Bu kayınvalide beni öldürecek ya sizinkiler ne diyor?

benimde ilk bebek canım 7 sene sonra oldu kimsenin lafına bakmıyorum bazıları birazda kıskanıyor 10 parça almışsın çok değil kaynanana kulak asma illa yapıcak işte kaynanalığını çoğu zaman gelen hediyeler işe yaramıyor kimse kaliteli zevkli birşey almıyor onu söylüyim bende eşimle çarşıya çıktım iki nevresim iki alt açma bir penye battaniye bir peluş battaniye bir pike takımı aldım 360 tuttu eşim çok değilmi dedi hepsi lazım olacak dedim eşinede fazla yüz verme canım kimseyede karıştırma insanın hevesini kırmaya çalışıyorlar

valla eşim o konuda çok anlayışlıdır tüm kredi kartlarını tüm nakitlerini benim önüme düktü kendide alır deli gibiii kocişimii çok seviomm:kedi:

'lutfen bana karısma' dıyemıyormusunuz lmaz:

ben diyorumm eşimde hiç ağzını bile açmıyorr. Tabi haklı oldugum sürece ,eşden yana şanslıyım sanırım eşimin yanında bile istediğimi söleyebiliyorum saygı çercevesi içinde herşeyi söylerim ben .....kaydirigubbakcemile5

kızlar benımkıde ayrı bır hos benım kayınvalıdem de hıc bısey aldırmıoyor sen doguma gıt hemen alırız herseyı dıyo bende ona kızıorum ben doguma kadar herseyı yavas yavas alırız bız annemle ona gerek kalmaz annem zaten cok heveslı o kucuk kucuk alıyor.o baktıgında zaten herseyı almıs oluruz heralde ...

kız anneleri daha bir heycanlı oluyor kayınvaldeler soğukk bence

şekerim şanslısınız valla ben bir laf sölesem kocaa bakışlarıyla maf eder benieyvahedigeldismile

benım kocamda annesıne çok düşkün anneside oğlunu kıskanıyor zaten herşeyden annesıne laf ettırmıyorkı kocam azıma gelenı soylıyım saçma sapan konularda bıle bıeş dedrtmıo ama artık dınlemıorum kocamı

Çok iyi bir konuya parmak basmışsınız demekki herkez aynı dertten muzdarip.
Benim kaynana da herşeye karışır. Ama ben bildiğimi okurum. Ondan pek sevmiyo sanki beni çokta umurumda :)) Hamile olduğumu öğrendiğinde yalan yok çok sevindi. Kız olacağını duyduğunda hele daha çok. Sanırım ismini koydurtacaktı ondan. Bana kalsa koymıcam. Ama eşim çok istedi. Bende kıramadım. Ama hiç kullanıyormuyuz hayır.
Ben doğumumu almanyada yaptım. Ne eşim nede anası karışabildiler. Dilediğimce çılgınca alışveriş yaptım (lüzumsuz bişi almam zaten) sanmayınki bunlar çocuk doğunca geçecek asıl o zaman başlıyolar karışmaya :)) Senin alığını beyenmezler kendi aldıklarını giydirirler :)) Bayramda kızıma elbise almış. Görünce dedim zaten anne bu küçük gelir diye. İnanmadı. Zorla giydirmeye çalışıyor. Çocuk başladı ağlamaya. Ne dese beyenirsiniz?? Ben bunu arkasından keser giydiririm Sen giydirirsin ben izin verirmiyim?? Çıkardım getirdiklerimi giydirdm :) Görümcemin kızı oldu diyoki eflinin küçük gelenlerini alırız onları giydiririz. Ben veriyormuyum soran yok. Hem bişi almayın hem kızımın eşyalarına göz dikin. Yok öle yağ mağ. 12. ayda 2. bebeğime hamile olduğumu öğrendim. Sölemicektim kaynanama. Eşim tutturdu söle diye. Yılbaşında aradık. Söledim. "Siz manyakmısınız eflin okula gidene kadar çocuk yasak demedimmi size" dedi. O kadar hevesim kırıldıki. Sonra bebek karnımda öldü bana geçmiş olsun diyeceğine "bende bebek olunca eflini köye getiririm demiştim hevesim kursağımda kaldı" dedi. Sanki ben kızımı annesiz biyere yollarım!!! Allahtan onlar bize 4 saat uzaklıkta oturuyor. Yoksa biz çooooooooooook kavga ederiz. Şimdiden hepinize kolay gelsin. İlk başta oğullarını kıskanıyolar sizden, bebek olunca birde onu kıskanıyolar :))
Allah kimsenin annesini başından eksik etmesin :)

Amanınnnnn klava: Şimdi Benim oglum gelince böle şeyler mi yaşıcamm allahımmmm dayanamamm kaldıramam sırnaşık şey .Sanada allahh kolaylık versinn ayrıca geçmiş olsun bebein içinde üzüldüm gerçekten senağlama

