Bu kayınvalide beni öldürecek ya sizinkiler ne diyor?

ben asıl doğumdan sonra ne yapıcam dıe duşunuyorum 40 gun boyunca ayrılmaz benden onu yap bunu yap bıde calışıo akşamları gelır ış çıkışı kalır gtmez hadıkırk gun kalsın hevesıdır dıyorum ama ardından ramazan gelıo ramazandada kalırım demezmı ne gerek varsaaa off offf

bende sana hak veriyorum arkadaşım harika anlatmışsın.söylediklerinin tamamına katılıyorum.süpersinnnnnnnnnn.opuyorumnanaktan

allah sabır versin.

asla kırk gün kalmasına müsade etma 1 hafta sonra kimseyi istemediğini alışmak kendim yapmak için yanlız kalmak istiyorum de işte o kırk gün boyunca kalma olayı herşeyi mahvediyokarşı taraf kendinde niyeyse bi hak iddaetmeye başlıyo rahatlıyo herşeyi yapıp karışabilceğiniş düşünüyo o süre zarfında.en baştan renginizi belli edin ben çocuğuma kendim bakıcam diye söyleyin bence

bnde öyle ıstıorum annemde öle dıo zaten 10 gun sonra donerım bn dıo amakaynanam yuzsuz kırkı gectım ramazandada kalırım dıo kırkım cıkınca ardndan ramazan gelıo

o kımseye sınır olmaz herkes ona sınır olur oyle boş konuşurkı herkesı kaçırır:jeyyar:

ayyyyy bende de var bi cadaloz ya deli ediyo beni.hem de taaaaaaaaaaa niğde de oturmasına rağmen.söz de üvey cadı kaynanalığa gelimce özden beter oluyo valla.geçen yaz evlendik biz ve esimin düğünden sonra izni olmadiği için ancak kısın gidebildik oraya.küçük eltim var onlara yemeğe gitcektik eşime dediki'oğlum gitmeseniz iyi olur onun eşyası fazla karın kıskanır belki'sempatiksalakcinni yaa ben de o kadra yumusak bi insanım ki benm olmasın baskainsanların olsun herkes mutlu olsun diye düşünürüm hep(ne ukalayımkaydirigubbakcemile2)ona rağmen bunu söledi.hoş kocacım ağzının payını vardi ona.hamile olduumu öğrenince de erken diil mi daha dedi yaaaa insan bi hayırlı olsun fln der di miakannehirlaelaelaelaelae

burda dogumda hastanede en az 5,6 gun yatiriyorlar istersen 10 gunde kalabiliyorsun ..
bebekte ve bende bi sorun olmazsa ve insallah normal dogum yaparsam
6 gun kalip cikmayi dusunuyorum .. eve geldigimdede 3,4 gun kayinvalidem kalir sonrasinda bende evde kimseyi istemiyorum ..
hem kendim hemde esim bebege alismamiz gerekiyor
ve alisabilmek icinde mutlaka yalniz olmak lazim ...
40 gun kayinvalide ve yeni bi bebekle ayni evde dusunemiyorum bile mafoldumben

asıl ben ne yapıcam kızlar:umursamaz:kayınvaldem yok ama 42 yaşında ailenin en büyüğü görümcem var.onun 3 çocuğu+eşimin diğer 2 kız kardeşi+abimin kızları vede yengem+annem+2 teyzem hepsi gelecek doğumumda.vede uzaktan geldikleri için uzun süre kalacaklar.ben sizdende beter durumdayım.keşke sadece annem olsaydı yanımda.birde onu bırakın doğumdan bir iki hafta önce gelmeyi düşünüyorlarmış.gelme diyemem ki kimseye.bilmiyorumkismileevim iyice kalabalık olacak.ahh ahhmafoldumben

offfffffffffffffffffffffff ya hamilesin zaten son günlerinde iyice zorlanacaksın. bide doğumdan sonrada kalacaklar haaaa allah sana sabır diğerlerinede biraz anlayış versin.

ay ne düşüncesiz insanlar son zamanlarda zaten hiçbişeye halin olmuyor bide onca insan Allah yardımcın olsun

