Bu kayınvalide beni öldürecek ya sizinkiler ne diyor?

kısa ve öz olsun istedim
KENDıSıNDEN NEFRET EDıYORUM.....

Kızlar sizlerin yazılarını okuyorum hayret ediyorum.anneniz alınca süpper kaynananız alınca tü kaka.benimde kaynanam var.altlı üstlü oturuyoruz. çok şükür birbirimize saygımız var.o alsın getirsin kırmıyorum.alıyorum giydirirm veya giydirmem oda dior saten ben yapayımda yavrum sen istersen giydirme.ama emek veriyor.bu kadar gaddar olamam.devir sürekli değişiyor.belkide bizde aynı durumlara düşeceğiz.

kelebekçim keşke tek dert aldı giydi giymedi olsa
insan bu duruma gelene kadar bitakım şeyler yaşamış oluyo bıkıyo tükeniyo ve artık onun heryaptığı batar oluyo bide güzelim yaşamıyan anlamaz gerçekten bi düşün bunca yıl annenin yavrusu kuzususun birden bir insan geliyor neymiş sadece eşinin annesiymiş diye kendinde birçok hak olduğunu düşünüp etmediği demediği kalmıyo
hepimiz bireyiz 18 veya 38 yaşındayız hiç farketmez bizlere saygı duyulmak zorunda
gelin demek köle demek yada üstünde stres atmak ego tatmin etmek demek değildir
bizler bunları yaşıyoruz

ahh kızlar okadar çoookkk uzunki bitmk bilmeyen konular ki ne anlatmaya halim var nede inanınki hatırlamaya zamanla yazdıkça bahsederim
ben onun yüzünden engüzel anlarımı ya hep çok kötü sters içinde geçirdim yada hep yarım eksik buruk,kızımı emziremedim
allaha havale ettim hiçbirzaman affetmicem kendisini...

bi kere en başta beninkinin kızı yok iki oğlu var ben hepderim evlencek arkadaşlarıma umarım bir görümceniz vardır diye çünkü kızı olan olaylara birazdaha farklı bakabiliyo kendi kızını gördükçe düşündükçe gerçi yapıcak olan hertürlü yapıyo ama...
yaklaşık 3 aydı görüşmüyoruz okadar rahattım ki ama genede huzursuzum eşim için oda ,ona üzülüyorum çünkü oda görüşmüyo ne yapıcağımı bilemz durumdayım yarı kırkımda tartıştık ogünden sonra toparlanamadık ilk kavgamızdı yani yüzyüze benim cevap verdiğim artık patladığım dayanamadığım lohusaydım haliyle kaldıramadım işte ogünden beri koptuk iyice özür dilememi istiyolar bende dilemiyorum çünkü kendisini kovmadığım halde annem ve allah şahittir buna iftira atıyo beni kovdu diyo bende kabul etmediğim için özür faln dilemiyorum

zaten anlamadığım bebek doğunca herkes uşuşuyo ınsanın başına ne gerek varkı bı kışı kalsa yeter oda kendı annen olurr benım eşimde tek çocuk bnde cok cekıyorum ama loğusayken ustune gelmesı çok ayıp ne dersen de kırılmaması lazım

cnm bosver bu kayvldeler bence annane kadar torunu sevemıyolar...

kızını neden emzirtmedi neymiş derdi

o emzirtmedi değil onun sayesinde süt uçtu gitti....
allahım ogünleri hatırlamak istemiyorum yaaa ayy ben kendimi nasıl tutmuşum nasıl bişey yapmamışım ona yaaaa yüce tanrım sabrımı vermiş sanırım...

sana hak veriyorum leyla hiç bir zaman kayınvalide kendi öz kızı gibi sevmez sevemez, herşeyleri yalan, yapmacık, oğulları sanki onlara köle olsun diye evlendiler bizimle bende bundan sonra kılımı bile kıpırdatmam onlar için.. ne kadar ekmek o kadar köfte kusura bakmasınlar herkes ettiğini bulur zamanında annelerimiz katlanmışta ne olmuş dayağını yemişler hakaretlerine kulak tıkamışlar ne geçmiş ellerine ki olan yine onlara olmuş erkenden çökmüşler onlar anneyse bende anneyim (olacağım) biraz da bu yönden baksınlar devir eski devir değil... benim ailemde onlara köle olayım diye okutup bu günlere getirmedi ya... bir kadın, kadına bu zulmü yaparmı, niye yapar ben anlamıyorum tek sebebi kıskançlık, böyleside benden uzak olsun allaha yakın olsun. beni sevmeyen benim çocuğumu hiç sevmez. allah ellerine düşürmesin, muhtaç etmesin.