Çok saol cnm... Allah kimseye evlat acısı vermesin.. 9 haftalıktı ama olsun... Sonuçta onun kalbi vardı.....

vallaha benim kayınvalidemle hiç sorunum olmuyor.eşimle 5 sene flört sonrası evlendik 5 sene boyuncada kayınvalidemle gün aşırı konuştuk hep iletişimdeydik.zaten evlendiğimde birbirimizi tanıyorduk.neyden hoşlanır neyden hoşlanmaz bende oda biliyorduk.şimdi hamileyim en son gittiğimizde 200 tllik alışveriş yaptı.kendi gönlünden geçenlerde var ama benim fikrime saygılıdır.mesela illa sarı giysisi olsun sarılık olmaz dedi anne ne alakası var desemde bizimkininde tek sorunu bu.hurafelere pek inanır nazar vs.bende bunun saçma olduğu anlatsamda ikna edemiyorum napalım o öle görmüş.ama pek zevkilidir gerçekten.bide pembe takıntısı olmasa...ben kız çocuguna pembe giydirilmesine deliririm,bende beyaz takıntısı var.herşeyi beyaz ve kırmızı aldım.sonrada oda sevdi.Allah aramızı bozmasın,maşallah...

yaa keşke benımde kaynanam öle olsa boshayallersmile kımsenın fıkrıne saygı duymaz ıstemedığı bişyle karşılasınca dırek bışey demıo kırılıomuş gbı yapıo kusuo duygu sömurusu yapıo istediğini yaptırıo kafamçokkarıştı bekarken evın şımarık kızymış şmdide nazlı bı kaynana
senın kırkın çıkana kadar çalışcam annen kalır yanında dıo tmm dıorum snra ramazan gelıo zaten o zmanda bn kalırım dıo ne alaka ramazan yaaasinir oluyorum kötükedihüso

bide sözde bebek alışverışı ıçın 500 tl vercem sana alırsın btn ıhtyaclarını dedi oyaladı benı şimdide 31 haftalık oldum yok işyerı parayı gecıktırıo falan vermedı ortada bıraktı benı bnde sıkıştım yanı Allahtan beklememiştm onu kndm alıodum yavaş yavaş

anca bu kayınvalidelein ağzı laf yapıyor bizimkide öyle ama ortada fol yok yumurta yok

ama annem dün bezine kadar herşeyini aldıı oyuncaklarını bilee..

bide dioki anneme bu ne ya ortada bebek ypk bişi yok ne oyuncağı diyor. iyi o zaman madem bebek yok kıyafet te almayalım beşikte almayalım hiçbişide almayalım naıl bir zihniyettir allahımm

valla Allah yardımcınız olsun zor işiniz geçekten hem çocuk sevinci hemde kayınvalde nazı lafı zor ... bende böyle bir durum yok inanmıyorlarda henüz hamile olduguma görümcem filanda var ama öle karışan yok ilgilenmelerini isterim tabi karısmak ayrı bişi ama napalım kısmet

sanırım tüm kaynanalar aynı.....
benim kaynana daha 5 haftalık bebeğimin cinsiyetini beğenmedi nerden anlamışsa ne olduğunu.......
kanamam vardı bebek düşüyor kendi doktoruna götürdü adamın ağzından lafı kerpeten le alıyorsun ben üzüntü içindeyim nyse ultrasona bakıyoruz doktor çocuk düşüyor sanırım diyor benim kayın valide ne gördüyse ıyyyyyyyyyyyyyy kız bu kız diyerek bağırıyor memnuniyetsiz bir suratla...........
bazıları bencil oluyor bebek düştü bizimki mutlu kızdı ben biliyorum düşerse düşsün diyor .........
yani kayınvalidemin çirkinlikde sınırı yokkkkkkkkk. bakalım şimdi 3.5 aylık hamileyim hiçbir ultrasonuma götürmüyorum ama oğlundan iztiyor şimdi benide götürün diye bende cinsiyetinimi belirleyecekmiş diyorum.......
kayınvalideden mümkün oldukça uzak duruyorummmmmmmm ve onun yüzünden oğlundan soğuyorum hayırlısı çekecek çile iste..
allah yardımcımız olsun mafoldumben

Allah yarımcın olsun valla zormuş işin gerçekten kayınvalde diyorlardı bu kadar olurmu diyordum evlenene kadar abartıyorlar sanıyordum az bile sölüyorlarmış. Yapıyorlar ama en çok zararı yine kendi çoocuları görcek bunun farkında değiller....

bu cinsiyet istekleri nedir anlamıyorum.

bizimkininde eşimin babaannesindn amcasına halasına kadar hepsi öğrenene kadar benideli ettiler neyseki allahım gönlüme göre verdi hepsinin çenesi kapandıkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…