- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
Çıkın evden?zorlamıyor ama minnet duuyor ailesinin evinde aşadığı için onu öne sürer gibi imalı konuşuyor .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkın evden?zorlamıyor ama minnet duuyor ailesinin evinde aşadığı için onu öne sürer gibi imalı konuşuyor .
olurmu oğullarına değil kendilerine hizmetçi almışlar birşe dedin mi de hani sana evmi temizletyoruz iş mi yaptırıyoruz deniyor müsade etsem onuda yaptıracaksınız . evlendiğim ilk ay köle gibi çalıştım size köle çok kıymet bildinizKendileri takip etsin bi zahmet
Yani hiç bulaşma o zamanyapsanda aynı yapmasanda hep yap bir kez apma aynı
yemeği ,çaı ben veriyorum birinde haberim yok doktordan zorla o gne randevu aldım hanım efendi salça çıkarası tutmuş akşamdan söyledim olsun git dedi ertesi gün bana millet gelinin gözümüzün içine baka baka gitti dedi dior .
bir kez yapma hiç yapmamış saılırsın
Ya şu alti üstlu oturma yada beraber oturma sevdasindan vazgecerseniz boLe seylerde yaşamszsinizAyy nefret ediyorum ikisinden de beni ölüme sürükledi ikisi de gecelerce ağladım uykusuz kaldım.
Benden insanlık bekliyorlar getirebilir misiniz geçen günlerimi geriye. Bu günüme laf edenler dönümü arayacak
alışmış kudurmuştan beter yapma diorum kazandığı 3 milyar paraya geliyor sanki gelin oğullarını evlendirirken katkı oluyormuş .keşke katkın olmasaydı da bu kadar söylemeseydin şunu yaptım bunu aldım diye sanki saaylara indirdi ayyy çok sinir oldum yya valla şuan intihar bile etmek gelmior değil içimdenCanım sana mi yapıyorlar kendilerine yapıyorlar. Sanki sen alıyorsun parayı. O zaman kayinvaliden de yapmasın kimse yapmazsa herkes rahat eder.
oğullarına aksettrmeseler umrumda olmayacak ama eşimle aramı bozuyor zaten bir gün iyi geçse sabahı moral boozukluğu oluyorYani hiç bulaşma o zaman
Tepkileride gözardi et
bilseydim onay verirmiydim.ahh asrın hatasını yaptım ben salaklığıma doumayımYa şu alti üstlu oturma yada beraber oturma sevdasindan vazgecerseniz boLe seylerde yaşamszsiniz
evlilik haallerimi yıktılar .en güzel günlerimi elimden aldılar yetmedi bide laf saydılarNe yaptilar ki
Cnm yeni okudum sen kvlerin evinde oturduğun için bunu yapman mecbur görülüyor işin zor haberin olsunoğullarına aksettrmeseler umrumda olmayacak ama eşimle aramı bozuyor zaten bir gün iyi geçse sabahı moral boozukluğu oluyor
seni ne diye aldık kaynana yardımcı ol diye . eşim zamanında annesine anne üzülme yardımcı getirecem ben sana evlenince demiş . ilk okula giderken heralde o kadar çocuksu eda ile sölediki . şimdi eşimin başına kalkıyor birileride zamanında böyle söylemişti diyerekKendileri takip etsin bi zahmet
Ya bu ztn belli alti üstlü ayni ev gibi hic bir özeliniz kalmaz neden evlenmeden önce bu seyleri düsünmezsiniz anlamiylrum kira ödememek icin kabul ediyorsunuz sonrada vay özelim yok bilmem ne eee bu ztn bastan belli yani..bilseydim onay verirmiydim.ahh asrın hatasını yaptım ben salaklığıma doumayım
anlamaz ki anası dolduruyor hep bir gün inmesem akşamına kulağında attığım adım söylediğim söz uygun ortam olsun hemenBu kadar kötü etkileniyorsan eşinle konuş ama ailesi hakkında kötü şeyler soylemeden kendini çok kötü hissettigini anlat.Esin konuşsun ailesiyle, yani mesele Salça yapmak, is yapmak olmamalı bence ama sanırım tavırları hoş değil ve ben olsam ben de rahatsız olurdum.
