Bu kaynım ne yapmaya çalışıyor

Tamam aile’dir herşeydir saygı sonsuz fakat bir insan evlenip yuva kuruyorsa bunların hiçbiri normal değil. Şahsen gecenin köründe eşimin ailesi arasa ben korkarım, panik atak yaparım birşey mi oldu diye. Belki özel bir an.. veya herhangi bir aktivite içindesiniz. Herşey düşünülmeli bence ailenin biraz düşünceli olması gerekiyor siz yine de fevri davranmayın belki ilerleyen zamanlarda bu durum azalabilir.

Bir akşam sen aç telefonu ne yapıyorsunuz derse müsade ederseniz sevişiyoruz dersin her akşam arayıp ne yapıyorsunuz diye sormanın mantıgını anlamam hele de gece olmussa

Bir akşam sen aç telefonu ne yapıyorsunuz derse müsade ederseniz sevişiyoruz dersin her akşam arayıp ne yapıyorsunuz diye sormanın mantıgını anlamam hele de gece olmussa

Kocasi izim verse boyle insanlara aynen boyle demek lazim ama yapilmaz iste
Şükür hak verenler çıktı

Kocasi izim verse boyle insanlara aynen boyle demek lazim ama yapilmaz iste
Biz utanırız önemli birşey yoksa 11 den sonra neden ısrar kıyamet arasın Yada her akşam eve gittin mi koca adam evlenmiş sanırsın ilk okul çocuğu

şu evlenip de senin benim ilkelerim bitmeden mutluluk huzur bulunamaz deme di demeyin.
valideniz sizi huzursuz etmek istiyor siz de bu oyuna geliyorsunuz.
önemsemeyin konuşsunlar..
dışarı çıktıgınızda vs aradıgında direk söyleyinn ayy yürüyoruz sinemedan çıktık gb ballandırıp anlatın.
bakın o kıskançlıkla daha az aramalar başlayacak.

Belki kardeşinin bu aralar bi sıkıntısı vardır dertleşmek iyi geliyordur bence rahat bırakın kardeş sonuçta

Kaynın diye kayıtlı manita olmasın bu.
Hiç böyle kayın görmedim duymadım

Kardesiyle.konusuyor diye rahatsiz olmak nedir ya pardon da size ne.

Kardeşlik bağı diye bir şey vardır, size çok yabancı bu olgu galiba.
Aramasın, niye arıyo vs. Ne demek ? İki kardeşin ne sıklıkla görüşeceğine siz mi karar vereceksiniz? Eşiniz insan ve siz onun sahibi değilsiniz...

Adam kardesıyle konuşmak ıcın bide izin mı alacak nedır yani

Peki ne oldu nasıl düzelttiniz eşinizi
Neydi kavga sebeplerini iftiraları
Düzeltemedim
Ailesi iftiraci, yalanci, oyuncu, cok kalitesiz insanlardi kisacasi.. Eski esim de tamamen onlar gibi olmasa da aile kompleksi olan ve dengeyi kuramayan biriydi.. Elimden geleni fazlasiyla yaptıktan sonra duzelmeyecegine kanaat getirdim ve bosandik.. Insanlar degismez..

Çoğu kişi sana ne demiş ama bence normal değil. Çünkü sorun araması değil doğru anladıysam sürekli araması. Tamam arasınlar da sürekli de aranmaz bana yapılsa ben rahatsız olur tepki gösteririm bu yüzden eşinizin tepki göstermesi gerek. Olmadı söyleyin eşinize bu kadar sık aramalarındaki sebep ne ki ? Sohbet etmek ayrı bir şey eve vardın mı diye sormak için aramak çok farklı. Evli barklı adam sonuçta ve bana normal gelmedi.

Abisini aramak ayrı
Bo... unu çıkartarak aramak ayrı birsey
Adam evlenmiş barklanmıs
Yanlız yasamıyor
Evli insanlar öyle zırt pırt aranmazlar

Benim de erkek kardesim vAr
Acil birsey olsa bile aramam çekinirim
Rahatsızlık vermek kendimi gelin acısından bu görünüşe sokmak istemem

Sen haklısın konu sahibi
Çocuk gbi sürekli elli kere zırt pırt olur olmadık saatte eşim aransın istemem

Bu ailesiyle görüşmesin demek olmuyor!!!!

Benim esimde kayinvalidem kayinim gorumcemde cok yakinlar illa birbirlerinden haber alirlar whatsapta gruplari bile var her an her zaman gorusuyorlar goeuntulude yazismalida bi gun birinden biri yazmasa telaslaniyorlar bence cok guzel bisey aile bagi onemli ve cocuklarimizada bu degerleri ogretmemiz gerekir sana zararlari yoksa ben kayinvalidemi annem kayinim kardesim gorumcemide abla bildim 4 atanin hakki birdir arti ne kocanin esinin ailesiyle gorusmesine karismali ne kadin kocasina.. Yuvaniza zarar verenlerdense rahatsiz olmaniz normal aksi halde bana anormal geliyo

Aynen değişmezler şekil değiştirirler ama içleri hep aynıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…