizli gizli alıyorum ne yapayım ya zevkini yaşayamıyorum ya delircem eşimde bayılıyor aldığım herşeye.
kendi annem bana hiçbirşey aldırmadı çoğunu kendisi alıyor kadın zevkle herşeyi yapıyor.
benim kayınvalidede hem kendi birşey almıyor hemde alınanlara laf ediyor.bu ne perhiz ne lahana turşusu anlamadım.
en sonunda bende kimseden benm beklentim yok gerekli olan şeyleri almak zorundayım dedim.bende şimdi inadına deli gibi alışveriş yapıyorum.laelaelaelaelae
tüm hevesim kırılıyor ya
sorma canım ya.ben ne yapıcam hiç bilemiyorum.:umursamaz:offfffffffffffffffffffffff ya hamilesin zaten son günlerinde iyice zorlanacaksın. bide doğumdan sonrada kalacaklar haaaa allah sana sabır diğerlerinede biraz anlayış versin.
ben anlıyorum herkesi gelmek istiyorlar ama okadar kalabalıkta ben ne yapıcam.ay ne düşüncesiz insanlar son zamanlarda zaten hiçbişeye halin olmuyor bide onca insan Allah yardımcın olsun
Allah bu insanlara akıl fıkır versın madem uzaktan gelıolar gelsın ıkı gun snra gtsın hıç duşunmuolarmı yaa bu kadın yenı doğum yapmışş kendını toparlamakıster rahat hareket etmek ister bebeğine alışmak ıster zaten bebek uyumuyo ve uyutmuyo bıde ustune onlarr hıç çekılcek gbı değil düşüncesizlik bnceÇok üzgünüm çoook ben kımsenın evınde uzun sure kalamam rahatsız olurum yanii allahtan benım akrabam yok ama dedım yaa kaynanam sulaleye yeter yanı en azından ben haz etmedığım ıçın herşeyı batıyorrklava:
bütçemikötükedihüsoyuh yanii sen oğlunun kesesini düşünüyor.mafoldumben deli etcek beni bu kadın.hala hayırlı olsun demedi bütçeniz kaldırır mı bebeği dedi yaaaa çildırciiiimmm:bbo:sempatiksalakcinni
bütçemikötükedihüsoyuh yanii sen oğlunun kesesini düşünüyor.
bebek doğsunda sana bile vermez sever alsanaalsanasmile
gıcık oldum yaaaaaaaaaaaaa
yaaa hiiiç kusura bakmasın yüzünü bile göstermiycemlmaz: kocişim çok kızdı ona sana güvenip yapmadık korkma diyelülülülülülü:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?