- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Yani fuzili yattınız mı diye sormaları beni deli ediyorGec saatlerde ve sabahin erken saatlerinde onemli birsey yoksa aranmaya ben de kizarim. Korkuyorum ustelik gec saatte telefon calinca kotu bisey oldu saniyorum. Bence gec saatte birini aramak ayip. Abilerimi ablalarimi falan gec saatte aramam kesinlikle. Onlar da beni aramaz. Dedigim gibi onemli birsey olmadigi takdirde. Kardesiz diye de zirt virt arayarak ozel hayatinin icine etme hakkimiz yok.
E esin de seninle ayni fikirdeymis iste, ne guzel, sukret haline.. Hem bi olay da yaşanmamış..Yaşamadım sadece haftada 3-4 gün giderdik sürekli bunu haftada 1 e çektik çünkü eşim zAten yorgun oluyor istemiyor ben de sıkılıyorum istemiyorum hani tek değişen şey bu
Orasi oyle tabi ki este bitiyor. Burada dengeyi kurmasi ailesiyle esi arasında kopru kurmasi gereken kisi direk es kisisi. Zira su yanlis anlama da olmasin. Bu aramasinlar yada aile gorusulmeyecek demek değil tabi ki. Kimse ben kocamla evleniyorum ailesi beni ilgilendirmez diyemez en azindan evlendikten sonra. Kimsenin kimseyi yipratmaya da hakki yok. Bastan nasil olursa oyle gidiyor cogu sey.
Aile yapısı öyle o zaman benim eşimin ailesi de öyle bir cinnete bakıyor :) şaka şaka zamanla düzelir sabredinBiz zaten haftada bir gidiyoruz ben Cuma’dan Cuma’ya mesaj atıyorum kendimce üstüme düşeni yapıyorum eşimle de zaten gün içinde arayıp konuşuyorlar eşimin çalıştığı yere gidip yüzyüze görüşüyorlar ama akşam da arayınca göze batıyor eve geldin mi diye napiyosun diye bazen babası arıyor yattınız mı diye soruyor ya yattık ne olcak yatmasak ne olcak
Aynen canım eşle aran açılmaya görsün çok kötü oluyorE esin de seninle ayni fikirdeymis iste, ne guzel, sukret haline.. Hem bi olay da yaşanmamış..
Esinle kavga edip iliskinizi yipratma, yazik edersin..
Aynen oyle, dönüşü de cok zor oluyor ya da hic olmuyor..Aynen canım eşle aran açılmaya görsün çok kötü oluyor
Sanirim yeni evlisiniz ve ailesi surekli ondan haber almak ya da konusmak isitiyor. Esinizin evlenip evden ayrilmasina alisamadilar bence. Baska sebep bulamadim.Yani fuzili yattınız mı diye sormaları beni deli ediyor
1. 5 aylık evlisin bukadar kin nefret ne saçma ya tamam uzun yılardır evli olsaydınız arada kavga gürültü tartışma olmuştur o yüzden bu davranış belki normal gelirdi... Gerçi saçma yani kaynım la da kv. De konuşabilir ler bana zararları olmadığı süreceDaha 1.5 aylık evliyiz evet
Hayır beni arayıp sorma huyları yoktur ben yine Cuma’dan Cuma’ya yazıyorum diğer türlü ne beni ararlar ne sorarlar beni aramayanı ben de arayıp sormuyorum
Illa uzun yillar gecmesi gerekmiyor ki buyuk sorunlar yaşanması icin.. Kendi biten evliligimden biliyorum : )1. 5 aylık evlisin bukadar kin nefret ne saçma ya tamam uzun yılardır evli olsaydınız arada kavga gürültü tartışma olmuştur o yüzden bu davranış belki normal gelirdi... Gerçi saçma yani kaynım la da kv. De konuşabilir ler bana zararları olmadığı sürece
Doğrudur tabi ama 1.5 ayın içinde ne olabilir ki sizce bizim buralarda el öpme ziyaretleri anca 1.5 ayda biter :)Illa uzun yillar gecmesi gerekmiyor ki buyuk sorunlar yaşanması icin.. Kendi biten evliligimden biliyorum : )
Biz(ben ve ailem) daha evliligin 3ncu gunu iftira, yalan dolan ve şirretliğin ortasina düştük, insanına denk gelmeyince her şey olabilir.. Allah korusun tabi..Doğrudur tabi ama 1.5 ayın içinde ne olabilir ki sizce bizim buralarda el öpme ziyaretleri anca 1.5 ayda biter :)
Amin Allah kimseyi imtihan etmesin bu şekilde Allah ta sizin yardımcınız olsun inşallah..Biz(ben ve ailem) daha evliligin 3ncu gunu iftira, yalan dolan ve şirretliğin ortasina düştük, insanına denk gelmeyince her şey olabilir.. Allah korusun tabi..
Ne yapacaklar acaba yattığınızı öğrenince. Ne cins insanlar var ya.Yani fuzili yattınız mı diye sormaları beni deli ediyor
AminAmin Allah kimseyi imtihan etmesin bu şekilde Allah ta sizin yardımcınız olsun inşallah..
Peki ne oldu nasıl düzelttiniz eşiniziAmin
Allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?