kısa ve öz olsun istedim
KENDİSİNDEN NEFRET EDİYORUM.....
cnm haklısında dün hastane çıkışı aldım.bide önceden tekli tulum zıbın falan almıştım takım değil.. Eee sen zaten aldın neden bir daha aldın.
Ona kalsa 2 tkm yetecek..pasaklı pasaklıııııııııııııııı...hiç sevmiyorum bende ....
Zaten hrşeyini kendi annem ve ben aldıkk beşiğinden tüm kıyafetlerine kadar.
Ya birde ilk torunu hiçmi meraklı olmaz insan yaaaaa...eski kafasıyla devam ediyor beni
delirtiyorrrrrr..
Dedim aman sen hiçbişie karışma yoksa çok kötü patlayacağım zaten stres içindeyim hamilelik psikolojisikafamçokkarıştı
ahh kızlar okadar çoookkk uzunki bitmk bilmeyen konular ki ne anlatmaya halim var nede inanınki hatırlamaya zamanla yazdıkça bahsederim
ben onun yüzünden engüzel anlarımı ya hep çok kötü sters içinde geçirdim yada hep yarım eksik buruk,kızımı emziremedim
allaha havale ettim hiçbirzaman affetmicem kendisini...
sana hak veriyorum leyla hiç bir zaman kayınvalide kendi öz kızı gibi sevmez sevemez, herşeyleri yalan, yapmacık, oğulları sanki onlara köle olsun diye evlendiler bizimle bende bundan sonra kılımı bile kıpırdatmam onlar için.. ne kadar ekmek o kadar köfte kusura bakmasınlar herkes ettiğini bulur zamanında annelerimiz katlanmışta ne olmuş dayağını yemişler hakaretlerine kulak tıkamışlar ne geçmiş ellerine ki olan yine onlara olmuş erkenden çökmüşler onlar anneyse bende anneyim (olacağım) biraz da bu yönden baksınlar devir eski devir değil... benim ailemde onlara köle olayım diye okutup bu günlere getirmedi ya... bir kadın, kadına bu zulmü yaparmı, niye yapar ben anlamıyorum tek sebebi kıskançlık, böyleside benden uzak olsun allaha yakın olsun. beni sevmeyen benim çocuğumu hiç sevmez. allah ellerine düşürmesin, muhtaç etmesin.kelebekçim keşke tek dert aldı giydi giymedi olsa
insan bu duruma gelene kadar bitakım şeyler yaşamış oluyo bıkıyo tükeniyo ve artık onun heryaptığı batar oluyo bide güzelim yaşamıyan anlamaz gerçekten bi düşün bunca yıl annenin yavrusu kuzususun birden bir insan geliyor neymiş sadece eşinin annesiymiş diye kendinde birçok hak olduğunu düşünüp etmediği demediği kalmıyo
hepimiz bireyiz 18 veya 38 yaşındayız hiç farketmez bizlere saygı duyulmak zorunda
gelin demek köle demek yada üstünde stres atmak ego tatmin etmek demek değildir
bizler bunları yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?