5 yıldan beri alt üst oturuyoruz kayınvalidemle ve ekleyeyim kayınpederimle... iki de kaynım var
açıkcası bu süre zarfında bi sürü şey yaşadım ama anladım ki gelin, ne kadar kızım deselerde evlatları gibi olmuyor . hep senden bişeyler bekliyorlar , iyilik yaparsan iyilik gösteriyorlar . birde şikayet olayı girdimi işin içine evliliğinde saadet kalmıyor
aynı durum bizim için de geçerli onları gerçek annemiz babamız gibi göremiyoruz. anne babamızla bile bazen uyuşamazken onlarla nasıl uyuşalım. . anne babamızı biz en ufak bi hatalarında atmıyoruz,onlarda ne kadar büyük hatalarda yapsak hep bağırlarına basıyorlar bizi.
kayınvalideyle birlikte oturmak zor , anlaşabilmekte .en güzeli koyabildiğin kadar mesafe koyabilmek fazla yüz göz olmamak
ayrıca benim nacizane önerim. her yaptıklarını çekmek, her laflarını yutmak zorunda değilliz . bizim de bir insan olduğumuzu ve insan evladı olduğumuzu onlara sık sık hatırlatmakda fayda var diyorum

ayy ne kadar gusel anlatmışsın son derece haklısın kayınvalıde oğlunu sever karısını sevdığını gördukcede delırır en azından benmkı öle

kayinvalidemle ayri sehirlerde oturdugumuz icin fazla bi sorun olmuyor ne aldin ne verdin konusunda ..
kendisi cok iyi niyetlidir ama aramizda nesil farki var zevklerimiz ayri .. ilk zamanlar bana hediyeler alirdi kiyafetler filan daha dogrusu onun aldigi seyleri giyinmemi isterdi surekli elestirirdi hem beni hem gorumcelerimi
cok takardim uzulurdum, aldiklarinida asla giyemezdim cunku hep kendi yasina gore seyler alirdi .. baktim bas olmuycak anne alma ben giymiyorum dedim biraz bozuldu ama oda alisti zamanla cunku gorumcelerimde onun aldigi hic bir seyi giyemiyor :))
bes seneyi geride biraktik suan 28 haftalik hamileyim
annemlere turkiyeye kesin donus yaptilar gecenlerde tr ye gittim onlari ziyarete
annem bebisme oyle bir valiz hazirlamiski gorenlerin agzi acik kaliyor .. bir valiz ancak getirebildim her goren bayildi insallah fotolorunuda ekliycem
kayinvalidem herkesin icinde annende cok israfci gormemisler gibi ne gerek var bu kadar seye dedi ama cok tuhaf bi suratla soyledi icime cok batti o lafi arkadaslarim bile kirildigimi anlamis, hamilelik psikolojisiylemi abarttim acaba dedim ama herkes ne bu kaynanan ya yapistirsana cevabini deyince demekki herkes farketti dedim ..
herkes o gittikten sonra kayinvaliden ne hazirladi diye sordu hic bisey dedim
hic bir sey
benim bes seneden sonra ilk bebegim ve annem senelerdir bu bebegi bekliyor
yapmis oldugu seylerde gercekten abartili degil cunku annemi defalarca uyardim kullanmam ne olur abartma anne diye
yani sonucta ne kadar iyi kayinvalidede olsa kizin ailesini cekemiyorlar

aldiklarima gelince kendi aldigim seylerin hic birini gostermedim
doguma geldiginde gorur
bazen denemek icin soruyorum ne aliyim sence filan diye
fazla alma sunu alma bunu alma der pahali almak istemiyorum fazla desem ,al ilk cocugun ne olcak der ..
fazla ucuz seyler almak istemiyorum kaliteli alip temiz kullanabilirsem ihtiyaci olanlarada veririm sonra diyorum napican sen al ucuz ucuz zaten hemen buyuyorlar diyor yani ne dedigini kendiside bilmiyor :))) acayip tutarsiz ..

elif sena, anlattıkların çok gerçek, herkes yaşıyor, benim kayınvalidede bikaç yelek hırka örmüş hepsi bu, ben kayınvalideme eşimle bebek odası konusunda anlaşamadım ben almak istiyorum o istemiyor demştim sanki çocuk avutur gibi "hııı ben ona söylerim alınacak tabi" dedi hepsi bu, neden öyle düşünüyor falan yok halbuki ben şikayet amaçlı söylememiştim ama kendini hemen hakem ilan etti.
ama sonuç itibariyle ortada hiç bir şey yok, diğer torunu doğmadan oda yapıldı dizildi taa nerelereden neler getirtildi.... baanada cinsiyeti belli olana kadar iyi davrandı şimdi ortada bişey yok ne arıyo ne soruyo benimde içimden gelimyor konuşmak doğrusu, artık iyice soğdum. zaten şimdiye kadar bişeylerini görmedim şimdiden sonrada istemem. ama kendisi biz gidince bizden hep hediye bekler ama sadece bizden diğer oğluna nedense böyle değil birtek bize böyle.

ilk bebeği olunca insan daha hevesli oluyo allahtan kayınvalide sorunum yok uzak olduğumuz için herseyi kafama göre alıyorum.

Aman kızlar sallayın gitsin kaynanalarınızı.Tabi en küçük şeyleri bnde takıyorum ama söylediklerinin yaptıklarının altında kalmayın.ıstediğinizi alın eşiniz bişey demiyosa hiiiiçç ona takmayın anlamıyolar işte.Önemli olan ailenizdeki huzur.siz eşinizi kandırın yetersempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…