bu kayınvalide ve görümceden kurtulmanın yolu yokmu ?

yo gerçekten düşünmüyorum cocouk evlilik oturmamıs
bu tarz bi sorun işte kafam karısık dogru karar veremiyorum
Yazmakla iyi ettin
Kaç gözüz burda
Senin net göremediklerini yakalarız belki
Onlar normale indirgedikçe sende sessiz kalmışsın
Hiç biri normal değil

Sen belki farkında değilsin ama bu cümle önemli bi cümle
Zaten görmediği çok az şey kalmış, onu da gösterelim diyo gibi
Gözünü dört aç hepsi kafayı yemiş
ya zaten bir ara banyoya girdi eşim beni cagırıyor sırtını lifleyeyim diye annesi koştu ben liflerim kızım sen ütünü yap diye cocouk anne seni cagırmadım deyince suratı asık cıktı anneyi unutmus bu ayy diye felan filannnnnn

Enişte bey dediğim ablanın eşi
Hani sen ve eşini az çok duyduk
Adam kaçmak ta haklı bu aileden, hatta iyi bile hala evli. Popo da kaldım ben af edersin ama

Yazmakla iyi ettin
Kaç gözüz burda
Senin net göremediklerini yakalarız belki
Onlar normale indirgedikçe sende sessiz kalmışsın
Hiç biri normal değil
evet bende kendimi sapık sanmaya basladım çünkü aptal abalsına başka bir aileden örnek veriri gibi yapıp bi arkadsımın eşi ile annesi yanyana uyudukları olurmus deidğimde salak ablası tabikide çok normal peygamber efendimiz h ali ile hz fatımanın yatak odasında onlarla uyumus dedi ya inanabiliyormusunuz ailenini bu kadar kapalı gözü ödleri kopuyor cocuk onlardan elini cekince eşim bazen kendisine geliyor uzak duruyor ama bu sefer onlar iice panikleyip iyice dokunmatiğe alıyorlar panik oluyorlar

Bak dediklerimi doğrular gibi yazıyosun farkında mısın
Bunlar ailecek sapıtık, seni de sapıttırmaya çalışıyorlar
Ne olacak canım onlar benim ailem diye diye
Bi aile onda mı var bunlar kendini aşmış

Enişte bey dediğim ablanın eşi
Hani sen ve eşini az çok duyduk
Adam kaçmak ta haklı bu aileden, hatta iyi bile hala evli. Popo da kaldım ben af edersin ama
haklsıın bende kaldım ama o an okadar normal yapıyorlarki bunu o şap vuruyor ş,işko diye onu seviyor o gel abla kurban olur sarıl fiyor boynunu öptürüyor öppppp ablanııı sevmiyormusun vs ayy kötü oldum hatırladıkca

Hiç bi fikrim yok.Sadece bu kocayı çok aradınmı diye sormak istiyorum.
maalesef hiç aramadım harika bir eş adayıydı ilk başta ailesi bana bayılıyorduki hala annesi bebni över eşime över över görseniz şok olrusunuz yumusak diken gillerden hiç gerilemz benimkle ilgili agzına kötü laf almaz eşim varken bana diyeceğini güzellikle tlefonda der mesela benim oğlumun evi canım tabikide istediğim zaman gelirim neticede sende benim kzıımsın aramızda ayrı gayrımı var gülüyorum sinirden

Cok igrenc iliskileri varmis dokunmalar felan
Hatta annesinin oglunun yaninda soyunmasi
5 yasindaki cocuk degil bu , koca adam yahu!!!

Malesef senin yapacagin tek sey onlar gibi gülüp gecmek olmali
Beliki seni kiskandirmaya calisiyorlar
Yada esine iyi bir ders vermelisin...

evet seni doğruluyorum çünkü haklısın
Yorumları okudukça daha da dehşete düşüyorum
Çocukları bile belli bi yaştan sonra wc ve banyoda tek bırakırız
Kocaman adam banyo yaparken annesi ben liflerim diye can atıyosa sıkıntı var
Ama sıkıntı bir değil boyundan öpmeler, kucağa oturmalar, popoya şaplatmalar, ortalıkta soyunmalar
Hani eşine ters gelse, eşinle çöz derim ama o ailede büyüdüğü için eşinde normal görüyor
Herşeyimizi görseler ne olacak cümlesi de fena bi cümle, eşin neresini gösteriyosa göstersin sen dik dur gerekiyosa boşan

bu arada benim kocamı benden başkası boynundan mı öpecekmiş.
hadi bunun adına ensest demesek bile, çok da yemezler yani.

siz madem eşinizle ayrılmayı düşünmüyorsunuz. daha net neden olmuyorsunuz. benim kocamı kimse öpemez deyin, ben kıskancım deyin.

yani bu uğurda da boşanmayacaksa bir kadın, diyecek bir şey de kalmıyor.

Ama kocası da memnun hatta o da yapıyor benzer şeyler
Ben soğurdum kıskanmaktan ziyade

nasıl bir ders mesela

Canım aşağıdakini oku, seninkiler sapıklıklarına kılıf uydurmuşlar:

“Kız ve erkek çocuklar on yaşına basınca onların yataklarını anne, baba, kız ve erkek kardeşlerinin yataklarından ayırmak vaciptir. Erkeğin erkekle, kadının kadınla aynı yatakta yatmaları aslâ caiz değildir; her biri yatağın birer kenarında olsa bile...” (Feteva’n-Nevevî, s. 215a; İbranim Canan, Hz. Peygamberin Sünnetinde Terbiye, s. 309.)

Günümüz eğitimcileri bu konuda biraz daha sıkı hareket ederek, çocukların yataklarının ayrılması yaşını bir yaşına kadar indirmektedirler. Ancak sünnetin ölçüsü hiçbir zaman şaşmaz ve en isabetli olanıdır.

Buna göre on yaşına gelmiş olan erkek ve kız çocukların yataklarının ayrılması ve ayrı ayrı yataklarda yatmaları icap eder. Sadece kızların erkeklerden değil, kızların kızlardan, erkeklerin de erkeklerden ayrılması, yataklarının ayrı olması gerekir. Bunun sayılamayacak hikmet ve faydaları bulunmaktadır.

Bastım kahkahayı Yaa evlilik gerçekten kumar evlendikten sonra insanların neye dönüşüceğini gerçekten bilemiyoruz. Kötü dersin iyi çıkar iyi dersin kötü çıkar.Cazgır insanla başetmeyi bilirim ama böyle insanlarla bende nasıl başedilir hiç bir fikrim yok gerçekten. Yerinde olsam çocuk doğurur sürekli kaynanamın başına bırakır aaa kızın gibiyim anneciğim senin benimmi var sen bak hele birazda derdim.Başkada bişey gelmiyor aklıma. Zaten bence sorumluluktan kaçarlar gibi hissediyorum.Öyle bir izlenim bıraktılar yanii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…