bu kayınvalide ve görümceden kurtulmanın yolu yokmu ?

Annesi liflerim mi diyormuş

ailesine mi söyleyeyim eşinemi alesine bunu söylediğmide oglumu bizden koaracak diye ölürler ama hepsini deneyeceğim

Dini mi kalmış işin normal yurdum insanı bile değiller, anormaller
Nutkum tutuldu bu konuyu da bir süre unutmam
Bi de @zeytinse nin kayınvalidesi kalmıştı aklımda

nekadar harika bir tahmin sorumlulukta ucarak kacarlar ama sorsan bizim gibi bir aile yok kim gelninie böyle deger veriri kim böyle düşkün olur yani boş hava saçma sapık hareketler iyi güzel söylerle karsıyı tesirsiz hale getirip haksız hale düşürme felan filan of off

Bir de bu var: Eşine okut istersen:

Büyük çocukların anne, babalarıyla olan münasebetlerine gelince; bu hususa şu hadis-i şerif ışık tutmaktadır:

Ata bin Yesar anlatıyor: Resulullaha (a.s.m.) bir zat gelerek sordu:

“Ya Resulallah, annemin yanına girerken izin isteyeyim mi?”

“Evet!..” cevabını verince, o zat tekrar,

“Ama ben onunla beraber evde oturuyorum.” dedi. Resulullah ise,

“Ondan izin iste.” buyurdu. O zat,

“Ben onun hizmetini görüyorum.” deyince, Resulullah,

“Annenden izin iste, onu çıplak olarak görmek hoşuna gider mi?” diye sordu. O zat,

“Hayır.” dedi. Bunun üzerine Resulullah,

“Öyle ise her seferinde yanına girerken annenden izin iste, buyurdu.” (Muvatta, İstizan: 1)

işte ahh ahhh sabır diliyroum akıl fikir versin bana onlarada ahlak versin umarım bir çıkış yolum olur

Evet adam eşini çağırmış annesi ben liflerim demiş Allah'tan fırsat verilmemiş yoksa kese bahanesiyle atraksiyona devam
Ay ne biçim konuşuyorum ama böyle düşündüren onlar

Şaşırmadım buna,daha öncede burada konusu olmuştu anne ben oğlumu liflerim diyen bir anne vardı..
Gelin de dert yanıyordu buna.
Olacak şey değil yani..

işte ahh ahhh sabır diliyroum akıl fikir versin bana onlarada ahlak versin umarım bir çıkış yolum olur
Eşin öyle büyümüş ve en az onlar kadar normal görüyor
Ben düzelmez sanıyorum ama sen deneyeceğim diyorsan daha fazla vakit kaybetmeden bir psikologla görüşün

ne güzel bir dinimiz var ne güzel ahlakklı olmak isteyene kuranı kerim yeterde hehehehey bizimkide kayınvalidem hep hacı olmak ister lafta ayboglum der habire namaz kılar oglunun yanında neyse Doğru yolu göreyim ve o yolda ilelrleyelim inşlallah

Bişey derdim de olmayacak..
Herşey bitti zaten bir hacı olması eksik

Konu açan herkese diyorum, cümleler bitince nokta koyun. Arada paragraf yapın. Dümdüz yazmayın şu uzun yazıları, Allah aşkına kaç yaşında insanlarız hepimiz ya. Kitap falan okurken göz alışkanlığı olmuyo mu hiç? Hani nokta, virgül, paragraf falan... neyseeee!!!!

Konu sahibi Allah sabır versin. Sen bunların arasında nasıl delirmedin ya. Ailesiyle bu kadar içli dışlı olmak zorundamısınz? Nasıl yaparsın bilmiyorum ama sanki yapamazsın gibi. Çünkü eşin izin vermez, o potansiyel onda var.

En baştan mesafeli olmak lazım ya, evleriniz yakın mı? Okurken içim şişti, hiç mi bu sinyalleri alamadın evlenmeden önce yada nişanlılık döneminde falan. Senib kocada pek akıllı, onunki ailede seninki ne. Sizinkilerden ne diye uzak duruyo. Aaa olurmu o ERKEK! Onun ailesi erkek ailesi, onun pipisi var. Seni aldılar sonuçta, gelin aldılar onlar tabi sen transfer oldun onların ailesine. Off Allah sabır versin, tükürürm sanada ailenede deyip koyuvercen laftn anlamıyosa. Küs ya ailesiyle barışma

aynen öyleee o erkek o erkek annesi ne bazen şikayet ediyorum ya a desem oaly oluyor sizi agzıma aldıgımda sıkıntı oluyor ben istediklerimi söyleyemeyecekmiyim laf şu aa kzıım o erkek bak ben ne dayaklar yedim nasıl aldatıldım bunları kabul etmesem sürermiydi bu evlilikler 30 yıl yani onlara göre erkek ve erkek ailesi baki kız ailesi geçiçi kız erkek evine transfer oluyor ama bunlarda erkekte kızda olsa onların evlatlarının deidği olsun istiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…