ahhh allah nasip ederse bende 6 bucuk aylık hamieyim 10 takım mı ne kıyafet almıstım kayınvalıdeme gösterdim hevesle ay bu kadar cok almayın dedı ne almısım kı günde 3 kere bile kıyafeti değişiyor cocugun kusuyor falan hediyede gelecekmıs kayınvalıdeme bısey diyemedim eşimde aynısını deyince ben millet hediye getirecek diye cocuk dogurmuyorum cok zoruma gitti.
'lutfen bana karısma' dıyemıyormusunuzlmaz:
kızlar benımkıde ayrı bır hos benım kayınvalıdem de hıc bısey aldırmıoyor sen doguma gıt hemen alırız herseyı dıyo bende ona kızıorum ben doguma kadar herseyı yavas yavas alırız bız annemle ona gerek kalmaz annem zaten cok heveslı o kucuk kucuk alıyor.o baktıgında zaten herseyı almıs oluruz heralde ...
şekerim şanslısınız valla ben bir laf sölesem kocaa bakışlarıyla maf eder benieyvahedigeldismileben diyorumm eşimde hiç ağzını bile açmıyorr. Tabi haklı oldugum sürece ,eşden yana şanslıyım sanırım eşimin yanında bile istediğimi söleyebiliyorum saygı çercevesi içinde herşeyi söylerim ben .....kaydirigubbakcemile5
şekerim şanslısınız valla ben bir laf sölesem kocaa bakışlarıyla maf eder benieyvahedigeldismile
Çok iyi bir konuya parmak basmışsınızdemekki herkez aynı dertten muzdarip.
Benim kaynana da herşeye karışır. Ama ben bildiğimi okurum. Ondan pek sevmiyo sanki beniçokta umurumda :)) Hamile olduğumu öğrendiğinde yalan yok çok sevindi. Kız olacağını duyduğunda hele daha çok. Sanırım ismini koydurtacaktı ondan. Bana kalsa koymıcam. Ama eşim çok istedi. Bende kıramadım. Ama hiç kullanıyormuyuz hayır.
Ben doğumumu almanyada yaptım. Ne eşim nede anası karışabildiler. Dilediğimce çılgınca alışveriş yaptım (lüzumsuz bişi almam zaten) sanmayınki bunlar çocuk doğunca geçecekasıl o zaman başlıyolar karışmaya :)) Senin alığını beyenmezler kendi aldıklarını giydirirler :)) Bayramda kızıma elbise almış. Görünce dedim zaten anne bu küçük gelir diye. İnanmadı. Zorla giydirmeye çalışıyor. Çocuk başladı ağlamaya. Ne dese beyenirsiniz?? Ben bunu arkasından keser giydiririm Sen giydirirsin ben izin verirmiyim?? Çıkardım getirdiklerimi giydirdm :) Görümcemin kızı oldu diyoki eflinin küçük gelenlerini alırız onları giydiririz. Ben veriyormuyum soran yok. Hem bişi almayın hem kızımın eşyalarına göz dikin. Yok öle yağ mağ. 12. ayda 2. bebeğime hamile olduğumu öğrendim. Sölemicektim kaynanama. Eşim tutturdu söle diye. Yılbaşında aradık. Söledim. "Siz manyakmısınız eflin okula gidene kadar çocuk yasak demedimmi size" dedi. O kadar hevesim kırıldıki. Sonra bebek karnımda öldü bana geçmiş olsun diyeceğine "bende bebek olunca eflini köye getiririm demiştim hevesim kursağımda kaldı" dedi. Sanki ben kızımı annesiz biyere yollarım!!! Allahtan onlar bize 4 saat uzaklıkta oturuyor. Yoksa biz çooooooooooook kavga ederiz. Şimdiden hepinize kolay gelsin. İlk başta oğullarını kıskanıyolar sizden, bebek olunca birde onu kıskanıyolar :))
Allah kimsenin annesini başından eksik etmesin :)
sanırım tüm kaynanalar aynı.....
benim kaynana daha 5 haftalık bebeğimin cinsiyetini beğenmedi nerden anlamışsa ne olduğunu.......
kanamam vardı bebek düşüyor kendi doktoruna götürdü adamın ağzından lafı kerpeten le alıyorsun ben üzüntü içindeyim nyse ultrasona bakıyoruz doktor çocuk düşüyor sanırım diyor benim kayın valide ne gördüyse ıyyyyyyyyyyyyyy kız bu kız diyerek bağırıyor memnuniyetsiz bir suratla...........
bazıları bencil oluyor bebek düştü bizimki mutlu kızdı ben biliyorum düşerse düşsün diyor .........
yani kayınvalidemin çirkinlikde sınırı yokkkkkkkkk. bakalım şimdi 3.5 aylık hamileyim hiçbir ultrasonuma götürmüyorum ama oğlundan iztiyor şimdi benide götürün diye bende cinsiyetinimi belirleyecekmiş diyorum.......
kayınvalideden mümkün oldukça uzak duruyorummmmmmmm ve onun yüzünden oğlundan soğuyorum hayırlısı çekecek çile iste..
allah yardımcımız olsun mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?