- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
sana hak veriyorum leyla hiç bir zaman kayınvalide kendi öz kızı gibi sevmez sevemez, herşeyleri yalan, yapmacık, oğulları sanki onlara köle olsun diye evlendiler bizimle bende bundan sonra kılımı bile kıpırdatmam onlar için.. ne kadar ekmek o kadar köfte kusura bakmasınlar herkes ettiğini bulur zamanında annelerimiz katlanmışta ne olmuş dayağını yemişler hakaretlerine kulak tıkamışlar ne geçmiş ellerine ki olan yine onlara olmuş erkenden çökmüşler onlar anneyse bende anneyim (olacağım) biraz da bu yönden baksınlar devir eski devir değil... benim ailemde onlara köle olayım diye okutup bu günlere getirmedi ya... bir kadın, kadına bu zulmü yaparmı, niye yapar ben anlamıyorum tek sebebi kıskançlık, böyleside benden uzak olsun allaha yakın olsun. beni sevmeyen benim çocuğumu hiç sevmez. allah ellerine düşürmesin, muhtaç etmesin.
ben asıl doğumdan sonra ne yapıcam dıe duşunuyorum 40 gun boyunca ayrılmaz benden onu yap bunu yap bıde calışıo akşamları gelır ış çıkışı kalır gtmez hadıkırk gun kalsın hevesıdır dıyorum ama ardından ramazan gelıo ramazandada kalırım demezmı ne gerek varsaaa off offf
ben asıl doğumdan sonra ne yapıcam dıe duşunuyorum 40 gun boyunca ayrılmaz benden onu yap bunu yap bıde calışıo akşamları gelır ış çıkışı kalır gtmez hadıkırk gun kalsın hevesıdır dıyorum ama ardından ramazan gelıo ramazandada kalırım demezmı ne gerek varsaaa off offf
asıl ben ne yapıcam kızlar:umursamaz:kayınvaldem yok ama 42 yaşında ailenin en büyüğü görümcem var.onun 3 çocuğu+eşimin diğer 2 kız kardeşi+abimin kızları vede yengem+annem+2 teyzem hepsi gelecek doğumumda.vede uzaktan geldikleri için uzun süre kalacaklar.ben sizdende beter durumdayım.keşke sadece annem olsaydı yanımda.birde onu bırakın doğumdan bir iki hafta önce gelmeyi düşünüyorlarmış.gelme diyemem ki kimseye.bilmiyorumkismileevim iyice kalabalık olacak.ahh ahhmafoldumben
asıl ben ne yapıcam kızlar:umursamaz:kayınvaldem yok ama 42 yaşında ailenin en büyüğü görümcem var.onun 3 çocuğu+eşimin diğer 2 kız kardeşi+abimin kızları vede yengem+annem+2 teyzem hepsi gelecek doğumumda.vede uzaktan geldikleri için uzun süre kalacaklar.ben sizdende beter durumdayım.keşke sadece annem olsaydı yanımda.birde onu bırakın doğumdan bir iki hafta önce gelmeyi düşünüyorlarmış.gelme diyemem ki kimseye.bilmiyorumkismileevim iyice kalabalık olacak.ahh ahhmafoldumben
Aman kızlar sallayın gitsin kaynanalarınızı.Tabi en küçük şeyleri bnde takıyorum ama söylediklerinin yaptıklarının altında kalmayın.İstediğinizi alın eşiniz bişey demiyosa hiiiiçç ona takmayın anlamıyolar işte.Önemli olan ailenizdeki huzur.siz eşinizi kandırın yetersempatiksalakcinni
28 haftalık hamileyim bebek odasını birlikte seçtik kayınvalidemle zaten parasınıda o ödedi kendi başınada bi valiz hazırlamış bebek için beraberde aldık benim annemde çok hevesli onunlada çıkmıştık alışverişe benim oğlum çok şanslı hem benim ailemde hemde eşimin ailesinde ilk torun olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?