Bu kaynım ne yapmaya çalışıyor

Abisi eşimi arıyor bu arada evet haklısınız

Galiba sen yanlis anlasildin sen gece rahatsi edilmekten dert yanmissin, ama karesiyle konusmasindan dertlenmissin gibi olmus. Ben seni anliyorum. Evliligin ilk yili biz yakin otururduk esimk ailesine. Disari ciktigimzda ararlardi nerde kaldiniz merak ettik diye, bir gun aksam orda olmasak( cok nadiren gitmedigimiz olurdu ) herkes arar cagirirdi.yani evligigin ilk yilini 15 kisilik yasadim. Gemcleri ilk zzamanlar rahat birakmak gerekli diye dusunuyorum. Bikac yil gecsin birbirlerine doysunlar bir firsat verın. Gecenin 1inde aramanin amaci ne ? Sevisiyor mu diye mi kontrol ediyorlar bizi kv balayinda ne yapıyorsunuz diye aramisti ya. Bana ters ama buradaki bayanlara hep normal geliyor baksana sasirdim.

Abisi eşimi arıyor bu arada evet haklısınız
Ne konuşuyorlar acaba ?benim kaynım gece aramazdı genelde hafta sonu arardı ki kv aratırdı o zamanlar anlayamıyor insan eşim gelmeyecegiz derdi bu sefer diğer kaynım arardı yine gelmeyecegiz derdi görümcem ve en son kp der ve biz giderdik tabi 2. yıldan sonra eşim ya ben evde değilim arkadaşla dışardayım vs demeye başladı yani benimleyken sonraki yıllar ya kız hamile midesi kötü çıkamıyoruz a döndü en son ben dayanamadım yeter uleyn dedim tabi çirkefleşmeden 1.5 yıl arayıp çagıramadılar ve küstüler bana şimdilerde çok nadir gidiyoruz eşim gitmiyor yani

Canım acaba eşinin başında bir sorun mu varda onlara anlattı sana anlatamıyor ve onlarda korkuyor kötü bişey oldu mu? Sağ salim eve geldi mi? Diye endişe mi ediyorlar. Hani kötü tarafından bakmak değil de aklıma ilk geleni söyledim diyeyim.

Bide eskiden bu kadar değildi demişsin ya. O yüzden ilk bu aklıma geldi.

Benim kv her gece arayip sen beni artik hic aramiyorsun derdi eşime.
Oysa firsat verse belki arardi yani kocam da :)

Daha 1.5 aylık evliyiz evet
Hayır beni arayıp sorma huyları yoktur ben yine Cuma’dan Cuma’ya yazıyorum diğer türlü ne beni ararlar ne sorarlar beni aramayanı ben de arayıp sormuyorum
küçük olarak siz bir arayın bakim sonrasında aramazlarsa sizde aramayın. O tarafta gelin kızımız aramalı diye bekliyorlardır. Ayrıca abi kardeş gün içinde istedikleri kadat konuşurlar kimseden icazet alacak değiller ama gece gece her gece noluyor?

İşte burası gizemli gece ve her gece olması gün içinde her günde aranmaz yazanlar oldu ama malesef bazı ailelerde var bu

seni değil eşini arıyor sana ne oluyor anlamadım.eşin musait olur açara musait olmaz açmaz bu seni niye bu kadar rahatsız ediyor. o onun abisi ararda sorarda senden izin mi alacak. ayrıca eşin için pısırık diye konuşmanda hiç hoşuma gitmedi.

Size ne? Belki bir sıkıntısı var. Belki depresyonda, kendini kotu hissettikce abisinden destek almak istiyor. Nedir yani arayip konuaunca ne oluyor ki?

Kardeşimin beni kaç kez aradığı ancak beni ilgilendirir. Evli olmak işin b.kunu çıkarmak değildir.
Eşim kardeşin çok arıyor dese öyle bir haddini bildiririm ki kendine gelemez.
Kardeşim benim müsaade ettiğim her konu ve zamanda arayabilir ve bu eşimi aslaaaa ilgilendirmez.

eşinden bir istekleri mi var?

saçma geldi bana. kardeşim beni isterse 7/24 arar eşim hiçbir şey demez. ben de aynen ona müdahale edemem. kardeş yani.

Gecenin bir yarisi aranmak beni de rahatsiz eder.
Ki bebegimiz var ve o tam uyurken telefon calip yerinden firlayinca deli oluyorum ve esimi uyardim bu konuda. Ruyalarinda mi goruyorlar bu saatte diye.
Ben olsam esim uyaramiyorsa telefonu ben acar esimin musait olmadigini banyoda oldugunu falan soylerdim

Herkes kizi suclamis nerdeyse . Helenax gayet de haklisin tatlim evli barkli adam gecenin bi yarisi aranip durulmaz, herseyin bi edebi bi siniri var.Zaten azicik dusunmeyi bilen insan evli barkli adami "o saatlerde" arayip durmaz.

Konu sahibi gayet de haklı hanımlar destursuz eve girmek gibi resmen bizi kv akşam 22 de aradı acmadik bir kaç kez daha tanıştı bundan napıyorsunuz diye bizde ne olacağını bildiğimizden önce acmadik sonra on kere aradık açtık efendim dedim kızım napıyorsunuz dedi kaç kere aradım anne yatiyoruz uyuşuk uyandirdin dedim birşey mi oldu dedim yok dedi ne yapıyorsunuz diye aradım dedi anne biz erken yatıyoruz dedim oda birdaha aramadı

evli barklı adam evlenince ailesi ailelikten çıkıyor mu yahu? ben ablamı, ablam beni istediğimiz saatte ararız, evlenince de değişmez bu.

1,5 aylık evli insan akşamları ne yapabilir Allah Allah.. ne tuhaf ailesi varmış
eee afedersiniz ince iş olurken de eşiniz yarıda kesip telefonu mu açıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…