- 21 Aralık 2014
- 9.020
- 28.466
- 798
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Kocasi izim verse boyle insanlara aynen boyle demek lazim ama yapilmaz isteBir akşam sen aç telefonu ne yapıyorsunuz derse müsade ederseniz sevişiyoruz dersin her akşam arayıp ne yapıyorsunuz diye sormanın mantıgını anlamam hele de gece olmussa
Tamam aile’dir herşeydir saygı sonsuz fakat bir insan evlenip yuva kuruyorsa bunların hiçbiri normal değil. Şahsen gecenin köründe eşimin ailesi arasa ben korkarım, panik atak yaparım birşey mi oldu diye. Belki özel bir an.. veya herhangi bir aktivite içindesiniz. Herşey düşünülmeli bence ailenin biraz düşünceli olması gerekiyor siz yine de fevri davranmayın belki ilerleyen zamanlarda bu durum azalabilir.
Bir akşam sen aç telefonu ne yapıyorsunuz derse müsade ederseniz sevişiyoruz dersin her akşam arayıp ne yapıyorsunuz diye sormanın mantıgını anlamam hele de gece olmussa
Şükür hak verenler çıktıKocasi izim verse boyle insanlara aynen boyle demek lazim ama yapilmaz iste
Biz utanırız önemli birşey yoksa 11 den sonra neden ısrar kıyamet arasın Yada her akşam eve gittin mi koca adam evlenmiş sanırsın ilk okul çocuğuKocasi izim verse boyle insanlara aynen boyle demek lazim ama yapilmaz iste
Belki kardeşinin bu aralar bi sıkıntısı vardır dertleşmek iyi geliyordur bence rahat bırakın kardeş sonuçtaAh bu bdv ne dertliyiz şunlardan
Benim kv tam bir duygu sömürücü onun yanında kayınlarımda öyle
Kaynım nedense son 1 haftadır eşimi sürekli gece geç saatte arıyor 23.10 da sürekli 1 haftadır ya 2 dk önce ya 2 dk sonra bu da bizim aramızda tartışma konusu oluyor
Eşime söyle aramasın diyorum beni azarlıyor ben yapamam diye sessize alıyor telefonunu bi bakıyor 4 cevapsız arama arıyor niye açmadın diye afra tafra yapıyor abisi eşim uyaramıyor ağzı var dili yok çok pısırık yapısı gereği bana karşı da öyle ama ben neden arıyorlar dediğimde beni azarlayabiliyor onlara birşey diyemiyor. Gün içinde zaten 5-6 kere rahat konuşuyorlar eve geldiği zaman da eve geldin mi diye direk arıyorlar akşam da 2-3 kere napiyosun nasılsın diye öyle sürekli arıyorlar rahatsız oluyorum.
Kardesiyle.konusuyor diye rahatsiz olmak nedir ya pardon da size ne.Ah bu bdv ne dertliyiz şunlardan
Benim kv tam bir duygu sömürücü onun yanında kayınlarımda öyle
Kaynım nedense son 1 haftadır eşimi sürekli gece geç saatte arıyor 23.10 da sürekli 1 haftadır ya 2 dk önce ya 2 dk sonra bu da bizim aramızda tartışma konusu oluyor
Eşime söyle aramasın diyorum beni azarlıyor ben yapamam diye sessize alıyor telefonunu bi bakıyor 4 cevapsız arama arıyor niye açmadın diye afra tafra yapıyor abisi eşim uyaramıyor ağzı var dili yok çok pısırık yapısı gereği bana karşı da öyle ama ben neden arıyorlar dediğimde beni azarlayabiliyor onlara birşey diyemiyor. Gün içinde zaten 5-6 kere rahat konuşuyorlar eve geldiği zaman da eve geldin mi diye direk arıyorlar akşam da 2-3 kere napiyosun nasılsın diye öyle sürekli arıyorlar rahatsız oluyorum.
DüzeltemedimPeki ne oldu nasıl düzelttiniz eşinizi
Neydi kavga sebeplerini iftiraları
Aynen değişmezler şekil değiştirirler ama içleri hep aynıdırDüzeltemedim
Ailesi iftiraci, yalanci, oyuncu, cok kalitesiz insanlardi kisacasi.. Eski esim de tamamen onlar gibi olmasa da aile kompleksi olan ve dengeyi kuramayan biriydi.. Elimden geleni fazlasiyla yaptıktan sonra duzelmeyecegine kanaat getirdim ve bosandik.. Insanlar degismez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?