Allah bu insanlara akıl fıkır versın madem uzaktan gelıolar gelsın ıkı gun snra gtsın hıç duşunmuolarmı yaa bu kadın yenı doğum yapmışş kendını toparlamakıster rahat hareket etmek ister bebeğine alışmak ıster zaten bebek uyumuyo ve uyutmuyo bıde ustune onlarr hıç çekılcek gbı değil düşüncesizlik bnceÇok üzgünüm çoook ben kımsenın evınde uzun sure kalamam rahatsız olurum yanii allahtan benım akrabam yok ama dedım yaa kaynanam sulaleye yeter yanı en azından ben haz etmedığım ıçın herşeyı batıyorrklava:

içinizde en şanslı benim herhalde okudum yazılanlarıda şükrettim halime benim kayınvalidem bi anne gibidir süper bi insan asla kayınvalide tanımına uymuyo kendi annem gibi gerçekten ve çok samimi

28 haftalık hamileyim bebek odasını birlikte seçtik kayınvalidemle zaten parasınıda o ödedi kendi başınada bi valiz hazırlamış bebek için beraberde aldık benim annemde çok hevesli onunlada çıkmıştık alışverişe benim oğlum çok şanslı hem benim ailemde hemde eşimin ailesinde ilk torun olacak

Merhaba,

konu ilgimi çekti benim 2 doğumumda da ev hayli kalabalık olmuştu sizinki kadar değil ama çok bunalmıştım bide doğuma üç gün kala evde badana boya yaptılar sezaryandı 3 gün ertelettim dr. ma bide kayınpeder gidecekmiş torununu göremicekmiş ertleyince böle söyledi kayınvalidem ,ne yemek yapayım diye soruyorum doğuma 2 gün var bana sorma 2 aydır yemek yapmaya bıktım kaçtım buraya diyor 2 ay önce kızı doğum yapmıştı orada bıkmış ohaoldumsmile, insan gelmeyin diyemiyor ama şimdiki aklım olsa herşeyi göze alır gelmeyin derdim. Yani bizim insanımızın geneli böyle sağduyu yok maalesef..
Ha bide cahillerse eyvah yani.. Tabiri caizse bütün kocakarı tekniklerini uygulatmaya çalışırlar seni ikna edemezlerse kocanı ikna ederler, böyle bir ortamda lohusa depresyonu geçirmek de daha bi olası yani..

bencede kimsenin kalmasına gerek yok anne babanın çocuğa alışması için yanlız kalmaları gerek tabi bebeğinde o kadar insana bi anda alışması zor ve huzursuz olur o kalabalıkta kucaktan kucağa gezince huysuzlanır ve öyle alışır zaten bi hafta yanında bi kişi kalsa yeter diye düşünüyorum

Bu yorumu çok beğendim ben önceleri çooookkk takıyor kahroluyordum, 5,5 sene oldu artık hiç takmıyorum ne gerekiyorsa onu alıyorum, hatta kayınvalidemin haberi olursa mutlaka almama konusunda ikna etmeye çalışır ,kocamı kandırıp mutlaka alıyorum )
hihoyyyt

benm mobılyamında parasını kaynanam odedi ondan bışey ıstıyeyım ona mınnet edeyım onun hoşuna gıdıyo ama bışey alıyo heryerde söluyo byuklenıo yanı banalmaz: mesela benm eşimtek çocuk senelerdır bn oğlumun herşeyını yaptım kımsede onluk yoktu onun ıkı tane onluğu vrdı bılmem neee sureklı ovunur yanı bı ışın ucundan tutayım demez benı eşimle bıraz samımı görsun kudurur gencler bışe anlatr sankı kndı gencmş gbı bnzer seyler anlatr duşun artık bn bu kadnla aynı evdeeee imdaaaaattttakannehir

haa bıde acayıp ıyı duygu sömurusu yapar ondan haz etmememın bı sebebıde evlndığımın ertesı gunu daha balayına gtmeden takılarımı ıstedı bnden ceyreklerımı ağladı yok borcum var yok en kısa zamanda ödıcem falan bnde kıyamadım verdım ee aradan bı ay gecmedı bu sefer bılezıklerımı ıstedı ıkı tane versın dıe eşıme soluo bn verdım o bıdaha ıstedı bu sefer bn esımle kavga ettm.. eşimde annesıne isteme artık kızdan altın klmadı zaten dıyınce o altınları bn yaptım o kım oluyokı onamı soruyon falan dedi evlenelı ıkı sene oldu ne gelen altın var ne gdenn...ve bn bunlara hep sustummm:1no2: akılsız kafamklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…