Sen fazla yüz vermisin kocana madem hep annen hakli ben yokmusum gibi davraniyorsun annenle mutlu om de cek git ailenin yanina biraz kafani kulananlamaz ki anası dolduruyor hep bir gün inmesem akşamına kulağında attığım adım söylediğim söz uygun ortam olsun hemen
tartışırız bazen annesini dinlemeden yorum yapmaz .dinledşikten sonrada hep beni suçlar haklı olsamda suçluymuşum gibi yaklaşır sonrada anemi değiştiremem ki der . annesini svaunur ama haklının ben olduğumu biliyor gibi tavır sergiler
açıklamamı yaptım ben zamanında .o kendince öyle düşünmüş beraber er içeriz bilmemne geçen gün kpederim diyo benim bildiğim bizde ikisene gelin kananaı gille yatar kalkar onlarla iş görür felan bende dedim ben iki yılı bitirdim o zaman sıra yeni gelinde dedim kaın baba gittikten sonrada kaynana ne yaptın ki diyor bende yapacak fırsatım vardı ben yapmadım haklısınız dedim susuyor.(kaza yaptım kaynanam ve kayınpederimin arabada çıkardığı kavga yüzünden beş ay yatalak kaldım bir yılımı aldım normal insan gibi yürümem ,hala ağrılarım oluyor kafamda çatlak oluştu ,iki ayağıma sol omusuma platin takıldı)Ya bu ztn belli alti üstlü ayni ev gibi hic bir özeliniz kalmaz neden evlenmeden önce bu seyleri düsünmezsiniz anlamiylrum kira ödememek icin kabul ediyorsunuz sonrada vay özelim yok bilmem ne eee bu ztn bastan belli yani..
olurmu oğullarına değil kendilerine hizmetçi almışlar birşe dedin mi de hani sana evmi temizletyoruz iş mi yaptırıyoruz deniyor müsade etsem onuda yaptıracaksınız . evlendiğim ilk ay köle gibi çalıştım size köle çok kıymet bildiniz
Orda yatcan mahreniyetin nerde kalacak??? Yeni evlisiniz hizmetci etmia bu sizi iycebe ama suc kicanda kusurq bakma iş onda bitiyoraçıklamamı yaptım ben zamanında .o kendince öyle düşünmüş beraber er içeriz bilmemne geçen gün kpederim diyo benim bildiğim bizde ikisene gelin kananaı gille yatar kalkar onlarla iş görür felan bende dedim ben iki yılı bitirdim o zaman sıra yeni gelinde dedim kaın baba gittikten sonrada kaynana ne yaptın ki diyor bende yapacak fırsatım vardı ben yapmadım haklısınız dedim susuyor.(kaza yaptım kaynanam ve kayınpederimin arabada çıkardığı kavga yüzünden beş ay yatalak kaldım bir yılımı aldım normal insan gibi yürümem ,hala ağrılarım oluyor kafamda çatlak oluştu ,iki ayağıma sol omusuma platin takıldı)
giriş kapısı aynı apartman daireleri gibi .evin zaRARI YOK Kİ EŞİMİN ALDIĞI MAAŞ İLE GEÇİNE BİLECEĞİMİZİ SANMIYORUM KİRALARDA BU KADAR PAHALANMIŞKEN .ev eşimin adına yapılmış zamanında şimdi geelin istedikleri gibi hizmetçi olmayınca çıkar gider keyfi bilir lafları dönüyor kazadan önce hizmetçi gibi dolanrken öyle demiyordun ama ev senin şimdi de kim benimle oturursa ev onun diyorAyri ev tutarsan cagirirsi de tutnazsanda ac bosanma davani bitti de yoksa ömür boyu cekersin. Kapilariniz ayrimi alt üst derken dublex gibimi kapin ayrimi