Merhaba mesajınızi çok geç gördüm. K bakmayın. Eğer uygunsa size de yarın başlayalım ne dersiniz. ?Ay ben kaltilayim size. Bende kilo vermek istiyorum
Maalesef şuan değilim bu ay bı gecsinde yazarım yine buralardayım ben hepMerhaba mesajınızi çok geç gördüm. K bakmayın. Eğer uygunsa size de yarın başlayalım ne dersiniz. ?
Tamamdır. Görüşmek dilegiyleMaalesef şuan değilim bu ay bı gecsinde yazarım yine buralardayım ben hep
Herkesin diyeti kendine deyip, bir an önce başlaman dileğiyle.Ben maalesef dediğim tarihte baslayamadim. Ama bu defa çok netim. Hayırlısıyla fazla kilolarimdan kurtulacam inşallah.
Başlangıç: 27.11.2023
Haftada bir gün tartı . Belki bir gün de kontrolü elde tutma adına arada yazabilirim . Umarım katılan olur ciddi manada motive ediyor çünkü.
Teşekkür ederim.Herkesin diyeti kendine deyip, bir an önce başlaman dileğiyle.
Merhaba teşekkür ederimMerhaba neler yapıyorsunuz nasıl verdinizkolay gelsin diyet sürecinizde
Evet devam ediyorum olur tabi . Grubumuz var ama bizim orda beraber zayifliyoruzDEvam ediyor musunuz ben de katılayım beraber verelim 166 boy 73 kilo 58 olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?