• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kez konu kayınpederim

seni ne diye aldık kaynana yardımcı ol diye . eşim zamanında annesine anne üzülme yardımcı getirecem ben sana evlenince demiş . ilk okula giderken heralde o kadar çocuksu eda ile sölediki . şimdi eşimin başına kalkıyor birileride zamanında böyle söylemişti diyerek

Köle değiliz hiçbirimiz ..
Eşinle mutlu ol yeter. .
Kaçıncı asırdayız. .

giriş kapısı aynı apartman daireleri gibi .evin zaRARI YOK Kİ EŞİMİN ALDIĞI MAAŞ İLE GEÇİNE BİLECEĞİMİZİ SANMIYORUM KİRALARDA BU KADAR PAHALANMIŞKEN .ev eşimin adına yapılmış zamanında şimdi geelin istedikleri gibi hizmetçi olmayınca çıkar gider keyfi bilir lafları dönüyor kazadan önce hizmetçi gibi dolanrken öyle demiyordun ama ev senin şimdi de kim benimle oturursa ev onun diyor

Tapunuz varsa satın gidin başka yere

Orda yatcan mahreniyetin nerde kalacak??? Yeni evlisiniz hizmetci etmia bu sizi iycebe ama suc kicanda kusurq bakma iş onda bitiyor
özel hayat yok ki kocam la ne tartışa biliyorum ne gülüşebiliyorum . yeni ayağa kalktığım zamanlar yazın duş almadan ağrılarım geçmiyordu duşta masaj yapıyordum ayaklarıma felan öyle rahat ediyordu .birgün kaynım var diyoki sen işi bilmiyorsun abşn gilin su vanasını kapatacaktın . yada su faturasına bakıyor az geldi mi bize bu ay çimmediniz heralde diyor bu kadar da saygısızlar buraya yazarken bile utandım ya bunun üzünüze karşı denmesi hemde kaynının yanında bide bu kaynım hafız daha edepli olması gerekirken annenin ettiği laflara bak

Konu sahibi hic inme asaga bundan sonra hic eşinde inmek istiyorsa insin.birsey de derse ben seninle evliyim annenle babanla degil de bitti. Begenmiyorsan git boşanma davasini ac hakime anne kuzulugunu anlat de..hic takma inme.kimse kimsenin kölesi degil.

• Beğen
Reactions: anu
Karisina birazcik olsun arka cikamayan bir adam ailesinin binasindan evini tasir mi sizce?Tasinin diyen arkadaslar bu suan icin ütopik bir dusunce olur bence.Hem yapacak insan uzaktan da yetisir merak etmeyin...

Salca yapilirken konu komsu birlik olur yapilirdi benim zamanimda demek hakketen devir degismis.ne var iki yardim etseniz illa karsilik mi lazim kp konusuna gelince tuhaf adammis gercekten seni bahane edip isten kaciyo:KK53:

Karisina birazcik olsun arka cikamayan bir adam ailesinin binasindan evini tasir mi sizce?Tasinin diyen arkadaslar bu suan icin ütopik bir dusunce olur bence.Hem yapacak insan uzaktan da yetisir merak etmeyin...
Haklisinda tasinmiyorsada mutsuz olcagima ayrilirdim ben hic cekemem

Benim arkdamda durmiyan bir eşle 1 dakkika evli durmam okadar
eşim sevdiğini söylüyor ama onu anlamamıda istiyor .0 yıllık geçmişini silemem ki kim bilir ailesi ile neler yaşadı .kadınlar için vaz geçmek kolay bir gidersen gelme sözüne gittim ayrılma noktasına geldim .çok çabuk giderim ama ben kalmak istiyorum eşimi seviyorum ama bu adam ve karısı beni sevdiğim seveceğime pişman ediyor

eşim sevdiğini söylüyor ama onu anlamamıda istiyor .0 yıllık geçmişini silemem ki kim bilir ailesi ile neler yaşadı .kadınlar için vaz geçmek kolay bir gidersen gelme sözüne gittim ayrılma noktasına geldim .çok çabuk giderim ama ben kalmak istiyorum eşimi seviyorum ama bu adam ve karısı beni sevdiğim seveceğime pişman ediyor
Esinin dank etmesi icin boyle bir yola bas vurman lazim.seni seven adam ezdirmez

Esinin dank etmesi icin boyle bir yola bas vurman lazim.seni seven adam ezdirmez
artık kar etmez eşim ben kalmak istediğim için müsade ediyor gibi.öyle ki bana istemiyorsan git bile dedi (infertilite eşim ,tüp bebek olması gerek dedi doktor oda istemiyorsan tedavi gidebilirsin çekmek zorunda değilsin dedi)

Sorun salça yapıp yapma değil.
Sorun kaynana ve kayinbabanin sizi gelin değilde köle gibi gorup her turlu işi,eziyeti,hakareti yapmaları.
O evden uzaklasmadiginiz surece böyle devam eder.
Hiiiccmi hiç daha çekmeyin.
Çıkın gidin ailenizin evine.esin o evden çıkmayan kadarda dönme evine.kaynanalrdan da uzak dur yoksa omur boyu sağlığından olursun
Yoksa salça malca yada iş yapma nedirki.
İnsan yaşlılara seve seve yardım edip işine yardımcı olur.
Ama kadında yardım etme merhametini bırakmamışlar ki.

artık kar etmez eşim ben kalmak istediğim için müsade ediyor gibi.öyle ki bana istemiyorsan git bile dedi (infertilite eşim ,tüp bebek olması gerek dedi doktor oda istemiyorsan tedavi gidebilirsin çekmek zorunda değilsin dedi)
Neeeee bunlari kocan mi dedi sana

Sana resmen cek git diyor kocam ve sen beni seviyor diyorsun bir dakikka bile durmam hatta sende

Bakalim o yeni gelen oylw sag olup ayni evde oturcak mi....
istanbulda ailesine yakın oturacak ,bayramdan bayrama belki gelir ,kaynım anne sömestr tatilinde gel kal bboş bırakma arayı dşyormuş gitmezki kocası giderse kocasınıda götürsün artık dayanacak sabrım kalmadı dünde dedim çekemiyorum artık dedim onu başka birşey için dedim ama kaynanam hemen olurmu öle çekemiyorum deyip gitmek savaşacaksın dişyor akıllı ol çalış kocanın eline bakma salça yapıyorsam ben para kazanıyorum felan muhabbetine girdi

Back
X